• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme dayanılmayan agrı

Aleynaaa12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
36
Arkadaslar bugun ameliyat ile birlikte 3. günüm motiva ergonomikx 1 295 cc yapıldı. inanılmaz ağrılarım var özellikle ağrı kesici içmeye son 2 saat kala ölüyorum sanıyorum yanma batma zonklama hissi sanki bıçak saplıyorlar.. korsem çok sıkışık sol memem daha ödemli sağ daha normal ve korsede hiç yer kalmadığı için nefes zor alıyorum bu gecmeyecek mi hiç dayanamıyorum pişmanım.. yarın drenler çıkacak doktordan guclu agri kesici isteyeceğim

Özellikle kas altı olan ameliyatlarda 1 hafta kadar oluyor şiddetli ağrılar ama gececek 🌸 çok geçmiş olsun..

Arkadaslar bugun ameliyat ile birlikte 3. günüm motiva ergonomikx 1 295 cc yapıldı. inanılmaz ağrılarım var özellikle ağrı kesici içmeye son 2 saat kala ölüyorum sanıyorum yanma batma zonklama hissi sanki bıçak saplıyorlar.. korsem çok sıkışık sol memem daha ödemli sağ daha normal ve korsede hiç yer kalmadığı için nefes zor alıyorum bu gecmeyecek mi hiç dayanamıyorum pişmanım.. yarın drenler çıkacak doktordan guclu agri kesici isteyeceğim
Agri kesiciler yeterli gelmiyorsa igne vurdurun rahat edersiniz. Agrilar en fazla 1 hafta surer merak etmeyin cok hizli bir iyilesme oluyor. Agrinizda drenlerin etkisi de var cikinca biraz rahatlarsiniz. Gunlerce bu aciyi cekmezsiniz merak etmeyin. Cok gecmis olsun.

Agri kesiciler yeterli gelmiyorsa igne vurdurun rahat edersiniz. Agrilar en fazla 1 hafta surer merak etmeyin cok hizli bir iyilesme oluyor. Agrinizda drenlerin etkisi de var cikinca biraz rahatlarsiniz. Gunlerce bu aciyi cekmezsiniz merak etmeyin. Cok gecmis olsun.
bugun drenler cikti korseyi de cikardik korse yokken cok rahatim ağrım hiç yok korse baski yapıyor.. doktor masaj yapmamı önerdi

benim de haftaya tam 2 ay olacak. inanın daha 1 haftadır biraz rahatım. ki hala gerinmek ya da kollarıımı tam yukarı kaldırmak gibi hareketler acı veriyor.meme ucu hassasiyeti yeni yeni hafifledi.
üstelik benim doktorum gereksiz ilaç kullanımına karşı. parasetamol dışında asla ilaç kullanmamı istemiyor.
gerçekten kas altı zor bir süreçmiş.
geçmiş olsun sabır ve zaman tek çaresi bu operasyonların

Çok geçmiş olsun %80 ilk zamanlar ağrıdan pişman oluyor bende sizin gibiydim çöp ağrılı geçti öyle ki panik atak geçirdim en son sinirden 🤣 ama merak etmeyin 4-5 gün sonra baya geçer ağrınız

Back
X