Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dediğim gibi cnm bende burun ameliyatından sonra bi kayboldum geri dönünce baya şaşırdım

Xyz123xyz Canım bence sen yine normalsin bana bak.. dolgun olmasın, hafif sarkık olsun bi de böyle vıcık vıcık olsun istiyordum, istediğim göğüse bak babaanne göğsü hoca beni yaptı taş gibi:)) benim doğal göğüs kavramım bu olunca da haliyle de alışamadım diye ağlıyorum ahahaja

Gunaydin herkese bugun 4. Gunum merak ettigim bu odemler ne zaman inmeye ve memeler ne zaman yumusamaya basliycaklar.

arkadaslar merhaba. şimdi özelden bir arkadasla konusurken beni uyardı. Foruma uyelerden biri benim gercek bir kullanıcı olmadıgımı ve albumler bolumunde face fotolar kullandıgımı dusundugunu ve güven telkin etmediğimi falan yazmıs. Koydugum albümlerin altında yorum olmamasından işkillenmiş. Boyle bir sey yazılmasına çok üzüldüm. ben muhammed dilbere burun estetiği oldum ve forumda cok insana yardımcı oldum. fotolarımı paylastım psikolojik desdek bile verdim. gogus ozel bir bolge endişelerinizi anlarım ama bu sekilde yaftalanmak sinirimi bozdu. Şahsım adına emin olmadıgım bir husula ilgili forumda genel paylasımlarda bulunup insanlar hakkında algı maymunlugu yapmamaya ozen gosteririm. . . ikinci olarak bu formun formatı degişti. 7 seneve oncesinde kayırlı olanlar bilirler. Arkadas uyarınca baktım hakikaten fotoların altında yorumlar yok. Vardı ama silinmiş. cok isteyenler muhammed dilberin sayfasında nickimden yorumlara bakabilirler. bir kac yıldır siteye aktif girmiyordum taaaki gogus ameliyatına karar verene kadar. Haftaiçi yogun calıstıgımdanda forumu cok iyi tarayamıyorum. o yuzden ozelden yazısmayaı tercih ediyorum. Umarım meramımı anlatmısımdır. Bana yardımcı olan arkadaslarıma da ayrıca tesekkur ederim. Insanların fake hesap olarak yargılamadan once lütfen iyi ipucu toplayın. Ozelden konusunca bile az cok anlarsınız. Ben de neden bukadar az insan bana dondu diye dusundum. profil resmi tabiki benim degil cogunuzun olmadıgı gibi ama albumdekiler benim. izlemeye alanlar gorebilir. Beni uyaran arkadasıma da burdan cok tesekkur ederim. sinirden aglayabilirim su an. O arkadas kimse hatırlayanız varsa bana ozelden yazarsa sevinirim.

pilenses Önce özelden yazayım den sonra Yok buradan yazmaya karar verdim. Bi açıklık getirmek adına burada şüphelendim dedikten sonra Xyz123xyz arkadaşımın açıklaması gayet mantıklı geldi, özelden de bu nedenle seni bilgilendiren yine benim...
Forumda bi sayfa kadar öncesini okursan anlarsın aslında sandığın kadar olay dönmedi Bi arkadaşımız bu isim bana güven vermedi takip edenler bi dikkat etsin dedi. Ben de sonrasında aa ekledim ama fotoğraflar hakkında hiç yorum beğeni Yok gerçekten şüphelendim bi dedim. Sonra başka bi arkadaş ben de burun amelşyatı oldum aynı dönemlerde benim de tüm yorumlarım vs silindi dedi. yalnızca burun üzerine yazmış demek ki siteye bi derdi olunca girip çıkanlardan benim gibi demek ki dedim. Yani erkek olduğunu direk iddia eden yok ben zaten kadın olduğunu düşünüyorum ama daha fazla yardım bekliyorsan bu şekilde güven uyandırmıyor bu fotoğrafları silip meme koyarsan dönüşler alırsın dedim bu bölümün kendi içinde kuralı bu böyle düşün.

Xyz123xyz oncelikle tşkr ederim. Evet o guncellemeye kurban gitmişim. M macellan sana da tesekkur ederim uyardıgın için. Cyndyrella nın yorumunu şimdi gordum. benim kızdıgım şey zaten şüphelenilmesi degil, şüphelenebiliriz ama burada yazılalar silinmiyor ve boyle bir noktada cok emin olmadan ortaya boyle bir cumle yazıp bir insaı tömbeh altında bırakmak hoş degil. Onun dusuncesine saygı duyup ozelde emin olamadım dediği için fotolarını açmadı ve sadece tskr ettim ama buraya bunu caart diye yazıp beni 2 anlamda zor duruma dusurdu. 1) Rahat bir işim olmadıgı için surekli forumda olup herseyi takip edemiyorum, özelden konusmayı seciyorum ve ozeldeki insanlar da bana fotolarını kapadı. dogru dr arayısının telasında onumu kapatması cok buyuk adaletsizlik. 2. olarakta herseyin bir yolu var. boyle yazacagına ba " satyavati bize yuzun dısında goguslerinin oldugu bir foto koyar mısın yoksa izlemeye almaktan cekiniyoruz" Ama uslup hiç hoş degil. Ben Jeologeda nın dedigini yapacagım ama inanın bu durum da beni uzuyor. ameliyatsız bir goğuswe hele ki komplekliyken bu klonuda niye bakılsın sadece kimlik dogrulatmak için. neye şimdi cekip yuklemeye calısacagım. Iyi niyetli arkadaslara tesekkur ederim. Buyuttugumu farkındayım ama nedense cok cok cok uzuldum. Belki de bu yuzden dogru dr u secerken daha cok enerji ve zaman kaybedecegim ve benim kosullarımda ikisi de cok onemli herkesin oldugu gibi

Bu arada iz kremi kullananlar ve kullanip iyi sonuc almış olanlar bana bilgi verebilir mi acaba iz kremine başlayabilirsin dedi doktor eczaneden al dedi ama marka belirtmedi

Kızlar ben de dikiş izim için Noskar jel kullanıyorum doktorum verdi ama farkli öneriler de bekliyorum.

merhaba kızlar ben daha önce okudum okudum cesaret edemedim estetiğe.şimdi yine okuyup okuyup düşünüyorum ben hasan fındığa gitmiştim bacak için böyle soğuk ve ilgisiz buldum yaparız hallederiz modunda konuşmuştu çok da sorun yok vs demişti yaşım da küçüktü kaale mi almadı bilemiyorum. Küpeli falan böyle bir güven alamadım nedense .ama herkes memnun bu benim hissim tabi ki ben çekingen olduğum için daha ilgili konuşan biri daha telkin eden biri olsun istiyorum sanırım

meme konusunda utanıyorum artık cesaret edip gitmek istiyorum birine .Ercan k. var aklımda nedense fotoğrafından da bi ısındım .Memesi hiç yok gibi olanların yani benim gibi nette ki fotolarına bakıyorum bazısı çok küçük bazısı sanki iki tane balon konmuş kalıp gibi olmuş.Yaptırdıktan sonra mutsuz olmak da istemiyorum.bir de tek başıma yaptırsam sorun yaşar mıyım ?herkesin farklı belli ki süreci bu da ayrı bir muamma.Hiç yok gibi olup estetik sonrası memnun olanınız varsa fotosuna bakabilir miyim? okudukça kafam karıştı biri yazsa bişi dese bana belki cesaret ederim:/ Özellikle ercan bey için fikirniz varsa bilmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…