Ameliyattan sonra ameliyat sütyeni takılır. Sonrasında sporcu sütyenine geçilir genelde. Ama bazı doktorlar ameliyat sütyenini kullanıyor,bandaj yapıyor.Kizlar pazartesi meme buyutme ameliyatim var.baska koudan yazdim gic cevap veren olmadilutfen yardim bugun sporcu sutyebi almam. Lazim penye.marka oneriniz varmi. Birde ayni gun taburcuyum sizce ne giysem cikista rahat ederim.birde ben ameliyat gunu adet olucam.bu durumda olan varmiydi.
Yapma kuzum ya. insanlar için değil, kendin için istedin sen bu memeleri . Bunu hiç bir zaman unutma bence. Arkadaşının dediğinide es geç . Senin memelerin burda olanlar arasında en doğallarından bence. Hiç bir erkek sen demezsen anlamaz zaten yaptırdığını. Ayrıca kendimden misal vereyim, ben hep dolgulu südyen kullandım o yetmedi son zamanda ekstradan çorap felan sıkıştırmaya başladım gözüm alışsın diye. Artı dar birşey giydiğimde altına korse giyiyorum daha düzgün otursun ve yağlı göbeğim az belli olsun . Ben kendimi kandırıyorum böyle daha güzel oldun diye. Kendimi iyi hiss etmek için yapıyorum bunu . Ve insanlarda yağlı göbeğimi göstermek zorunda değilim ya var diye. Değiştir canım bu düşüncelerini. Yoksa mutsuz olursun devamlı.Xyz123xyz hayır canım ya benimki daha saçma bi psikolojisi:/ o halimle de hiç mutlu değildim. Ama birincisi dolgulu sütyen takınca daralıyordum ikincisi insanları 'kandırmış' gibi hissediyordum:/
Mesela bir arkadaşım şey dedi, bu göğüsler mükemmel olmuş ama doğal göğüs bu kadar mükemmel durmaz:/ sıkıntı da bu. Bi erkek göğüslerin Harika dese, gerçek değil bu silikon diycem. Çok güzel oldu tam oldu falan derken de kendimi inandırmak için zorluyorum aslında. Neyse ya sabırrr işallah tam yumuşarsa belki bu duygularım da geçer
Dolgulu sütyene extra dolgu yapan yalnız ben değilmişimYapma kuzum ya. insanlar için değil, kendin için istedin sen bu memeleri . Bunu hiç bir zaman unutma bence. Arkadaşının dediğinide es geç . Senin memelerin burda olanlar arasında en doğallarından bence. Hiç bir erkek sen demezsen anlamaz zaten yaptırdığını. Ayrıca kendimden misal vereyim, ben hep dolgulu südyen kullandım o yetmedi son zamanda ekstradan çorap felan sıkıştırmaya başladım gözüm alışsın diye. Artı dar birşey giydiğimde altına korse giyiyorum daha düzgün otursun ve yağlı göbeğim az belli olsun . Ben kendimi kandırıyorum böyle daha güzel oldun diye. Kendimi iyi hiss etmek için yapıyorum bunu . Ve insanlarda yağlı göbeğimi göstermek zorunda değilim ya var diye. Değiştir canım bu düşüncelerini. Yoksa mutsuz olursun devamlı.
Yahu şu yamuk yumuk halleriyle bile silikonlarına daha ilk günlerden aşık oöan bi benmiyim. Tmm çıplakken trafik levhası gibi biri sağı biri soluda gösterse üstüme birşey giyince oh be diyorum dünya varmış. Onuda geçtim artık nasıl hazırsam neredeyse hey millet silikon yaptırdım bakın güzel olmuş dimi dicem artık içimde öyle yumakla oynayan bi kedi coşkusu yanievet ya seninki cok farklı bir hismis gerçekten canım. Ben boyle içimde yabancı bisey olduğunu hissedince bi iğreti geliyordu ama senin 4 ay olmus, yapay hissetmiyorsundur artık. Hatta benimkiler küçük oldu diye takıyorum biraz. Sadece içimde yabancı bisey olduğunu düşününce bi garip oluyorumm. Umarım psikolojik olarak rahatlarsın, rahatlarız, rahatlarım :) ♡
Seda sayan mı o nasıl bir psikoloji ne niyetle daldın uykuyaValla bende tam tersi oldu . Rüyamda Seda Sayanı gördüm. Kız alllah aşkına yaptıra yaptıra bunlarımı yaptırdın. Kadınsı memeler yaptırır insan .Bak benimkilere dolgun dolgun diyordu :))))) M macellan canım sen eskiden bile dolgulu südyen kullanma gereği duymadığına göre, acaba bu ameliyatı içten tam istemiyordun diye sorasım geliyor.
