İnanın grup sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum cok teşekkür ederim arkadaşım cevabin icin inşallahh benimde oyle gecer gider.. sanırım biraz fazla stres yapıyorum ama elimden gelmiyo 1 hafta yeter banada insallah seninde kas alti miydi ??canım benimde bugün 15.günüm. Hatta şuan kontrolden çıktım :) dikislerimde falan hic bi sorun yok, hatta masajada başlıyorum bugün. Bende bi hafta dinlendim, 5.gün okula gittim o gün biraz temkinli yürüyodum. 2 gün sonra tekrar gittigimde baya toplamıştım kimse bisey anlamadı. Kısa mesafe yerlere çıkıyordum ilk bi hafta içinde, bence sen 9 güne cok rahat toplarsın :)
Evet canım dışardan belli olabilecek en belirgin şeyi söyleyeyim yavaş yürümek. Yalan uydurabilirsin düştüm bacağım ağrıyor falan diye yani hızlı yürümen koşman falan zor olur ilk 3 hafta. Ben karşıdan karşıya geçerken bile normalde koşarak ya da hızlı yürüyerek geçebilecekken 2 saat kırmızının yanmasını beklerdim herkes geçerdi ben kalırdım. Bunun gibi şeyler oluyor.
Cnm hiç endişe etme kendini motive et güzel düşün. Psikolojinde iyileşme sürecinde çık önmli bir etken.Canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ediyorumO kadar çok endiseliyim ki anlatamam sana eger 9 günlük sürede iyiylesirsem rapor kullanmayacağım zaten sizin gibi bu ameliyati olmus kisilerden bu bilgileri alınca biraz rahatlıyorum. İste tek korkum farkedilmem yoksa ameliyatı falan düşünmüyorum şu esnada
Bende zaten boyun fıtığı vardı acaba onun icin ameliyat oldum mu desemEvet canım dışardan belli olabilecek en belirgin şeyi söyleyeyim yavaş yürümek. Yalan uydurabilirsin düştüm bacağım ağrıyor falan diye yani hızlı yürümen koşman falan zor olur ilk 3 hafta. Ben karşıdan karşıya geçerken bile normalde koşarak ya da hızlı yürüyerek geçebilecekken 2 saat kırmızının yanmasını beklerdim herkes geçerdi ben kalırdım. Bunun gibi şeyler oluyor.
Ahahaaa senin ki yine iyiymiş benim işyeirnden komşum yavaş yavaş yürüyorum diye ( normalde tez canlı atom karınca gibiyimdir çünkü ) birde aşırı şiştiğim ve gçbeğim çıktığı için hamilemisin demişti bana :)) nasıl sinir olmuştum ya şimdi gülüyorum.artık kadın nasıl bir göbek gördüyse bende teyze olmaya hazırlandıben belim tutuldu demistimevde babam bilmiyordu ameliyat oldugumu annemle gülüyorduk, bu ne boyle robot gibi yürüyorsun diyodu.
Cnm hiç endişe etme kendini motive et güzel düşün. Psikolojinde iyileşme sürecinde çık önmli bir etken.
ben belim tutuldu demistimevde babam bilmiyordu ameliyat oldugumu annemle gülüyorduk, bu ne boyle robot gibi yürüyorsun diyodu.
Ya cevaplarınız için çok teşekkür ederim inanın burayada yazmasam kafayı yerimEvet canım dışardan belli olabilecek en belirgin şeyi söyleyeyim yavaş yürümek. Yalan uydurabilirsin düştüm bacağım ağrıyor falan diye yani hızlı yürümen koşman falan zor olur ilk 3 hafta. Ben karşıdan karşıya geçerken bile normalde koşarak ya da hızlı yürüyerek geçebilecekken 2 saat kırmızının yanmasını beklerdim herkes geçerdi ben kalırdım. Bunun gibi şeyler oluyor.
Büyük yaptır. Korkma. Çok güzel oluyorBoyum 1.65 52 kiloyum sizce yapılacak protez nasıl olmalıKac cc uygun olur damla mi yuvarlak mi ?? Ya birde bu high profil falan var ya onlari doktormu belirliyor ? Çok sordum kusura bakmayin heyecandan hep...
Canım varya ben büyük istiyorum zaten 300 cc den aşagı kesinlikle istemiyorumBüyük yaptır. Korkma. Çok güzel oluyor
İnanın grup sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum cok teşekkür ederim arkadaşım cevabin icin inşallahh benimde oyle gecer gider.. sanırım biraz fazla stres yapıyorum ama elimden gelmiyo 1 hafta yeter banada insallah seninde kas alti miydi ??
Kızlar iş yoğunluğundan aşırı stres yapmıştım bari gidip iki sütyen alayım motivasyonum yükselsin de sıkı çalışayım dedim, ağlayarak eve döndüm:S forumda beni anlayacak sayılı kişiler var ama yine de yazıyorum:S izleyenler biliyor zaten üst bedenim baya zayıf, 300cc damla high profil takıldı. 4. ayımdayım. 3. aydan sonra küçülme de oldu aslında, takip edenler biliyor küçük değil, büyük de değil aslında gayet doğal oldu, ama yine de alışamadım, her ay böyle bi kriz geçiriyorum 4. ay geçirmedim şükür derken o da geldi:SS hala tam yumuşamadığı için mi bilmiyorum spot ışıkların altıda böyle görünce silikon olduğu çok belli oluyo bence aşırı mutsuz oluyorum. süreçleri daha sorunlu ilerleyen arkadaşlar var, onu geçtim ülkede insanlar işsizlikten kırılıyo açlık grevlerine gidiyo bi sakin ol ya delirme diyorum ama düşünün kendime bu telkinleri verecek kadar sinirim bozuluyo.
göğüs aram hala oturmadı, dün doktora sordum, bugün kontrole gelen hastam 8. ayında anca oturduğunu söyledi, dedi. Göğüs aram tam oturmadığı için de gün içinde biraz daha şiş sanki, masaj yapınca düzeliyo. bu da canımı sıkıyo.
