Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İnanın grup sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum cok teşekkür ederim arkadaşım cevabin icin inşallahh benimde oyle gecer gider.. sanırım biraz fazla stres yapıyorum ama elimden gelmiyo 1 hafta yeter banada insallah seninde kas alti miydi ??

ben belim tutuldu demistim evde babam bilmiyordu ameliyat oldugumu annemle gülüyorduk, bu ne boyle robot gibi yürüyorsun diyodu.

Cnm hiç endişe etme kendini motive et güzel düşün. Psikolojinde iyileşme sürecinde çık önmli bir etken.

Bende zaten boyun fıtığı vardı acaba onun icin ameliyat oldum mu desem

ben belim tutuldu demistim evde babam bilmiyordu ameliyat oldugumu annemle gülüyorduk, bu ne boyle robot gibi yürüyorsun diyodu.
Ahahaaa senin ki yine iyiymiş benim işyeirnden komşum yavaş yavaş yürüyorum diye ( normalde tez canlı atom karınca gibiyimdir çünkü ) birde aşırı şiştiğim ve gçbeğim çıktığı için hamilemisin demişti bana :)) nasıl sinir olmuştum ya şimdi gülüyorum.artık kadın nasıl bir göbek gördüyse bende teyze olmaya hazırlandı

Cnm hiç endişe etme kendini motive et güzel düşün. Psikolojinde iyileşme sürecinde çık önmli bir etken.
Ya cevaplarınız için çok teşekkür ederim inanın burayada yazmasam kafayı yerim(

evet canım kas altıydı benimde

Kızlar iş yoğunluğundan aşırı stres yapmıştım bari gidip iki sütyen alayım motivasyonum yükselsin de sıkı çalışayım dedim, ağlayarak eve döndüm:S forumda beni anlayacak sayılı kişiler var ama yine de yazıyorum:S izleyenler biliyor zaten üst bedenim baya zayıf, 300cc damla high profil takıldı. 4. ayımdayım. 3. aydan sonra küçülme de oldu aslında, takip edenler biliyor küçük değil, büyük de değil aslında gayet doğal oldu, ama yine de alışamadım, her ay böyle bi kriz geçiriyorum 4. ay geçirmedim şükür derken o da geldi:SS hala tam yumuşamadığı için mi bilmiyorum spot ışıkların altıda böyle görünce silikon olduğu çok belli oluyo bence aşırı mutsuz oluyorum. süreçleri daha sorunlu ilerleyen arkadaşlar var, onu geçtim ülkede insanlar işsizlikten kırılıyo açlık grevlerine gidiyo bi sakin ol ya delirme diyorum ama düşünün kendime bu telkinleri verecek kadar sinirim bozuluyo.
göğüs aram hala oturmadı, dün doktora sordum, bugün kontrole gelen hastam 8. ayında anca oturduğunu söyledi, dedi. Göğüs aram tam oturmadığı için de gün içinde biraz daha şiş sanki, masaj yapınca düzeliyo. bu da canımı sıkıyo.
Moralimi bozan olay da, VSde beden ölçümü yaptırdım, 32c den taştı nerdeyse d cup giyicem. Anlamıyorum ameliyat öncesi 2-3 cm dokum ya var ya yoktu, 300cc damla high ile nasıl bu kadar büyük bi beden olabilir. Bikini bakıyorum mesela, smalların göğsü olmuyo, m bedenlerin bedeni geniş geliyo demek ki olmadı bu bana büyük diyorum. Sonra yolda yürürken benim estetikli halimin 2 katı göğüslü kızları görüyorum bak diyorum kız da zayıf kocaman da memesi, yok sakinleşemiyorum, alışamadım.
Yumuşayınca bedenimin ölçüsü bi tık daha küçülür mü??
Ayrıca dün bi adamla konuşurken gözü ara ara memelerime kaydı allahım nasıl sinirim bozuldu. Demek ki dikkat çekiyo, ben böyle birşey istememiştim

Son düzenleme:
Canım lütfen benim resimlerime bakıp teselli bul. Seninkiler gayet güzel ve imrenilecek durumda. Şeklinin oturması ve arasının kapanması için MEME SABİTLEME BANTI buldum. İlk bu bandı yabancı sitelerde gördüm. İnsanlar ameliyat öncesi ve sonrası filmleri bile çekiyorlar ya neredeyse hepsinde buna benzer bantlar kullanılıyor. Bu bantları 2-3 ay kullanılması tavsiye ediliyor. Ben de doktoruma bununla ilgili bir video izlettim. Bu bantın işe yarayıp yaramayacağını sordum. Doktorum tam da aradığı şey olduğunu hastalarına kullanmayı tavsiye edebileceğini söyledi. Sipariş verdiğimin ertesi günü geldi. Doktoruma bandı götürdüm. O ne sıkıldıktan takmam gerektiğini gösterdi. Bu bant süreci hızlandıracak. Bir incele istersen.

