• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ameliyattan çıktım öğlen 1 e doğru ama kendime daha yeni geliyorum sürekli uyku halindeydim ama şimdi kaç cc taktı high oldu mu onu bilmiorum doktorum başka ameliyatta çıkışında gelicek ha bide üzerimde bir öküz mevcut oturdu nefes aldıırmıo saolsun :KK23:
Çok çok geçmiş olsun Canım inşallah çabuk atlatırsın :)

Yürüttüler ama perişan oldum nefes alamadım resmen birazdan bi daha gelcekler yürütmeye ama bildiğin korkuorummm:KK17:
Ameliyat olmussun ve yazabiliyorsun
Massallah diyeyim.
Ben ilk gun cok kotu olmustum.
Ama ikinci gun daha iyi olucaksin
3 hafta sonra bakicaksin hicbirseyin kalmamiş.
Geçmiş olsun. En zor kismini atlattin.

Yürüttüler ama perişan oldum nefes alamadım resmen birazdan bi daha gelcekler yürütmeye ama bildiğin korkuorummm:KK17:
Bak canım çektiğin acının %80 i kendi korkundan ve kendini kasmaktan. Rahat ol. Korkma. Gücünü topla. İyi olduğunu düşün. Sana bir şey olmayacak. Yürüyeceksin, ne dikişin patlar ne silikonlar yere düşer. Canın mı acıyor? Bu acıyı beynimiz arttırıyor ve olduğundan daha fazla hissediyoruz. Bi dinle vucudunu, onu acıya şartlandırma. Güçlü olacaksın git gide, korkma. Endişe etme. Güvendesin, etrafında herkes..

Bak canım çektiğin acının %80 i kendi korkundan ve kendini kasmaktan. Rahat ol. Korkma. Gücünü topla. İyi olduğunu düşün. Sana bir şey olmayacak. Yürüyeceksin, ne dikişin patlar ne silikonlar yere düşer. Canın mı acıyor? Bu acıyı beynimiz arttırıyor ve olduğundan daha fazla hissediyoruz. Bi dinle vucudunu, onu acıya şartlandırma. Güçlü olacaksın git gide, korkma. Endişe etme. Güvendesin, etrafında herkes..
Sen varya yaşam koçu olmalısın canım motivasyonun süper harikasın iyiki varsın:KK19:

Kızlar ben iyiyim şuan hiç ağrım yok ilaçların etkisi galiba çok şükür.tek derdim bunlar küçük olmuş yaaaa sargıdan dolayımı? Kas altı bide 345cc konmuş high profil
Kasaltinda kas baski yapiyordur ondan kucuk gozukuyordur gozune
Zamanla kaslar kendini saldikca buyuyecektir.
Sargilarda etken tabiy

Gerçekten süper geldi yaşam koçluğu yaptın walla teşekkür ederimmm :KK200:

Back
X