Moralimi bozan olay da, VSde beden ölçümü yaptırdım, 32c den taştı nerdeyse d cup giyicem. Anlamıyorum ameliyat öncesi 2-3 cm dokum ya var ya yoktu, 300cc damla high ile nasıl bu kadar büyük bi beden olabilir. Bikini bakıyorum mesela, smalların göğsü olmuyo, m bedenlerin bedeni geniş geliyo demek ki olmadı bu bana büyük diyorum. Sonra yolda yürürken benim estetikli halimin 2 katı göğüslü kızları görüyorum bak diyorum kız da zayıf kocaman da memesi, yok sakinleşemiyorum, alışamadım.
Yumuşayınca bedenimin ölçüsü bi tık daha küçülür mü??
Ayrıca dün bi adamla konuşurken gözü ara ara memelerime kaydı allahım nasıl sinirim bozuldu. Demek ki dikkat çekiyo, ben böyle birşey istememiştim
Allah dağına göre kar veriyor lafını boşuna dememişler ya, ergenken böyle iri memeli olsam herhalde birinin çükünü koparmıştım
Kızlar iş yoğunluğundan aşırı stres yapmıştım bari gidip iki sütyen alayım motivasyonum yükselsin de sıkı çalışayım dedim, ağlayarak eve döndüm:S forumda beni anlayacak sayılı kişiler var ama yine de yazıyorum:S izleyenler biliyor zaten üst bedenim baya zayıf, 300cc damla high profil takıldı. 4. ayımdayım. 3. aydan sonra küçülme de oldu aslında, takip edenler biliyor küçük değil, büyük de değil aslında gayet doğal oldu, ama yine de alışamadım, her ay böyle bi kriz geçiriyorum 4. ay geçirmedim şükür derken o da geldi:SS hala tam yumuşamadığı için mi bilmiyorum spot ışıkların altıda böyle görünce silikon olduğu çok belli oluyo bence aşırı mutsuz oluyorum. süreçleri daha sorunlu ilerleyen arkadaşlar var, onu geçtim ülkede insanlar işsizlikten kırılıyo açlık grevlerine gidiyo bi sakin ol ya delirme diyorum ama düşünün kendime bu telkinleri verecek kadar sinirim bozuluyo.
göğüs aram hala oturmadı, dün doktora sordum, bugün kontrole gelen hastam 8. ayında anca oturduğunu söyledi, dedi. Göğüs aram tam oturmadığı için de gün içinde biraz daha şiş sanki, masaj yapınca düzeliyo. bu da canımı sıkıyo.
Moralimi bozan olay da, VSde beden ölçümü yaptırdım, 32c den taştı nerdeyse d cup giyicem. Anlamıyorum ameliyat öncesi 2-3 cm dokum ya var ya yoktu, 300cc damla high ile nasıl bu kadar büyük bi beden olabilir. Bikini bakıyorum mesela, smalların göğsü olmuyo, m bedenlerin bedeni geniş geliyo demek ki olmadı bu bana büyük diyorum. Sonra yolda yürürken benim estetikli halimin 2 katı göğüslü kızları görüyorum bak diyorum kız da zayıf kocaman da memesi, yok sakinleşemiyorum, alışamadım.
Yumuşayınca bedenimin ölçüsü bi tık daha küçülür mü??
Ayrıca dün bi adamla konuşurken gözü ara ara memelerime kaydı allahım nasıl sinirim bozuldu. Demek ki dikkat çekiyo, ben böyle birşey istememiştim
Ben 4 hafta rapor aldım . Almanyada kadın Doğum doktoruma gittim. İlk iki haftam kesinlikle şarttı. Üçüncü ve dördüncü hafta çalışabilirdim ama, benim işim çok indirmeli kaldırmalı bir iş, onun için evde kaldım. Doktorada açık açık anlattım durumu. Adam çok beğendi laf aramızda kaça yaptırdın çok iyi olmuşlar bayıldım felan dedi . Sanırım eşi için sordu :)))Hic isyerine rapor veren oldumu kizlar yayada raporda ne yazıyor bilen var mi yardim bekliyorummn
Ahahaaa kuzum sen bence çok gerilmişsin. Biraz sakin ol relax lütfen memelerin 10 numarave sana çok yakışıyorlar. Ayrıca senin memen büyük fln deil sen ince belli kibarsın o sebepten öyle duruyor. Şimdi giy bi tişört geç ayna karşısına bi bak kendine alıcı gözle sonrada eski fotolarını aç bak keyfin yerine gelsin. Bak bana dr um çok geç şekil alacak seninkiler kasların ve cildin dokun bırakmıyor silikonu dedi yine de takılmıyorum valla. Varki bırakmıyor olmasa daha kötü deyip geçiyorum. Sen bir kaç gün memelere bakma yani öyle sütyen vs açısından bakma uçlarına göğüs bantları var ya onları takıp üstüni giy o hissin tadını çıkar keyfin yerine gelsinAllah dağına göre kar veriyor lafını boşuna dememişler ya, ergenken böyle iri memeli olsam herhalde birinin çükünü koparmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?