Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

40 gün mü oldu aman ya Rabbi zaman nasilda hızlı

hadi gözün aydın canım.inan bana zor.işin eğlenceli kısmı başlıcak artık.gelsin dekoltelerbide ne dicem nerdeki dikişini aldı kapalı dikiş değil miydi?

Evet evdeyim. Sorunlarım ödem, sırt tutulması, birde bantlar alerji yaptı hepsini çıkarttı doktorum. Onun dışında rahatım.
bana da alerji yapmıştı bant.hatta doktor söylenmiş çıkartırken güya antialerjik diyolar diyealerji olan yerlerime terramicin sür demişti.sen de doktoruna bi sor da sür istersen.rahatlatıyo baya

bu arada ölçülerimi soran arkadaşlar için ölçtüm bugün.sırt ölçüm 81 göğüs ölçüm 100.her ne kadar d cup gibi görünmese de sanırım damla silikon olduğu için yanıltıyor

bu arada ölçülerimi soran arkadaşlar için ölçtüm bugün.sırt ölçüm 81 göğüs ölçüm 100.her ne kadar d cup gibi görünmese de sanırım damla silikon olduğu için yanıltıyor
Benim de şu an üstten ölçüm sütyen ile 100 alt ameliyat öncesi 80 di.
Ben 80c mi olurum d mi?hesaplara göre c olurum sanırım.

Benim de şu an üstten ölçüm sütyen ile 100 alt ameliyat öncesi 80 di.
Ben 80c mi olurum d mi?hesaplara göre c olurum sanırım.
hayır canım 80 d oluyosun.c yanlardan sıkar ve pörtler göğüslerin.gerçi senin şimdi çok şiş.biraz daha insin de öyle ölç istersensırt ağrıların için de gece uyandıkça yürü.baya rahatlatıyo insanı.

Evet yürümekten yatıp uyumadım sabah beri. Bu sırt üstü yatmaktan değil bence kasaltındaki pektoral kasın gerilmesinden. Yürümek acaip rahatlatıyor. Yatınca kendimiz kaç gün sonra kalkabiliyorduk?

Evet yürümekten yatıp uyumadım sabah beri. Bu sırt üstü yatmaktan değil bence kasaltındaki pektoral kasın gerilmesinden. Yürümek acaip rahatlatıyor. Yatınca kendimiz kaç gün sonra kalkabiliyorduk?
Valla neyden bilmiyorum ama cok izdirap verdigi kesin maalesef.bana 15 gun yasakti.15 gunden sonra da destek alarak kalkmam serbestti.tek basina buyutmede nasil jic bilmiyorum canim.

Aynen ben de ayni seyi dusundum.450 cc iyi bir rakam.birlesmekerj gerekmezmiydi.budyrumda kollarina dogru mu oldular.valla merak ettik
Dekolte sütyenleritle birleşiolar ancak.. Valla hic gogus dokusu olmayan benim gibi biri için 450 cc bence birazda doktorun marifetiyle alakalı diye düsünüyorum daha üstüne belki yapım izin vermezdi bilemiyorum bana 300 ü zorlarım ama söz vermiyorum diyen doktorlarda olmustu cünkü.. Şuan 75 c giyiyorum ama gogus arasında 2 parmaklık bosluk var doktoruma sordugumda gogus yapısıyla alakalı dedi yakın koysak bu seferde gogus ucları yana bakardı demişti.. Şuan simetrisi gayet aynı bi de simetri takıntım olmasına ragmen:)

hadi gözün aydın canım.inan bana zor.işin eğlenceli kısmı başlıcak artık.gelsin dekoltelerbide ne dicem nerdeki dikişini aldı kapalı dikiş değil miydi?
Dekolte pek gelemiycek sevdicegim tarafindan yasak :)) her 2 mememdede ufak 2 dikis vardiii onlar alindi

Vucudun ne zaman isterseee ne zaman keyfi gelirse sana izin verirse ozaman yapabilirsinnn:) bugun doktorum ilk bunu demistii.

Değiştirseydin? Yada bittikten sonra mı oldu. Ne zaman yardımsız kalkabildin?
Benim her antibiyotikte oluyo canım napalım daha antibiyotiğe devam, cuma yine pansuman var doktorla buluşcam. Bakalım, devam ederse sorcam. Ben 3-4 gün içinde yardımsız kalktım ama benimki çok ağrısız acısız geçti canım. Eşiğim yüksek galiba ya da kasüstü diye ben acı çekmedim çok. Sen de yakında kalkarsın amaaann kalkamaması bile güzel bu işin yaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…