https://www.365alisveris.com/DY,26886-lipoelastic-si-special-meme-sabitleme-bandi-lipoelastic.html

canım ya daha inip dogallasacaktir bence. Sıkma canını, arzum77 1 yilla 2 yıl arasında bile fark olduğunu söylemişti. Bide ben senin göğüsleri gördüm gerçekten vücuduma gore cok dogal duruyorlar. Belki daha alisamadin, sonuçta dokun azdı eskiden ve şuan bi meme var artik vücudunda. Zamanla daha cok oturacaktir ve sende daha cok benimsersin eminim :)

Meme sabitleme bandıyla ilgili video

birgarippyolcuu B Becanirem kızlar ben bu bantı 3 ay taktım bıkmadan usanmadan yeter ki insin diye resmen kocam oldu. göğsüm inebileceği kadar indi zaten geçiş de gayet yumuşak, aslında meme ile ilgili bir sıkıntı YOk. Ha evet göğüs aram otursa ve yumuşasa belki daha doğal gelecek alışıcam.
3 ayımdan sonra artık bünyem kaldırmadı bantı çıkardım attım, ama sabahları kalkınca yine göğüsler bi ağzıma çıkıyo gibi. 1-2 masaj yapınca düzeliyo. Bu da sürekli göğüslerime odaklanmama neden oluyo artık delirdim. 4 aydır sabah akşam yağlama hay allahım ya Bebek gibi bakıyorum, ben nasıl anne olucam ya tövbe tövbe:/ Dün doktor da 8 ayda anca oturmuş hastamın göğüs arası diyince iyice moralim bozuldu, bekleyip görücez bakalım diyo, oturmama ihtimali de mi var acaba ya

Bu arada B Becanirem canım doktorunun bu banttan haberi olmaması bana çok garip geldi cidden, kendi temin etmekle uğraşmak istemediğinden mi öyle dedi acaba :/ ayrıca benimkiler ilk aylarda da yandan bakınca çok kötüydü, sonradan oturdu canım seninkiler daha çoook yeni. Ben ilk aylarda hevesle girdiğim mağazalardan mutsuz ayrılıyordum 4. Ayımda da hala mutsuz ayrılıyorum. Ben şimdiye mutlu olurum sanıyordum. Daha yeni olanlar kızlar ne zaman oturacak mutsuzum diyorsunuz biz de size sabır diyoruz ya bana da 5 ay olacak halaaa sabırrrr

Son düzenleme:
Hic isyerine rapor veren oldumu kizlar ya yada raporda ne yazıyor bilen var mi yardim bekliyorummn
Ben 4 hafta rapor aldım . Almanyada kadın Doğum doktoruma gittim. İlk iki haftam kesinlikle şarttı. Üçüncü ve dördüncü hafta çalışabilirdim ama, benim işim çok indirmeli kaldırmalı bir iş, onun için evde kaldım. Doktorada açık açık anlattım durumu. Adam çok beğendi laf aramızda kaça yaptırdın çok iyi olmuşlar bayıldım felan dedi . Sanırım eşi için sordu :)))

Allah dağına göre kar veriyor lafını boşuna dememişler ya, ergenken böyle iri memeli olsam herhalde birinin çükünü koparmıştım
Ahahaaa kuzum sen bence çok gerilmişsin. Biraz sakin ol relax lütfen memelerin 10 numarave sana çok yakışıyorlar. Ayrıca senin memen büyük fln deil sen ince belli kibarsın o sebepten öyle duruyor. Şimdi giy bi tişört geç ayna karşısına bi bak kendine alıcı gözle sonrada eski fotolarını aç bak keyfin yerine gelsin. Bak bana dr um çok geç şekil alacak seninkiler kasların ve cildin dokun bırakmıyor silikonu dedi yine de takılmıyorum valla. Varki bırakmıyor olmasa daha kötü deyip geçiyorum. Sen bir kaç gün memelere bakma yani öyle sütyen vs açısından bakma uçlarına göğüs bantları var ya onları takıp üstüni giy o hissin tadını çıkar keyfin yerine gelsin

Xyz123xyz Eskiden erkek gibiydim şimdi kadın gibi oldum, hala garipsiyorum, ben daha sportif bir görünüm seviyorum, alışamadım. Neyse en azından yumuşayana kadar bir daha sütyen falan bakmıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…