Meme Başı Akıntısı/Prolaktin

Kikuchi-kun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
443
164
23
27
Kızlar ben iki üç ay önce hormon testi yaptırdım . prolaktin 11 falandi bu ay hafif sıkınca bile sarımtırak bı sıvı geliyo az da gelmiyo ustelik ikisindende .doktoruma sordum sanmıyorum yükseldiğini ama tekrar bakarız dedi. Bunun başka sebebi var mi? Bu beni farklı yönlerden de etkiliyor tecrübe ya da bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız lütfen?

merhaba bende sıvı değil ama göğüs uçlarımda pıhtılar oluşuyor sıkıyorum sıvı gelmiyor ama bütün testlerim temiz çıkıyor bende şaşırmış bir durumdayım ve 4 yıldır bebek düşünüyorum olmuyor süt hormonlarım mı acaba yüksek diyorum ama doktorum yüksek olmadığını söylüyor

merhaba bende sıvı değil ama göğüs uçlarımda pıhtılar oluşuyor sıkıyorum sıvı gelmiyor ama bütün testlerim temiz çıkıyor bende şaşırmış bir durumdayım ve 4 yıldır bebek düşünüyorum olmuyor süt hormonlarım mı acaba yüksek diyorum ama doktorum yüksek olmadığını söylüyor
Bazen hiç bı sebebi olmazmis . Stresten olurmus ama hormonlara bagli olur genellikle dedi doktorum. Dediniz gibi benimki de normal. Valla bende şaşırdım ne yapacağımı ...

Back
X