- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
canım naptın çıktın mı eve?Ameliyat günü yaklaşan arkadaşlar. İnşallah kuş gibi hafif geçer ameliyatınız. İçinizi ferah tutun herşey giriyor yoluna. Allahım size de sağlıkla nasip etsin.
40 gün mü olduben 40 gün önce haldun kamburoğluna ameliyat oldum.sıkıntısız bir sürecim oldu.dikleştirmeyle beraber büyütme ameliyatı oldum ben.güncel fiyatlar haldun hocamın sitesinde mevcut.korkulacak bir ameliyat değil kesinlikle.
1 ay kadar 5 aylık hamile gibi gezdim.şuan 3 aya düştümBu karna kadar ödem herkeste oluyor mu?karnım çok şişti. Birde meme çatalım morarcak sanırım benim.
Evet evdeyim. Sorunlarım ödem, sırt tutulması, birde bantlar alerji yaptı hepsini çıkarttı doktorum. Onun dışında rahatım.canım naptın çıktın mı eve?
hadi gözün aydın canım.inan bana zor.işin eğlenceli kısmı başlıcak artık.gelsin dekoltelerÇok sukur bandajim çıktı dikis alindi . ince su gecirmez bant konuldu 5.6günden sonra çıkarıcam SCAREX diye bir jel verdi sonra 6ay kadar o jeli kullanıcam. Hergün günde 2 kez bebe yağı ve arnica kremiyle masaj yapıcam. Hislerim 1 aya kadar gelmeyen yerlerde gelirmis. 20 gün sonra bidahaki kontrolüm o günden sonra su salak sütyenide çıkarabilirmisimresimlerim çekildi. Çok zayıf oldugum icin ağrılı dönemim normalmiş sen biraz ağrı eşiği olarak bünye olarak geriden geliyosun ama 10 gün sonra rahatlıkla yatabilirsin az daha dikkat et hareketlerine yakındır düzelmen dediii
yaaa sorma valla.ameliyat tarihime 3 ay var daha diye düşünürken 40 gün geçmiş bile.40 gün mü olduaman ya Rabbi zaman nasilda hızlı
bana da alerji yapmıştı bant.hatta doktor söylenmiş çıkartırken güya antialerjik diyolar diyeEvet evdeyim. Sorunlarım ödem, sırt tutulması, birde bantlar alerji yaptı hepsini çıkarttı doktorum. Onun dışında rahatım.
Benim de şu an üstten ölçüm sütyen ile 100 alt ameliyat öncesi 80 di.bu arada ölçülerimi soran arkadaşlar için ölçtüm bugün.sırt ölçüm 81 göğüs ölçüm 100.her ne kadar d cup gibi görünmese de sanırım damla silikon olduğu için yanıltıyor
hayır canım 80 d oluyosun.c yanlardan sıkar ve pörtler göğüslerin.gerçi senin şimdi çok şiş.biraz daha insin de öyle ölç istersenBenim de şu an üstten ölçüm sütyen ile 100 alt ameliyat öncesi 80 di.
Ben 80c mi olurum d mi?hesaplara göre c olurum sanırım.
Evet yürümekten yatıp uyumadım sabah beri. Bu sırt üstü yatmaktan değil bence kasaltındaki pektoral kasın gerilmesinden. Yürümek acaip rahatlatıyor. Yatınca kendimiz kaç gün sonra kalkabiliyorduk?hayır canım 80 d oluyosun.c yanlardan sıkar ve pörtler göğüslerin.gerçi senin şimdi çok şiş.biraz daha insin de öyle ölç istersensırt ağrıların için de gece uyandıkça yürü.baya rahatlatıyo insanı.
Değiştirseydin? Yada bittikten sonra mı oldu. Ne zaman yardımsız kalkabildin?Antibiyotik bende cilt döküntüsü yaptışimdi bi de onunla uğraşıyom
Valla neyden bilmiyorum ama cok izdirap verdigi kesin maalesef.bana 15 gun yasakti.15 gunden sonra da destek alarak kalkmam serbestti.tek basina buyutmede nasil jic bilmiyorum canim.Evet yürümekten yatıp uyumadım sabah beri. Bu sırt üstü yatmaktan değil bence kasaltındaki pektoral kasın gerilmesinden. Yürümek acaip rahatlatıyor. Yatınca kendimiz kaç gün sonra kalkabiliyorduk?
Doktoruna soyle canim belki alerji ilaci baslatir.Antibiyotik bende cilt döküntüsü yaptışimdi bi de onunla uğraşıyom
Dekolte sütyenleritle birleşiolar ancak.. Valla hic gogus dokusu olmayan benim gibi biri için 450 cc bence birazda doktorun marifetiyle alakalı diye düsünüyorum daha üstüne belki yapım izin vermezdi bilemiyorum bana 300 ü zorlarım ama söz vermiyorum diyen doktorlarda olmustu cünkü.. Şuan 75 c giyiyorum ama gogus arasında 2 parmaklık bosluk var doktoruma sordugumda gogus yapısıyla alakalı dedi yakın koysak bu seferde gogus ucları yana bakardı demişti.. Şuan simetrisi gayet aynı bi de simetri takıntım olmasına ragmen:)Aynen ben de ayni seyi dusundum.450 cc iyi bir rakam.birlesmekerj gerekmezmiydi.budyrumda kollarina dogru mu oldular.valla merak ettik
Dekolte pek gelemiycek sevdicegim tarafindan yasak :)) her 2 mememdede ufak 2 dikis vardiii onlar alindihadi gözün aydın canım.inan bana zor.işin eğlenceli kısmı başlıcak artık.gelsin dekoltelerbide ne dicem nerdeki dikişini aldı kapalı dikiş değil miydi?
Vucudun ne zaman isterseee ne zaman keyfi gelirse sana izin verirse ozaman yapabilirsinnn:) bugun doktorum ilk bunu demistii.Evet yürümekten yatıp uyumadım sabah beri. Bu sırt üstü yatmaktan değil bence kasaltındaki pektoral kasın gerilmesinden. Yürümek acaip rahatlatıyor. Yatınca kendimiz kaç gün sonra kalkabiliyorduk?
Benim her antibiyotikte oluyo canım napalımDeğiştirseydin? Yada bittikten sonra mı oldu. Ne zaman yardımsız kalkabildin?
Valla kremler sürüyorum tatlım bakalım cuma tekrar görüşme var, olmazsa ekstra bişi isticemDoktoruna soyle canim belki alerji ilaci baslatir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?