• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım (fotoğraflı) öncesi sonrası

Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. Meme hareketleri ne durumda acaba ? Normal meme gibi salınım yapıyor mu ? Hoplayıp zıpladığınızda sallanıyor mu?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun mutlu bir şekilde kullanmanızı dilerim ancak bir şey söylemek istiyorum şahsi fikrim katılırsınız katılmazsınız onu siz bilirsiniz göğüslerinizin büyüklüğü ortalama bir şekilde görünüyor ama bana göre doğallığını tamamen kaybetmiş sanki evet orada bir işlem yapıldı olması gereken de bu zaten ama ya vücut yapınız gereği öyle görünüyor olabilir ya da zamanla değişmiştir bunu söylemek istedim hepsi bu anlayışla karşılarsınız umarım 😇

Size de geçmiş olsun inşallah nasıl memnun musunuz? Kaç CC takıldı?
Teşekkür ediyorum Ekimin 13ünde ameliyat oldum
Henüz bir hafta bile olmadı 🥹
Kas ağrılarım çok fazla
İlk 3 gün kabus gibiydi, henüz erken dönemdeyim fakat ben iddialı ve büyük meme istedim 620 cc mentor takıldı maşallah diyeyim tam istediğim gibi oldu
Yumuşadıklarında daha güzel olucaklar eminim benimkiler büyük olduğu için ağrımdan o derece fazla ama değer ağrı unutulur:KK45:

Kas ağrılarım çok fazla
İlk 3 gün kabus gibiydi, henüz erken dönemdeyim fakat ben iddialı ve büyük meme istedim 620 cc mentor takıldı maşallah diyeyim tam istediğim gibi oldu
Yumuşadıklarında daha güzel olucaklar eminim benimkiler büyük olduğu için ağrımdan o derece fazla ama değer ağrı unutulur:KK45:
Ciddi misinnnnn? 620miiii? Ayyy bir tek ben merak etmiyorum değil mi 😄 bu arada hayırlı olsunnnnnn önceden dokunuz nasıldı?

Kas ağrılarım çok fazla
Ben 400 cc istemiştim ama sığmadığı için 375 cc takıldı keşke benimkiler de daha büyük olsaydı:)

Ciddi misinnnnn? 620miiii? Ayyy bir tek ben merak etmiyorum değil mi 😄 bu arada hayırlı olsunnnnnn önceden dokunuz nasıldı?
Çok teşekkür ediyorum 😍Şu forumda henüz 600cc taktıran görmedim sanırım ilk olabilirim 😂Ben narkoz alana kadar hocam ne olur büyük dedim, ameliyattan çıktım korsem açıldı önden bakınca hocam küçük değilmi dedim :halay:Sonra aynadan görünce dedim bunlar benim mi yıllardır büyük meme hayali kuruyordum
Küçük cc takılsaydı ağlardım heralde
Meme dokum idare ederdi doktorum 700 denemiş sığmamış, narkozluyken geldi 620 taktım dedi ben şok inanamadım mutluluktan bayıldım resmen 😂😂
Sertifikayı görünce ikna oldum

Ben 400 cc istemiştim ama sığmadığı için 375 cc takıldı keşke benimkiler de daha büyük olsaydı:)
Aslında zorlasa 400de sığarmış sanki
400 375 çok fark yok ama ödemler gidince şeklini alınca hatlar oluşunca 375 evet küçük kalır ki seninkilerde çok hoş duruyor keşke deme tadını çıkar 🥹

Ayrıca Ben doktorum konusunda çok şanslıyım benim isteğim doğrultusunda 500 700 arası deneme yapacağım hangisi sığarsa demişti bu noktada doktor da önemli uğraşmayıp amaan diyip 400de takabilirdi
Canım doktorum yav 🥹

Çok teşekkür ediyorum 😍Şu forumda henüz 600cc taktıran görmedim sanırım ilk olabilirim 😂Ben narkoz alana kadar hocam ne olur büyük dedim, ameliyattan çıktım korsem açıldı önden bakınca hocam küçük değilmi dedim :halay:Sonra aynadan görünce dedim bunlar benim mi yıllardır büyük meme hayali kuruyordum
Küçük cc takılsaydı ağlardım heralde
Meme dokum idare ederdi doktorum 700 denemiş sığmamış, narkozluyken geldi 620 taktım dedi ben şok inanamadım mutluluktan bayıldım resmen 😂😂
Sertifikayı
Hayırlı olsun tekrardan 😄 senin doktorun hep büyük mü takıyormuş yoksa sana ekstra büyük mü taktı?

Back
X