- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 113
- 46
Doktorların hikayesi o. Uyduruveriyorlar hastayı bağlama politikası. Dokun yok yuvarlak olur hikayesi. Aynı esnafın ağız birliği yapıp taze bitti, vardı... Demesi gibi.Benim de görenler bilir döküm nerdeyse hiç kalmamıştı ama özellikle damla istedimCyndyrella senin kiler bomba olmuş tatlım güle güle kullan fakat benim gibi bi karış bi kadına cok
Ben doktora özellikle damla istiyorum dedim devlet hastanesinde oldum ben 1000 tl fark var istermisin dedi ok dedimDoktorların hikayesi o. Uyduruveriyorlar hastayı bağlama politikası. Dokun yok yuvarlak olur hikayesi. Aynı esnafın ağız birliği yapıp taze bitti, vardı... Demesi gibi.
Aa hayırlı olsun :) Ağrı sizi ne durumdasinAynen bende damla istiyordum ama yuvarlak takildi .daha 1. Gunum nasil gorunecek bilmiyorum
Aa hayırlı olsun :) Ağrı sizi ne
Cok tesekkur ederim.Gecem cok rahat gecti anestezidenmi yorgunluktanmi bilmem.cok guzel uyudum.sabah kalkarken destekle kalktim .kalkinca memelerime kramp girmis gibi kasilma hissettim hepsi okadar.bakalim birazdan direnlerimi aldirmak icin gitcem.Aa hayırlı olsun :) Ağrı sizi ne durumdasin
Cok tesekkur ederim.direnlerimde bir ciksa sanirim aciycak yorumlar o yondeydi.ama bu dirende hala kan oluyo normalmi acaba 2. Direnim buda yariya kadar dolduAyza1 geçmiş olsun süpersiniz masallah ben ilk gün gözümü açamıyordum yesimexpo @jeologeda bi kişi daha vardı öyle hemen ayaklanan helal size alkış ıslık çabucak iyileşince insallah
Tatlım çok gecmiş olsun umarım daha fazla ağrın olmaz da kurtulursunCok tesekkur ederim.direnlerimde bir ciksa sanirim aciycak yorumlar o yondeydi.ama bu dirende hala kan oluyo normalmi acaba 2. Direnim buda yariya kadar doldu
Cok cok tesekkurlerMaşallah ♡ çok daha iyi olursun insal
Maşallah ♡ inşallah günden güne daha da toparlarsin canım
Ins. Cok sagolTatlım çok gecmiş olsun umarım daha fazla ağrın olmaz da kurtulursun
Korkacak bisey yok, bence de buyuk sec goden nasil bilmiyorum ama gercekten kuculuyo ilkzamanki sislikle alakasi yok korkmaAmeliyat tarihim alınacak ama ben korkudan
Canım senin 400 cc mi ve kasaltı olunca küçülme yapıyormuş zamanla doğru mu ? 1 saat sonra ölçü belirlemeye gideceğim ama korkuyorum :)
Benim boyum 170 kilom 67. Öncesi 4 cm dokum vardı. Minnacık bir kız değilsen. En az 400 olmalı. Anca gösterir kendisini. Benim çok abes büyük değil. Tam bedenine uygun dolgun. Korkma cc lerden. Ben keşke 450-500 koydursaydım diyorum.
Doktorların hikayesi o. Uyduruveriyorlar hastayı bağlama politikası. Dokun yok yuvarlak olur hikayesi. Aynı esnafın ağız birliği yapıp taze bitti, vardı... Demesi gibi.
365 takildi .banada supriz oldu :)Gecmis olsun, sormusmuydum unuttum kac takildi?
Canımm hayırlısıyla olup biter inşallah dualarımız seninle Allah yardımcın olsunSabah 10 bucukta ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Şehir efsanesi. Kimin üstleri dolu ki. Hepimiz dümdüzdük. Sittin sene sarkmaz dual damla.Damlayi sskil olarak begendim ilk ,ama kucuk olur diye dusundum ustteki bosluktan 2 dr da yuvarlak dedi, zaten yercekiminden dolayi uzun yillarda asagi inis sonme olacak , yuvarlak ta uzun yillar icinde damlasacak dedi resimlerde damla yuvarlak cok fark goremedim zayif kisilerde akisina biraktim benm yuvarlak maceram bu oldu
Ay yıldız sporcu sütyenini öneririm. Önden kopçalı,estetik sonrası kullanılan sütyen. Çok rahat edersinKizlar sporcu sutyenleri biraz dar gecirmekte zorlaniyorum.onden kopcali sporcu hangi markalarda var bulamadim.bilgisi olan varda acil öneri lazim.
Maşallah bu arada,geçmiş olsun ayrıca365 takildi .banada supriz oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?