Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Xyz123xyz Eskiden erkek gibiydim şimdi kadın gibi oldum, hala garipsiyorum, ben daha sportif bir görünüm seviyorum, alışamadım. Neyse en azından yumuşayana kadar bir daha sütyen falan bakmıycam.
Cnm sen aslında eski halini benimsemişsin sanırım. Birde herhalde sen hiç dokum yoktu diyorsun oda seni etkiledi sanırım yani az çok bi dokun olsa gözün aşina olurdu ben o yüzden fazla garipsemiyorum herhalde tatmin etmiyor büyüklüğü

Evet işte sorun bu:/ senin baya dokun vardı ben tahtaydım bak ona rağmen 'eski haline baktıkça bin şükür' diyemiyorum. Şükür daha iyi işte o düzeyde. Sinir bozucu olan da bu. Göğüslerim güzel oldu farkındayım ama hala alışamadım.
Benim için fazla bi değişim oldu. Neyse canım çok sağol ben bir müddet memelerden de forumdan da uzak kalayım belki iyi gelir.

Sizin adınıza çok üzüldüm

M macellan benim de tam 3 ay oldu ama göğüs çatalım yok hala birleşmedi. Bence oturması için 6 ay gerek en az (diye temenni ediyorum). Ameliyatyan öncr göğsüm ayrık değildi benim 5 cm dokuyla bile dekoltem var gibiydi şuan niye böyle ben de onu anlamıyorum ama şimdilik takmıyorum sabır lazım

Bende o konudaşeyi düşünüyorum cnm ya bu üstleri indiren bant var ya dr un taktığı bi sğre sonra göğüs uçları hisazında taksak onu acaba ortada birleşmesini de sağlamaz mı yani üstlere çok faydası oluyor ona da olmaz mı acaba diyorum ama eminde olamıyorum

Cnm o bantı doktorum verdi kullanıyorum.. ama çok rahatsız ediyor özellikle havalar da ısındıkça daha zor oluyor takması.. ama evet çok etkili birşey bu üst kısımları bayaa indirdi ve şekillendirdi benim..

Destekli sütyenden ne farklı falır öyle de şeklini bozmaz mı kenarlardan ittirdiği için

Bir de 15 cmdi 1 ay önce şimdi 12 cm oldu göğüs çevrem. Git gide eriyor mu anlamadım b cup olacağım zamanla. Senin 300 cc ile nasıl d'ye yaklaştı hemde dokun yokmuş M macellan anlamadım ben birşey

Cnm bu ameliyat için çoook heves ve sabırsızlıkla bekliyoruz ama asıl süreç sonrasıymış( beklemek bugün nasıl oldu acaba diye her sabah bi umutla kalkıp bakmak ve yok daha çok yolum var diyerek hüsrana uğramak..
benim de sabahları ödemler inmiş gibi oluyor ama akşama doğru yine aynı patlama noktasına geliyor öff ki ne öff..
Dün sütyen alışverişine çıktım benim üst bedenim sana göre daha geniş ona rağmen çoook zorlandım .. kabus gibiydi.. hm den aldım ama ara ara takarım diye bu gece dışarı çıktık taktım allahım eve zor attım kendimi:)) taktığımda iyiydi ilerleyen saatlerde bir şişti ki sorma eve geldiğimde uçlarının yarısı dışardaydı düşün yani((küçük boyutlara yaşayınca şimdi çook büyük görünüyor benimde gözüme yazın napıcam diye kara kara düşünüyorum şimdiden( bu gidişle plajda tshirtle oturacağım galiba(

Ya daha çok yeni senin ameliyatın . Nasıl normal südyene geçtin kullandın sen saatlerce. Ben ilk südyenimi üç aylıkken aldım galiba ama çok nadir kullandım. En rahatı sporcu tarzı olanlar bence.

