Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen öyle katlama da dikmiş gibiydi gerçi ozaman dikiş milis takcam durum da deil dim hatta bi ara pembe kabarık bir hat oldu şu an tenime sıfır incecik bir çizgi halinde yakından çekmeye çalıştım ama o kadar yakından zoom bozuluyo :) çatlak çizgilerim daha belirgin :)))

Ayy hadi inş benimkide öyle olur soluma baktım bugün baya toplamış kendini ama sağda mutlaka kocaman bir iz olacaktır bende oda bası yarası iyileşti kabuk oluştu 1 vm uzunluğunda var o kabuk düştüğünde orası pembe yada kahverengi iz kalacaktır die düşünüyorum kısmet oda yapcak bişi yok diyorum :)

Selam kizlaar, bende artik benimkilerin buyumeyecegini anladigim andan beri yaptirmak istiyordum fakat asla cesaret edemiyordum. Igneden bile korkarim dusunun 2011 agustosta yaptirdim kolaltindan girildi 1 gece hastahanede yattim zor bir surec cidden ama yine olsa yine yaparim. Bu arada kolalti en hizli iyilesen yer oldugu icin cok sansliydim ben

Yok canım bende masa başı çalışıyorum kendime çay alamayacak kadar kötü durumda olmayayım yeter. Çok heyecanlıyım stresliyim vede korkuyorum

Ben ağlayarak girdim korkudan titriyorum uyudum ve uyandım çok kolay geçen ve çabuk iglesen arkadaşlar da var benim gibi zorlananlar da var inşallah seninki kolay gecer ama ameliyattan korkma ...

İnşallah çok zorlanmam ya Birde girerken sakinleştirici yaptırmayı düşünüyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar. Kimseyle konuşamayoruz zaten ya sizin verdiğiniz cevaplar ilaç gibi çok sağolun..

Şimdi ben çok zorlandım çünkü iki çocuğum var biri 2.5 yaşında kucak bağımlısı biri 6.5 yaşında okula gidiyor gün içerisinde okuldan al okula bırak yemek banyo standart anne görevlerini benim yerime yapacak birini bulamadım açıkçası ameliyat olduğum gece babaannelerin de kaldılar sonra hep beraber aynı vin içine girdik ameliyatan 6 gün sonra (araya hafta sonu ve 1 mayıs tatili girdiği için çok sanliydim) arabayla okuldan aldım . Temizliğini ameliyattan 1 gün önce yaptım birde 10 günlük yemeğimi hazırladım ilk bi kaç gün pismış haldeydi sonrasını pişmeye hazır halde hazırladım salataya kadar hazırdı sos mos falan bı karıştırıp üzerine domates doğrandi o kadar öyle işlerimi düzenledim bir tek çocuklara bakma işi kaldı anem yanımdaydı ama daha önce de bahsetmisimdir çabuk sıkılır ilk 2 günümüz hastanede geçti 4 . 5. Günler tatildi 6 . Zaten günlük düzenden bunalıp günü n yarısında dışarı çıkmaya başladı eve taktı orası şöyle burası boyle diye normal hayata bedenim ı biraz zorlayarak dönmek zorunda kaldı zaten 9. Gun de annem evine döndü ondan çok zorlandım oğlumu indirip kaldırmak zorunda kaldım falan filan o yüzden endişe etme ameliyat ilk iki gündem sonra ağrı sizi kalmiyo sadece kollarını zorlama yeter

Ay ne dert yanmışım kendimden bunaldim
Oyle deme canim valla her yazilan sey benim icin cok onemli yoksa kafayı yiyeceğim yaa bende cocuk yok yeni evliyim zaten ama 1 hafta yillik izin alacağım toplamda 9 gun evdeyim yani ama is yerime soylemeyecegim sadece basladigim gün cok belli olur mu hareketlerimden falan cok soru soruyorum kusura bakma

Hic isyerine rapor veren oldumu kizlar ya yada raporda ne yazıyor bilen var mi yardim bekliyorummn

Cnm hareketlerin kısıtlı olacak sonra bunun bantı sütyeni vs mutlaka bir sorun olduğunu anlarlar ama ne ameliyatı olduğunu vs anlayamazlar kolay kolay

Ben hastaneden çıktığım ilk gün işe gitmiştim bide :) kovdular tabi beni bi yerine bişi olacak git dinlen diye

