Dediğim gibi cnm bende burun ameliyatından sonra bi kayboldum geri dönünce baya şaşırdımXyz123xyz canım senin dokun olduğundan bu mu sert diyeceksin hiç merak etme.
Evet sonra tüm mesajlarına tek tek baktım, kk ya bi derdi:) olunca sık giren sonra kaybolan tiplerden olabilir benim gibi:) tüm mesajları burun üzerine.
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın güle güle kullanman dileğiyle :) ameliyatını ne sekilde oldun hangi boy protez koyuldu ?Kizlar ameliyat oldum bugun. Bi bakar misiniz fotograflara
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın güle güle kullanman dileğiyle :) ameliyatını ne sekilde oldun hangi boy protez koyuldu ?Kizlar ameliyat oldum bugun. Bi bakar misiniz fotograflara
Canim yazdim ama yollamadim galica cevabi. Koltukalti kesisiyle kasaltina 300 ccÇok geçmiş olsun canım gözün aydın güle güle kullanman dileğiyle :) ameliyatını ne sekilde oldun hangi boy protez koyuldu ?
Beni de izlemeye alır misin2.ay fotografi yukledim kizlar
Beni izler misinÇok geçmiş olsun canım gözün aydın güle güle kullanman dileğiyle :) ameliyatını ne sekilde oldun hangi boy protez koyuldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?