oyle memem olsa bende mutlaka toslardim elektrik diregine filanBenım de göğsümde
Aynen memem yapıldıktan beri mutluluktan uçuyorummömö,her giydiğim kıyafette meme var dolu dolu memelerime baka baka yürümekten çarpıp düşsem en sonunda
Memisleri olan arkadaslar su baskı hissi gerginlik gogusteki ağırlık hissi ne zaman geciyor.
oyle memem olsa bende mutlaka toslardim elektrik diregine filan
ay utandımbayılıyorum sana ya
Eki Görüntüle 1840628
Anna yeni fotoğraf eklemiş.Kadının kol ve omuz kaslarının ne kadar güçlü olduğu ve ameliyattan sonra da eskisi kadar iyi olduğu görülüyor bu fotoğrafta.
Fakat fotoğrafta dikkatimi çeken bir şey oldu, kadın koluna güç bindirdiğinde sağ protez yer değiştirmiş. Bu pozisyonda sağ tarafta dekolteyi oluşturan bombelik koltukaltına doğru kaymış görünüyor. Normal hayatta hiçbir kadın koluna bu kadar inanılmaz bir güç uygulamaz. Muhtemelen bu kadın günlük yaşamında böyle bir durum hiç yaşamıyordur.
Protez cebi yanlış açıldığında/büyük açıldığında/yanlış kas grubu kesildiğinde ise, günlük yaşamda sıradan kol kuvveti kullanımlarında protez aynı bu şekilde olduğu gibi yer değiştirir.
İnşallah inşallah toslayacağın günler de olucakoyle memem olsa bende mutlaka toslardim elektrik diregine filan
Evet var kafayı yedi bizimkilere sardı surekli uzatın dokunayım diyorİnşallah inşallah toslayacağın günler de olucak,canım bi gelişme var mı ne durumda meme konusu
Ayyy 3 ay dedinizzMemişim yok ama burnum var? Olar mı?Benim burnumdaki baskı hissi bile tam olarak geçmiş değil biliyor musun? Tam 1 ay oldu. Sadece açıldı, dikiş atıldı. Sizin gibi içine bir ağırlık da konulmadı ama his rahatsız etmeye devam ediyor. Altı üstü minicik küçücük bir burun diyorsun, gün içinde daha iyi gibi ama o sabah ilk kalktığımda uyuşuk ve sanki üstünde fil oturmuş gibi olan his çok rahatsız edici olmakla beraber her gün azalıyor. Ben bu durumun azalarak üç ay kadar devam edeceğini tahmin ediyorum.
Ha haEvet var kafayı yedi bizimkilere sardı surekli uzatın dokunayım diyor
Amin aminnn .veeee betus memeli olarak iş başı yaparKızlar günaydın,
İnşallah herkes için güzel bir gün olur
Gunaydin kizlar
Ameliyat bantlarini cikardim izlerinin resimlerini yukledim
Bi taraftaki izlerin hafifligi beni bile sasirtti
Benimde cumartesi cikarcaklar ins bnde coook merak ediyorummGunaydin kizlar
Ameliyat bantlarini cikardim izlerinin resimlerini yukledim
Bi taraftaki izlerin hafifligi beni bile sasirtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?