Ben hastaneden çıktığım ilk gün işe gitmiştim bide :) kovdular tabi beni bi yerine bişi olacak git dinlen diye
Ama anlayışlı insanlarmıs demekki keske benim is yerimde öyle olsa rapor alip 2 hafta gelmesem ama raporda silikon yazarsa mümkün degil rapor alamam yani sen kas alti mi oldun bide kac cc koyuldu

Ama anlayışlı insanlarmıs demekki keske benim is yerimde öyle olsa rapor alip 2 hafta gelmesem ama raporda silikon yazarsa mümkün degil rapor alamam yani sen kas alti mi oldun bide kac cc koyuldu
Cnm bnm kendi yerim elemanlarım kovdu beni. Kas altı 375 cc mod. Plus damla mentor takıldı.öncesinde 10 cm dokumda vardı. Ben ağrısız acısız atlattım sadece dikişimde sorun yaşadım ama oda öyle aman aman büyütülecek birşey değildi. Kolay geçti yani bnm için. Dr unla rapor konusunu konuşabilirsin yada yıllık izninden vs isteyebilirsin anlayış gösterecek türdense eğer işverenin. Umarım bir an önce olur iyileşir sorunsuz işine dönersin

Boyum 1.65 52 kiloyum sizce yapılacak protez nasıl olmalı Kac cc uygun olur damla mi yuvarlak mi ?? Ya birde bu high profil falan var ya onlari doktormu belirliyor ? Çok sordum kusura bakmayin heyecandan hep...

Kendi isyerin mi ayyyy ne guzel inşallahh canim sabirsizlikla salı gününü bekliyorum bakalim

Raporda benim meme protezi yazmışlardı. Rica etsen meme ameliyatı yazarlar ama domtorun imzası var eğer araştırırlarsa estetik cerrah olduğu ortaya çıkar ve anlaşılır bunun başka bir yolunu bulmaya bak ya da doktoruna sor belki senin doktorun farklı birşey yazmayı kabul eder. Ve 9 gün çok iyi bir süre ben 6 gün sonra okula başlamıştım ve dışardan kimse anlamadı 9-10 gün süre civarında hele hiç anlamazlat. O evrelerdr çok hızlı bir gelişim süreci gösteriyor vücut. Hele ben bir ara aşırı sağlıklı beslenmeye başladım dönüm noktası oldu diyebilirim dikişlerim hemen iyileşti. Kırmızı et yoğurt havuç gibi yararlı vitaminler minareller içeren şeyler tüket çinko ağırlıklı herşey olabilir aynı zamanda

Canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ediyorum O kadar çok endiseliyim ki anlatamam sana eger 9 günlük sürede iyiylesirsem rapor kullanmayacağım zaten sizin gibi bu ameliyati olmus kisilerden bu bilgileri alınca biraz rahatlıyorum. İste tek korkum farkedilmem yoksa ameliyatı falan düşünmüyorum şu esnada

canım benimde bugün 15.günüm. Hatta şuan kontrolden çıktım :) dikislerimde falan hic bi sorun yok, hatta masajada başlıyorum bugün. Hic korkma gözünü açıp kapatıyorsun ameliyat bitiyor :) bende cok evhamliydim, önceden dikiş bile atılmamıştı vücuduma. Sakinlestiriciyede gerek yok bence, bana ameliyattan önce korkuyorum diye sakinleştirici veriyoruz dediler meğer narkozmus başımda baya dalga geçmişlerdi Bu arada bende bi hafta dinlendim, 5.gün okula gittim o gün biraz temkinli yürüyodum. 2 gün sonra tekrar gittigimde baya toplamıştım kimse bisey anlamadı. Kısa mesafe yerlere çıkıyordum ilk bi hafta içinde, bence sen 9 güne cok rahat toplarsın :)

Evet canım dışardan belli olabilecek en belirgin şeyi söyleyeyim yavaş yürümek. Yalan uydurabilirsin düştüm bacağım ağrıyor falan diye yani hızlı yürümen koşman falan zor olur ilk 3 hafta. Ben karşıdan karşıya geçerken bile normalde koşarak ya da hızlı yürüyerek geçebilecekken 2 saat kırmızının yanmasını beklerdim herkes geçerdi ben kalırdım. Bunun gibi şeyler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…