Ya daha çok yeni senin ameliyatın . Nasıl normal südyene geçtin kullandın sen saatlerce. Ben ilk südyenimi üç aylıkken aldım galiba ama çok nadir kullandım. En rahatı sporcu tarzı olanlar bence.
Benimki de nırmal sütyen değil cnm.. balensiz içi boş, dantelli olanlarından aldım.. çok rahatlar ama bedenime göre olanlar küçük geldiler işte(

Bir de 15 cmdi 1 ay önce şimdi 12 cm oldu göğüs çevrem. Git gide eriyor mu anlamadım b cup olacağım zamanla. Senin 300 cc ile nasıl d'ye yaklaştı hemde dokun yokmuş M macellan anlamadım ben birşey

Ben de anlamıyorum:/ ama bedenim zayıf olduğu için. bir de bence VS bedenleri farklı sanırım, Diğer yerlerde 70c tam oluyo ki c ye bile psikolojik olarak zor alıştım:/ VS da 32c zorluyo:/ aslında büyük değil ama bedenim genişlemekte zorlanıyo, hatta birkaç gündür baya gergin, damarlarım iyice belirginleşmiş patlıycak gibi.
Eskiden xs ne beğenirsem denemeden çıkıp alırdım çünkü cuk otururdu şimdi yakışan ve yakışmayan diye birşey var. Bir de moda artık gerçekten küçük göğüslü kadınlar üzerine çalışıyo. Dün o kadar moralim bozulmuş ki rüyamda yine göğüslerimle uğraşıyordum, bir önceki krizimde de yine rüyamda göğüs uçlarımı kesmiştim:// manyak gibiyim ya sabır.. Benim değişimi kabul etmem çok zor keşke daha küçük taksaydı sonra gözüme küçük gelirse büyütürdüm diyorum.
L limette yok canım küçük istiyordum aslında bu göğüsler de büyük değil ama ne biliyim işte :/ Xyz123xyz arkadaşım sorunca farkına vardım ben eskiden o tahta halimle bile dolgulu sütyenler giymiyordum, yalnızca balenli ya da çok az dolgulu olanlardan

Cnm senin mutsuzluğunun sebebi bu iştesen o göğüslerinden aslında hiç rahatsız olmamışsın benimsemiş sevmişsin eğer o zmnlae bnm gibi ki bak bnm baya dokum vardı ona rağmen böyle içi bildiğin yastık gibi büyük gösteren sütyenler takıyordum sende öyle yapsaydın şu an aşina olurdun. Dr da ilk görüşmede bana şöyle bir bakın ne görüyorsanız bunu sütyen hiç takmadan elde etmek istiyorum demiştim. Dr da beni anladı sanırım lu an üstümde kıyafet varken aynen eskiden olduğu gibi tek farkı memelerim özgür. Sen bi anda aşırı bi değişime uğrayınca kaldıramadın bence yani hazır değildin sanırım bu değişime. Ama emin ol göğüslerin mükemmel duruyor hatta bana küçük bile görünüyor. Sen sadece değişimi kabul etmeye çalış yani daha değişsin diye bekleme değişti ve güzel oldu diye kendini alıştır cnm

Xyz123xyz hayır canım ya benimki daha saçma bi psikolojisi:/ o halimle de hiç mutlu değildim. Ama birincisi dolgulu sütyen takınca daralıyordum ikincisi insanları 'kandırmış' gibi hissediyordum:/
Mesela bir arkadaşım şey dedi, bu göğüsler mükemmel olmuş ama doğal göğüs bu kadar mükemmel durmaz:/ sıkıntı da bu. Bi erkek göğüslerin Harika dese, gerçek değil bu silikon diycem. Çok güzel oldu tam oldu falan derken de kendimi inandırmak için zorluyorum aslında. Neyse ya sabırrr işallah tam yumuşarsa belki bu duygularım da geçer

Cok ince dusunmekten oluyo bunlar,

Benm biliyosun 300 yuvarlak daha 1.5 ay oldu konusmak icin erken ama yine de gosteriyo ki boyle ortalama bsy olcak yani rahatsiz olacagm bi buyuklugu hic yok , hic anlasilmio 70 cm gogus alti olcumde o dar bedende bile eridi gitti yaptirmamislarin benden iri, benim iri bile degil b anca belki olcak. kucuk.c ve d imkansiz bnm icin asla olmaz.

Damla olunca alttan daha bi bombeli belki daha buyuk gorunuyodur yada govde farki

Hayirlisi bence bugune bak yarini yarin dusunursun telaslarini biriktirmemeyi dene zaten zaman cok hizli gecio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…