- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Can'ım nefes açlığı mı?!? Çok taktıysan kafana , psikolojik olabilirÇok teşekkür ederimmya sanki aldığım nefes bana yetmiomuş gibi hissediorum 2 gündür bazı şeyleri çok kafama takıorum hayatımla ilgili acaba onlar mı yapıo diorum ama göğüs kafesinin tam bitimindeki boşluğa bastırıorum orası ağrıo acaba üşüttüm mü diorum iyi değilim yaaa
Hepimiz öyle yapıyoruz canım, üzülmeÖncesi fotoğrafı koydummmmolmayan şeyleri nie paylaştıysam
Çok iyi yaaKızlar doktorum whatsapp dan yazmış;
"naber heyecanlı mısın? "
Heyecanlıyım siz heyecanlı mısınız?

Aha aha aha haaa! Dedi.
Bir dusunsene doktorun burayi okuyorKızlar doktorum whatsapp dan yazmış;

Aha aha aha haaa! Dedi.
anaaaamm ben simdi anlafim bunca stres neden
Senin icin teknolojiyi buyutmemiz lazimanaaaamm ben simdi anlafim bunca stres nedene bende de yok yakinimdada yoook ben kimin memesini tutacam ?
Senin icin teknolojiyi buyutmemiz lazim
Çok iyi yaaaaKızlar doktorum whatsapp dan yazmış;

Aha aha aha haaa! Dedi.
İzle de göriiim cnmBana 345cc olcaktı da bakcaktık ameliyatta high profil die düşündük en son bakalım ama gerçekten yoklar dimi
SüperrrrKızlar doktorum whatsapp dan yazmış;

Aha aha aha haaa! Dedi.
Bana bak Ada'ma şAka yapıcam diyosun, şakanın kralını sana yapmasın sakın . " aaaaa sizin meme büyütme miydi??? Ben burun yaptım yeniden laproskopik cerrahi ile, alçı yok bi yüzden " dermişKızlar doktorum whatsapp dan yazmış;

Aha aha aha haaa! Dedi.
:) doktorum bana "400 cc taktim " diye saka yapsa kalpten giderdimBana bak Ada'ma şAka yapıcam diyosun, şakanın kralını sana yapmasın sakın . " aaaaa sizin meme büyütme miydi??? Ben burun yaptım yeniden laproskopik cerrahi ile, alçı yok bi yüzden " dermiş
bende 3 gündür böyleyim bende soguk almis olabilirim diye düşünüyorum
Nefesim yetmio ya üşüttüm heraldeIyi alistir ona kendini balim nefes depola sen birazilk 4.5gün 2 kelimeyi bir araya getirene kadar canim cikiyodu ay bide duymuyolardi tekrarliyodum
Buyuk ihtimalle pisikolojiktirNefesim yetmio ya üşüttüm heralde
Kizlar msj yapiyorum hic hisetmiyorum silikon falan
Daha cok erken biliyorum, ama yok bisey gelmiyor elime
Dusunuyorumda belki bana kasustude yapilsaydi gene hissetmezdim silikonu
Bu ele gelme olayi sonradanmi oluyor acaba
nefese açım gerçekten öle bi haldeyim ki psikolojim bozuldu resmenCan'ım nefes açlığı mı?!? Çok taktıysan kafana , psikolojik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?