Bilemiyorum canım ya, Seda Sayan nerden geldi ise rüyama. Nadide sultan gelse anlardım .:)))))) Ayrıca asıl konum orda memelerin büyüklüğüydü. Seda Sayan figürandı rüyamda :))))Seda sayan mı o nasıl bir psikoloji ne niyetle daldın uykuya
Ay bunu okuduğum iyi oldu ya valla. Böyle yapan bir benmi varım diyordum. Adamlar zaten dünya dolgu yapmış , daha ne diyordum bazen ama, bazende Yok yok olmuyor yetmiyor orantı sağlanmıyor bu kadarla diyordum. Son altı ayımı ekstradan dolgu hilesi yapmakla geçirdim ben. Ve her soyunduğumda hüsranım dahada büyük oluyordu. Eşimin yanında soyunmaktan rahatsız olur hale gelmiştim. Şimdi elimde olsa adamın yanında üstsüz dolaşacam:)))))) Allah'a çok şükür bu kararı alabildim ve yaptırdım diyorum ben.Dolgulu sütyene extra dolgu yapan yalnız ben değilmişim
Ayy M macellan at şu düşünceleri kafandan mis gibi meme evet içinde silikon var doğal değil ama güzel yani ayrıca Eminim memesi olsa bile bir sürü insan sarkıklığından gevşekliğinden bilmem nesinden dolayı silikon olsun isterdi ayrıca baktın yapamıyorsun değiştirirsin ya da çıkarttırırsın. Ben de denediğim bazı sütyenler garip duruyor ama düşünüyorum eskiden garip değil hiç durmuyordu hele dolgulu bile boş kalınca daha fena en azından şimdi bir sütyeni dolduruyor bence sen kendine uygun marka ve sütyen bulamadın o denediklerinin keşke fotosunu çekip atsaydın
Yahu şu yamuk yumuk halleriyle bile silikonlarına daha ilk günlerden aşık oöan bi benmiyim. Tmm çıplakken trafik levhası gibi biri sağı biri soluda gösterse üstüme birşey giyince oh be diyorum dünya varmış. Onuda geçtim artık nasıl hazırsam neredeyse hey millet silikon yaptırdım bakın güzel olmuş dimi dicem artık içimde öyle yumakla oynayan bi kedi coşkusu yanibi benmiyim böyle mutlu olan
:))) ya biz kadınlar ne kdr tuhafız dimi ; önce birşeyi ister ona kafayı takarız istediğimiz gerçekleşince acaba şöylemi olsaydı der ona kafayı takarız her türlü kendimize bir sorun buluyoruzBilemiyorum canım ya, Seda Sayan nerden geldi ise rüyama. Nadide sultan gelse anlardım .:)))))) Ayrıca asıl konum orda memelerin büyüklüğüydü. Seda Sayan figürandı rüyamda :))))
Ahahaa bana da silikon yumuşak geliyor elimi attığımda öyle taş gibi gelmiyor bu bide yumuşarsa ne olacak diyorum. Benim dokum olduğu için herhalde silikona ulaşmam zor sadece üstlerde hissediyorum azcık varlığını e ztn dekolte die deliriyordum hoşumada gidiyor yaniYa görüntüsü benimde hoşuma gidiyor ama bilemedim neden boyle oldubide benim dokum macellan inkinden de azdı, sıfırdı. Ve cok sertler silikon içimde düşüncesinden heralde ara bi bi hoş oluyo icim ama seviyorum ben onları hele bi duzelseler acık
Bnde sizin gibi düşüyorum şimdi ki aklım olsa çok daha büyük protez isterdim :/ fotoğrafınız varsa beni izler misiniz D Derman_dermanCok ince dusunmekten oluyo bunlar,
Benm biliyosun 300 yuvarlak daha 1.5 ay oldu konusmak icin erken ama yine de gosteriyo ki boyle ortalama bsy olcak yani rahatsiz olacagm bi buyuklugu hic yok , hic anlasilmio 70 cm gogus alti olcumde o dar bedende bile eridi gitti yaptirmamislarin benden iri, benim iri bile degil b anca belki olcak. kucuk.c ve d imkansiz bnm icin asla olmaz.
Damla olunca alttan daha bi bombeli belki daha buyuk gorunuyodur yada govde farki
Hayirlisi bence bugune bak yarini yarin dusunursun telaslarini biriktirmemeyi dene zaten zaman cok hizli gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?