- 3 Haziran 2016
- 36
- 24
- 88
- 37
Canım burda açılmış bu konuda sorduklarından fazlası var. Ben öyle yapmıştım son 100 sayfayı okumuştum. Sonra üye olup sohbetlerine katıldım. Bence sende yazılanları önce okursan dahaai çabuk aydınlanırsın. Hoşgeldin aramıza.Merhaba arkadaşlar. Araniza bugün katıldım.bayagidir siteyi takip ediyorum ama bugün üye oldum. Ben de goguslerimden hoşnutsuzum. Aynada kendimi gordukce özgüvenini yitiriyorum. Benim ameliyat olan arkadaşlara öncelikle sorum şu; aç liraya oldunuz ameliyatı? İçinize sinmeyen bir durum oldu mu. Eşim memur olduğu için para önem arz ediyor bizim adımıza haliyle. Şimdiden teşekkürler
Canım çok çok geçmiş olsun :) süpersinDoktor az önce uğradı. Dedim anestezinin etkisimi hala? Yok dedi. Ağrı kesici kullanmadım henüz. Kendi yemeğimi kendim yedim. Tek sıkıntım taş gibi sert memeler ve ödem git gide artıyor gibi.
Canım benim nasılsın.refakatçin varmı.ağrıların öyle hafif geçsinki ben memeli doğmuşum sanki de....hayırlı gecelerAmeliyat günü yaklaşan arkadaşlar. İnşallah kuş gibi hafif geçer ameliyatınız. İçinizi ferah tutun herşey giriyor yoluna. Allahım size de sağlıkla nasip etsin.
Günaydınnn. Gece 4 e kadar rahat uyudum. 4de sırt ağrısıyla uyandım. Ağrı kesici yaptı hemşire. Yanımda eşim var şükür iyiyim. Odamın balkonunda bir güzel de kahvaltı yaptım. Öylene doğru taburcuyum inşallah. Sağ kolumu rahat kullanabiliyorum ama sol kol kalkmıyor bile. Çok şükür sabahı gördüm. Sağolun. Darısı bütün isteyenlerin başına inş. Sağlık sıhhatle..Canım benim nasılsın.refakatçin varmı.ağrıların öyle hafif geçsinki ben memeli doğmuşum sanki de....hayırlı geceler
Teşekkürler canım benim, benden daha rahat geçsin inşallah sizin.Canım çok çok geçmiş olsun :) süpersin
Umarım gecen rahat geçer :)
Kilon boyuna göre iyi bence. Eşin mükemmel ötesi kusursuz biri olmalıDoğru diyorsun bayağı bakmak lazım. Eşimin de onayından sonra 2gundur araştırıp duruyorum. O yüzden biraz aceleci davrandım sanırım. Hepiniz gibi ben de yıllardır bu durumdan muzdaribim. Ancak eşimin bir şartı var: boyun 165, kilom 56. Eger 50kiloya dusersem ameliyat olacağım. Kendisi spora aşık, ben de o kiloya dusersem gelsin güzel goguslerimden. O yüzden heyecanliyim biraz
Yok o kiloya dusmek benim içinde iyi olacak. 2yasinda bir oğlum var, sonraki cocuga da zemin hazırlamış olurum hemKilon boyuna göre iyi bence. Eşin mükemmel ötesi kusursuz biri olmalıbence kilo verme ameliyatını ol mis gibi, sonra ver kilo. Çok zayıf olursan ameliyat sonrası daha ağır geçebilir. Öyle söyle sen eşine
günaydın canım maşllh maşllh negüzel bunları duymak betüş cadısı gözümüzü baya bi korkutmuştu demek herkezin süreci farklı inşllh sende bukadarla atlatır geçirirsinGünaydınnn. Gece 4 e kadar rahat uyudum. 4de sırt ağrısıyla uyandım. Ağrı kesici yaptı hemşire. Yanımda eşim var şükür iyiyim. Odamın balkonunda bir güzel de kahvaltı yaptım. Öylene doğru taburcuyum inşallah. Sağ kolumu rahat kullanabiliyorum ama sol kol kalkmıyor bile. Çok şükür sabahı gördüm. Sağolun. Darısı bütün isteyenlerin başına inş. Sağlık sıhhatle..
Bu sabaha ait bir foto koydum. Herkes farklıdır tabi korkmayın hiç. Betüşcüm de atlattı şükür.günaydın canım maşllh maşllh negüzel bunları duymak betüş cadısı gözümüzü baya bi korkutmuştu demek herkezin süreci farklı inşllh sende bukadarla atlatır geçirirsin
Ask olsunnn ne dedim beennnn amma velakinn kasalti yaptiranlarin her birinden benim dediklerimin fazlasini duyabilirsiniz. -ki ben her zaman dedim bünyem zayıf diye yeri geldi 3.günümde kendim yedim ictim desteksiz kalktim da dedim 15.günüm olmus hala yatamiyorum da diyorum .. Herkeesin yöntemi herkesin bünyesi farkli. Ben 3.gunde kendim ictim yedim kalktim yattim kimi 15.gün destek aldi. Benim kimsenin gozunu korkuttgm yokgünaydın canım maşllh maşllh negüzel bunları duymak betüş cadısı gözümüzü baya bi korkutmuştu demek herkezin süreci farklı inşllh sende bukadarla atlatır geçirirsin
Ay evet ya ben inim inim inlemistimmm dik durarak gelmistim yani . sanki bana zıplıyolardı gibi geliyoduKızlar, arabayla eve dönerken ağladım çukurlara girdikçe. Sanırım en zor kısmı eve dönüş. Şimdi evdeyim iyiyim şükür.
Bana gelmemislerdi ben de oyle bi mantik yuruttum kendimce :)aaa doku olunca öküzler gelmiyi mi :))))
acık uğraşayım dedim sabah sabah abam ne bu bu kadar alıngan yerindenmi kalktın kız döktürmüşün.Ask olsunnn ne dedim beennnn amma velakinn kasalti yaptiranlarin her birinden benim dediklerimin fazlasini duyabilirsiniz. -ki ben her zaman dedim bünyem zayıf diye yeri geldi 3.günümde kendim yedim ictim desteksiz kalktim da dedim 15.günüm olmus hala yatamiyorum da diyorum .. Herkeesin yöntemi herkesin bünyesi farkli. Ben 3.gunde kendim ictim yedim kalktim yattim kimi 15.gün destek aldi. Benim kimsenin gozunu korkuttgm yok
He ya alındım azcıkınnacık uğraşayım dedim sabah sabah abam ne bu bu kadar alıngan yerindenmi kalktın kız döktürmüşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?