Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ameliyattan sonra ameliyat sütyeni takılır. Sonrasında sporcu sütyenine geçilir genelde. Ama bazı doktorlar ameliyat sütyenini kullanıyor,bandaj yapıyor.
Size doktor ameliyatta takılacak olan sütyenimi almanızı istedi? Yoksa sporcu sütyeni mi al dedi?
Eğer sporcu sütyeni ise tavsiyem estetik ameliyatlar sonrası kullanılan sporcu sütyenlerinden kullanmanız. Bahsedilen sütyenler spor yaparken giyilen sütyenler değil çünkü.!!
Marks&Spencer Dan bu tarz sütyenleri bulabilirsiniz. Orda görevli bayana bu Malezya'yı olacağınızı,ameliyat sonrası sütyen istediğinizi söyleyin yardımcı olurlar.
Benim kendi kullandığım sütyende estetik ameliyatlar sonrası kullanılan bir sütyendir. Ay yıldız marka,estetik ameliyat sonrası sütyen diye arama yaparsanız netten bulabilirsiniz.
Ay yıldızın kendi sayfasından siparişte verebilirsiniz ayrıca. Önden kopçalı,kullanımı rahat,kumaşı dokusu güzel bir sütyendir..

Doktorum ucuz bir tane sporcu sutyeni al dedi.ameliyat sutyeni ne gerek yok dedi.evet ameliyattan cikinca hemen onu giydirecekmis hatta bandajda olmuycak dedi.sadece sporcu sutyeni ve pansuman yerinde spanc olucak dedi.bende sasirdim.dekolten iyi olduu icin sargiya ve ameliyat korsesine falan gerek yok dedi.

Bende pentiden aldim.bugun aksam penye.dedigin gibi spor yaparken giyilenden degil.arzum acayip heyecanliyim umarim hersey yolunda gider.ustelik adet gunumde denk geldi.

Yapma kuzum ya. insanlar için değil, kendin için istedin sen bu memeleri . Bunu hiç bir zaman unutma bence. Arkadaşının dediğinide es geç . Senin memelerin burda olanlar arasında en doğallarından bence. Hiç bir erkek sen demezsen anlamaz zaten yaptırdığını. Ayrıca kendimden misal vereyim, ben hep dolgulu südyen kullandım o yetmedi son zamanda ekstradan çorap felan sıkıştırmaya başladım gözüm alışsın diye. Artı dar birşey giydiğimde altına korse giyiyorum daha düzgün otursun ve yağlı göbeğim az belli olsun . Ben kendimi kandırıyorum böyle daha güzel oldun diye. Kendimi iyi hiss etmek için yapıyorum bunu . Ve insanlarda yağlı göbeğimi göstermek zorunda değilim ya var diye. Değiştir canım bu düşüncelerini. Yoksa mutsuz olursun devamlı.

Dolgulu sütyene extra dolgu yapan yalnız ben değilmişim
Ayy M macellan at şu düşünceleri kafandan mis gibi meme evet içinde silikon var doğal değil ama güzel yani ayrıca Eminim memesi olsa bile bir sürü insan sarkıklığından gevşekliğinden bilmem nesinden dolayı silikon olsun isterdi ayrıca baktın yapamıyorsun değiştirirsin ya da çıkarttırırsın. Ben de denediğim bazı sütyenler garip duruyor ama düşünüyorum eskiden garip değil hiç durmuyordu hele dolgulu bile boş kalınca daha fena en azından şimdi bir sütyeni dolduruyor bence sen kendine uygun marka ve sütyen bulamadın o denediklerinin keşke fotosunu çekip atsaydın

Yahu şu yamuk yumuk halleriyle bile silikonlarına daha ilk günlerden aşık oöan bi benmiyim. Tmm çıplakken trafik levhası gibi biri sağı biri soluda gösterse üstüme birşey giyince oh be diyorum dünya varmış. Onuda geçtim artık nasıl hazırsam neredeyse hey millet silikon yaptırdım bakın güzel olmuş dimi dicem artık içimde öyle yumakla oynayan bi kedi coşkusu yani bi benmiyim böyle mutlu olan

Seda sayan mı o nasıl bir psikoloji ne niyetle daldın uykuya

gögüs dokusu olanlar hiç düsünmesin bile silikon taktirmayi. öyle sanildigi kadar masum bir olay da degil, yani kesinlikle sagliga zarari var. bunu doktorlar açiklamak istemez tabii ki.
yurtdisinda bunun üzerine birsürü arastirma ayyuka çikti yavas yavas. hemen olmasa bile seneler sonra silikonlu kadinlar agir bir sekilde hastalaniyorlar, çikarttiran herkes agrilarinin kesildigini anlatiyor. bu silikonlar içerde zaman geçtikçe terliyor, küçülüyor. terleme sirasinda kana silikon parçaciklari karisiyor, ki bu ciddi boyutlara varan hastaliklara yol açmis. Bu tarz yazılar var??????

Ay bunu okuduğum iyi oldu ya valla. Böyle yapan bir benmi varım diyordum. Adamlar zaten dünya dolgu yapmış , daha ne diyordum bazen ama, bazende Yok yok olmuyor yetmiyor orantı sağlanmıyor bu kadarla diyordum. Son altı ayımı ekstradan dolgu hilesi yapmakla geçirdim ben. Ve her soyunduğumda hüsranım dahada büyük oluyordu. Eşimin yanında soyunmaktan rahatsız olur hale gelmiştim. Şimdi elimde olsa adamın yanında üstsüz dolaşacam:)))))) Allah'a çok şükür bu kararı alabildim ve yaptırdım diyorum ben.

Ya görüntüsü benimde hoşuma gidiyor ama bilemedim neden boyle oldu bide benim dokum macellan inkinden de azdı, sıfırdı. Ve cok sertler silikon içimde düşüncesinden heralde ara bi bi hoş oluyo icim ama seviyorum ben onları hele bi duzelseler acık

Bilemiyorum canım ya, Seda Sayan nerden geldi ise rüyama. Nadide sultan gelse anlardım .:)))))) Ayrıca asıl konum orda memelerin büyüklüğüydü. Seda Sayan figürandı rüyamda :))))
:))) ya biz kadınlar ne kdr tuhafız dimi ; önce birşeyi ister ona kafayı takarız istediğimiz gerçekleşince acaba şöylemi olsaydı der ona kafayı takarız her türlü kendimize bir sorun buluyoruz

Ahahaa bana da silikon yumuşak geliyor elimi attığımda öyle taş gibi gelmiyor bu bide yumuşarsa ne olacak diyorum. Benim dokum olduğu için herhalde silikona ulaşmam zor sadece üstlerde hissediyorum azcık varlığını e ztn dekolte die deliriyordum hoşumada gidiyor yani . Yamuk yumuk ama büyükler ya keşke eşim karşımasada az daha da büyük yaptırsaydım yani ki eminim o zmn da azcık daha büyük olabilirdi sanki derdim ben bunun sonu gelmezdi kesin

Bnde sizin gibi düşüyorum şimdi ki aklım olsa çok daha büyük protez isterdim :/ fotoğrafınız varsa beni izler misiniz D Derman_derman

Kızlar salı günü doktora gidip haziran ayı icerisinde ameliyat olucam tam tarih alacağız tam yaza denk gelecek ama ben bu sene denize girebilecek miyim yoksa seneye mi kaldi hersey Daha ameliyat tarihim belli olmadan ben bugün sütyenlere bakmaya başladım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…