- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Off maşallah cok güzel sacların inşallah benimde böyle uzar ...bence cok güzel olmuş devam etcanım benim saçlarım da çok kurumuştu bayağı toparladım bak istersen
sağ ol canım arada değiştirip farklı bakımlarda uygulayacağım amaOff maşallah cok güzel sacların inşallah benimde böyle uzar ...bence cok güzel olmuş devam et
Canım merhaba, farklı bakımlar uygulayacağım fikrine ben de katılıyorum. Çunku buradakı tavsıyeler çok işime yaradığı halde ben de araştırmaya devam ettim. Şu an boyalı ve işlem görmüş saçımı hem yumuşatan hem de saçımı hızlı uzatan likid keratin şampuanına ve keratin dip bakım yağına başladım 3 hafta oldu ve muhteşem bir uzama hızı yakaladım. Gerçekten de inanılmaz sonuçlar aldım, dökülmem vardı o da durma noktasına geldi.sağ ol canım arada değiştirip farklı bakımlarda uygulayacağım ama
Arkadaşlar sizin sıkıntınız ne bu sitenin amaçlı ne deneyimleri paylaşım insanlara faydalı şeyler Hakkı'nda paylaşım yapmak değil mi bunda sıkıntı ne siz başka amaçla falan mı kullanıyorsunuz ? sizin yaptığınız ne acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?