- Konu Sahibi 2Nota1Beste
tesekkürlerMeme kıvamında :) ne sert ne çok yumuşak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkürlerMeme kıvamında :) ne sert ne çok yumuşak
2 aydan fazla oldu. İçinde silikon yok gibi çok memnunum.Merhaba baya zaman oldu galiba sizin. Memeni hareket ettirince silikonu hissediyor musun?
Aynı benden bir parça gibi bütünleştik yaniBilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. Meme hareketleri ne durumda acaba ? Normal meme gibi salınım yapıyor mu ? Hoplayıp zıpladığınızda sallanıyor mu?
Meme uçlarında ki asimetrik görüntü düzeldi mi?Çok teşekkür ederim darısı size inşallah
Evet kas altı oldu. Ben ameliyattan 3 gün sonra destek almadan yatıp kalkabildim. Kendi işlerimi görebildim. 1 aylık iznim olduğu için rahattım işe de başladım şimdi.
Evet bende merak ediyorum gaza geldimMeme uçlarında ki asimetrik görüntü düzeldi mi?
Asimetri yok aslında sanırım çekimden dolayı öyle görünmüşMeme uçlarında ki asimetrik görüntü düzeldi mi?
Geçmiş olsun meme formunuz çok güzel görünüyor ayrık olmaması anatominizden kaynaklı daha öncede birleşikmiş benimde 6.günümAsimetri yok aslında sanırım çekimden dolayı öyle görünmüş
Size de geçmiş olsun inşallah nasıl memnun musunuz? Kaç CC takıldı?Geçmiş olsun meme formunuz çok güzel görünüyor ayrık olmaması anatominizden kaynaklı daha öncede birleşikmiş benimde 6.günüm![]()
Teşekkür ediyorum Ekimin 13ünde ameliyat oldumSize de geçmiş olsun inşallah nasıl memnun musunuz? Kaç CC takıldı?
Ciddi misinnnnn? 620miiii? Ayyy bir tek ben merak etmiyorum değil miTeşekkür ediyorum Ekimin 13ünde ameliyat oldum
Henüz bir hafta bile olmadı
Kas ağrılarım çok fazla
İlk 3 gün kabus gibiydi, henüz erken dönemdeyim fakat ben iddialı ve büyük meme istedim 620 cc mentor takıldı maşallah diyeyim tam istediğim gibi oldu
Yumuşadıklarında daha güzel olucaklar eminim benimkiler büyük olduğu için ağrımdan o derece fazla ama değer ağrı unutulur![]()
Ben 400 cc istemiştim ama sığmadığı için 375 cc takıldı keşke benimkiler de daha büyük olsaydı:)Teşekkür ediyorum Ekimin 13ünde ameliyat oldum
Henüz bir hafta bile olmadı
Kas ağrılarım çok fazla
İlk 3 gün kabus gibiydi, henüz erken dönemdeyim fakat ben iddialı ve büyük meme istedim 620 cc mentor takıldı maşallah diyeyim tam istediğim gibi oldu
Yumuşadıklarında daha güzel olucaklar eminim benimkiler büyük olduğu için ağrımdan o derece fazla ama değer ağrı unutulur![]()
Çok teşekkür ediyorumCiddi misinnnnn? 620miiii? Ayyy bir tek ben merak etmiyorum değil mibu arada hayırlı olsunnnnnn önceden dokunuz nasıldı?
Aslında zorlasa 400de sığarmış sankiBen 400 cc istemiştim ama sığmadığı için 375 cc takıldı keşke benimkiler de daha büyük olsaydı:)
Ayrıca Ben doktorum konusunda çok şanslıyım benim isteğim doğrultusunda 500 700 arası deneme yapacağım hangisi sığarsa demişti bu noktada doktor da önemli uğraşmayıp amaan diyip 400de takabilirdiBen 400 cc istemiştim ama sığmadığı için 375 cc takıldı keşke benimkiler de daha büyük olsaydı:)
Hayırlı olsun tekrardanÇok teşekkür ediyorumŞu forumda henüz 600cc taktıran görmedim sanırım ilk olabilirim
Ben narkoz alana kadar hocam ne olur büyük dedim, ameliyattan çıktım korsem açıldı önden bakınca hocam küçük değilmi dedim
Sonra aynadan görünce dedim bunlar benim mi yıllardır büyük meme hayali kuruyordum
Küçük cc takılsaydı ağlardım heralde
Meme dokum idare ederdi doktorum 700 denemiş sığmamış, narkozluyken geldi 620 taktım dedi ben şok inanamadım mutluluktan bayıldım resmen
Sertifikayı