Sana anne diyebilirmiyim
Ben tanımayayım kimseyi de bakalım şaka yapacak hali kalır mı doktorun 3,5 atmaktan .(ay Allah korusun)Doktoru korkutcanmi ahahhahaoda seni korkutuyomus sana 200cc koydum diyomus gör sen sakayi
Sana anne diyebilirmiyim
Ilk uyandiginda agridan narkozdanBen tanımayayım kimseyi de bakalım şaka yapacak hali kalır mı doktorun 3,5 atmaktan .(ay Allah korusun)
Ay nebileyim hersey ayni memisler meslekleranam ne annesi 27 yaşındayım ayol ben olsa olsa ablan olayım
Sen kaç yaşındasin
Ben odada ilk gözlerimi açıp kendime geldigimde yanımdaki arkadaşıma sorduğum soruydu. Kaç cc takıldı ,diye :))) 400 takıldı 400,gözüm aydın diyince mutluluktan gözlerimden yaş aktı,ellerim göğüslerime gitti. O sütyenle diri dimdik dolgun göğüslerimin olduğuna inanamadımIlk uyandiginda agridan narkozdan
Sonrada heycandan aklina gelecekmi bakalim
Ben 2. Gun sonunda sormustum bunlar kac cc diye
Ay bende sormadim ya narkozdan sonra uyandim kafayi cevirdim kutular basimda 325 gorunce ohhh be dedimIlk uyandiginda agridan narkozdan
Sonrada heycandan aklina gelecekmi bakalim
Ben 2. Gun sonunda sormustum bunlar kac cc diye
Ne guzel seninki agrili gecmemis arzum.Ben odada ilk gözlerimi açıp kendime geldigimde yanımdaki arkadaşıma sorduğum soruydu. Kaç cc takıldı ,diye :))) 400 takıldı 400,gözüm aydın diyince mutluluktan gözlerimden yaş aktı,ellerim göğüslerime gitti. O sütyenle diri dimdik dolgun göğüslerimin olduğuna inanamadımÇok duygusal anlardı onlar...
Cok daha kucuk gosteriyorsun amaAy nebileyim hersey ayni memisler meslekleryok senden ana olmaz vazgectim ben 24üme giricemm. Sen olmazsin bana
Minyonum. Ay cok mutlu oldum Aksam nereye yemeğe götürym seniiCok daha kucuk gosteriyorsun ama
Yok,çok ağrılı uyanmadım. Belki yöntemden belki bünyeden bilmiyorum .Ne guzel seninki agrili gecmemis arzum.
Beni yari baygin uyandirmaya calisiyorlardi ben agri kesici agri kesici yapin cok aciyor diye sayikliyordum
Of cok sukur gecti
Sende arzu ettigin memelere kavusmusun darisi tum isteyenlerin basina
Ama az agrili olsun
Ay gülemedim
HemennnnAy gülemedimmemetör yanima bi gelebilirmisin
:)))
Arzum ne yapiyorsun tacizcilere iyi bahane depresyondayim ondan elledim hakim bey iyi geliyor diyolar
Yemek icin sagol canim yemis kadar oldumMinyonum. Ay cok mutlu oldum Aksam nereye yemeğe götürym senii
Surda bir erkek okusa bu hatunlar bizden beter derler vallahi billahiHemennnn
Yalnız kızım memeleride meme yani,Stres kalırmı hiç
Ay afiyet olsun ozamannn:))) ben kilo almak icin cabaliyorum da vazgectim artik gogusler ön planla olsun diyeYemek icin sagol canim yemis kadar oldum
Ne guzel 18, 19 gosteriyosun.
Sakin kilo alma ilerdede hep boyle genc kalirsin
Diyolar canimSurda bir erkek okusa bu hatunlar bizden beter derler vallahi billahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?