Meme büyüklüğüyle orantılı özgüvensizlik 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tulay35_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
25
-4
1
25
Biraz tuhaf bir başlık oldu farkındayım 😂 kızlar lütfen bana akıl verim göğüslerim küçük ve özgüvenimi etkiliyor 😏 cinsel açıdan yetersiz hissediyorum kendimi 🙃 sizden akıl almaya ihtiyacım var ...

Maddiyatın varsa büyüttür bacım, artık estetik kaygıların hiçe indiği çağdayız. Varsa vücudunuzda derdinizin olduğu bir yer değiştirin gitsin 🙄

Hazır olun size hiç yardımcı olmayacak bir şey söyleyeceğim 😂 Büyüttürmeyin, büyük meme istemeyin... Büyük meme beladır. Zayıf olsanız bile memelerden kilolu gözükürsünüz, sırt ağrınız olur, normal bir tişört ya da bluz giyseniz bile sizde açık durur çünkü memeleriniz kocamandır. Benim aşırı büyük değil ortalama ama şimdi emziriyorum diye çok büyük oluyor ve hayattan soğuyorum 🥴

Kiz surda derdini yazmis arkadaslar gömüp durmussunuz mesela bende ayni dertten muzdaribim evet uye esttik yaptrablir ama benm saglik sorunum var. Estetik olamam. Rahatsizim diye belki buyuse kendimi iyi hissedeblirm. Hafif dokunuslarla botoks bile aynalardan ayrilamamma yetti bayildim resmen. Mesela baze masaj teknikleri veya aktardan bazi urunlerle buyuten az da olsa uyeler yazsaa daha yardimci olunur bence

Kiz surda derdini yazmis arkadaslar gömüp durmussunuz mesela bende ayni dertten muzdaribim evet uye esttik yaptrablir ama benm saglik sorunum var. Estetik olamam. Rahatsizim diye belki buyuse kendimi iyi hissedeblirm. Hafif dokunuslarla botoks bile aynalardan ayrilamamma yetti bayildim resmen. Mesela baze masaj teknikleri veya aktardan bazi urunlerle buyuten az da olsa uyeler yazsaa daha yardimci olunur bence
İyi de bunla ilgili kategoriler var zaten dilerseniz bulabilirsiniz. Bunların yeri bdv değil.

Daha önceden bu tarz konular açmış şuan iki tane.konusu var ve önceki konuları arkadaşlar buldular üyelik alıp alıp konu açıyormuş o yüzden öyle yazıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X