Doğuma Hazırlık meltem modüler bebek odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Miranda_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
466
22
318
İstanbul
arkadaşlar meltem modülerden bebek odası alan, görüşen var mı içinizde. ben bi odayı almayı düşünüyordum, ama ne yazık ki biz alamadan zam gelmiş, eski fiyatları da zaten zorlayacaktı bizi. öğrenmek istediğim alan görüşen arkadaşlar alırken indirim yapıyolar mı, liste fiyatları bu indirim yapmıyoruz diyolar ama istikbalde doğtaşta bile indirim yapılırken bunlarda 5 kuruş inmemeleri çok tuhaf geliyo bana.

Bende kadirkastaki şubesine gitmiştim çok güzel modelleri var yeni zam geldi vs diyordu kadın ama masko ya da gidecem diyince yok halı veririz yok bu kadar artı indiririz demişti masko mobilyacılar çarşısına sordunuz mu ?

Sağol arkadaşım ya biri cvp verdi sonunda maskoya zam gelmeden önce gitmiştim, o zaman da liste fiyatı deyip indirim yapmıyoruz demişti. Geçen telde aradım yine yapmıyoruz dedi. Eskî fiyatı bilince fazla ödemek de hiç hoş olmuyo arkadaşım tam olarak nereyle görüştün sen yeri anlayamadım, kişi ismî falan versen eğer bîliyosan bi de orayla görüşsem

BEnim gittiğim yer bahçelievler medicak park hastanesinin karşısında kadir has çocuk dünyası Kadir Has Çocuk Dünyası AVM
orada satış temsilcisi bayanla görüşmüştüm kartınıda vermişti ama üzgünüm bulamadım

bizde kızıma oda alırken bakmıştık fiyatları çokda uygun değildi çilekde bile indirim oluyor orayada bak derim yada normal mobilyacılarıda araştır daha uyguna bulacaksıdır.

bizde kızıma oda alırken bakmıştık fiyatları çokda uygun değildi çilekde bile indirim oluyor orayada bak derim yada normal mobilyacılarıda araştır daha uyguna bulacaksıdır.

Çileke baktım canım başka mobilyacılara vs de baktım, hatta birinden siparişi de verdik ama bunda bi modelde aklım kaldı, diğerini bînbir zahmet iptal ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…