evet işte iletişim kuramadım ben rahat şekilde belk de soğuk değil ama öle gibi :/ kadın doktorlarla daha rahat konuşurum ama onlar sanki erkeler kadar işin ehli değil. ne güzel bi cesaret yapıp kurtulmuşsunuz :)foto yüklediyseniz bakabilir miyim?Ben hasan findiga oldum biraz arastirdim yaptığı hicbir memeyi gormedim ve ameliyattan 1 saat once tanistim onunla simdi bakiyorum da iyi cesaretmis benimkisi ama hic pisman degilim hayatimda verdigim en iyi kararlardan biri hatta ben burda okumuştum soguk biraz burnu havada diye bunu kendisine de soyledim aa kim diyor bunu suan meme yapasim kacti nasil bir meme yaparim bilmiyorum falan dedi epey bir gulduk cok esprili cok sicakkanli geldi bana asistani da o sekilde yine bir düşün derim
bu arada sizin fotonuz açık ben baktım ve gördüm.eğer haberiniz yoksa bilin istedim.Çok güzel görünüyor maşallh .meme dokunuz var mıydı öncedenBen hasan findiga oldum biraz arastirdim yaptığı hicbir memeyi gormedim ve ameliyattan 1 saat once tanistim onunla simdi bakiyorum da iyi cesaretmis benimkisi ama hic pisman degilim hayatimda verdigim en iyi kararlardan biri hatta ben burda okumuştum soguk biraz burnu havada diye bunu kendisine de soyledim aa kim diyor bunu suan meme yapasim kacti nasil bir meme yaparim bilmiyorum falan dedi epey bir gulduk cok esprili cok sicakkanli geldi bana asistani da o sekilde yine bir düşün derim
Ben hasan findiga oldum biraz arastirdim yaptığı hicbir memeyi gormedim ve ameliyattan 1 saat once tanistim onunla simdi bakiyorum da iyi cesaretmis benimkisi ama hic pisman degilim hayatimda verdigim en iyi kararlardan biri hatta ben burda okumuştum soguk biraz burnu havada diye bunu kendisine de soyledim aa kim diyor bunu suan meme yapasim kacti nasil bir meme yaparim bilmiyorum falan dedi epey bir gulduk cok esprili cok sicakkanli geldi bana asistani da o sekilde yine bir düşün derim
Cnm çncelikle tek dr çok yanlış macellan arkadaşımızında dediği gibi. Onlar dr merak etme akşama kdr kaç tane öeme görüyorlar bizim memelerimiz onlar için doku kas hacim deri bilmem ne bundan ibaret. Sonra haldun beye gelince bugün tam bir ayım yaptığı memelere aşığım sadece bende de değil yani burda ona olan arkdaşların hepsinin memesine aşığım. Ama dikişler dikiş izi dersen dur ve tekrar düşün derim iz takıntılı biriysen eğer. Yabi memontil ve ozzy nin izleri çok güzel ama miraculous ve benim izlerim ağlanacak durumda durum 2 2 olunca iyi yada kötü diyemem tabi ama meme konusunda şiddetle tavsiye eder dikiş konusunda arkana baköadan kaç diyebilirim ancakArkadaslaar benim bugun muayene randevum var haldun kamburoglu ile. Simdiye kadar hic kotu yorum okumamistim kendisiyle ilgili ama az once bi arkadastan kotu yorum aldim. Tereddute dustum. Kendisi hakkinda kotu yorum yapacak olanlar varsa yazsin lutfen:) zaten utaniyorum da muayene icin bile olsa. Simdi baska bi doktora daha muayene olmak istemiyorum. Bari tek doktor olsun. Tek doktor olacaksa haldun bey olmasin, onermem diyeniniz var mi??
Cnm çncelikle tek dr çok yanlış macellan arkadaşımızında dediği gibi. Onlar dr merak etme akşama kdr kaç tane öeme görüyorlar bizim memelerimiz onlar için doku kas hacim deri bilmem ne bundan ibaret. Sonra haldun beye gelince bugün tam bir ayım yaptığı memelere aşığım sadece bende de değil yani burda ona olan arkdaşların hepsinin memesine aşığım. Ama dikişler dikiş izi dersen dur ve tekrar düşün derim iz takıntılı biriysen eğer. Yabi memontil ve ozzy nin izleri çok güzel ama miraculous ve benim izlerim ağlanacak durumda durum 2 2 olunca iyi yada kötü diyemem tabi ama meme konusunda şiddetle tavsiye eder dikiş konusunda arkana baköadan kaç diyebilirim ancak
AaaaaaaaaKızlar protez ve silikon aynı şey değil mii ?? Geçen gün M&S da ameliyat sonrası sütyen sordum, protez için mi silikon için mi dedi bana . Bende ikisi aynı şey diye biliyorum dedimi, hayır farklı dedi. Bilgisi olan var mı yada kadın saçmaladı sanırım.
Bilmiyorum ki canım bende şaşırdımmmm vallaAaaaaaaaabend öyle biliyorum alışveriş bile yaptım ya doktor isterse götürürüm diye sil baştan mi olacak
Dur ben bunu bi arastirayim etiket yaparım sanaBilmiyorum ki canım bende şaşırdımmmm valla
Caım şimdi sana şöyle anlatayım ozzy ve ben bir ay önce ameliyat olduk aynı gğn yani miraculous ve memontil 3 4 ayı geçtiler memontilin izi olması gerektiği gibi diğer dr ların hastaları gibi yani ama miraculousun sanki yanık izi gibi. Ozzy ve bnm dikişlerim kumaş gibi dışa katlanarak dikilmiş durumda değişik bir teknik değişik bir dikiş yani. Bizim henüz ipleirmiz bile düşmedi ilerde nasıl olacak bilinmez amq ozzy nin izleri düzgün şekilde iyileşiyor bnm sol tarafımda iyşleştikçe açılıp düz bir hal alıyor ama sağ tarafım tıpkı miraculousun ki gibi yanık izi gibi benek benek leke kalacak ondan eminim. Haldun bey bilgili ilgili aradğında yada bir sorun olduğunda hemen dönen amelşyat sonrası sürecindede seni yakından takip eden aldım parayı işim bitti demeyen iyi bir dr ama işte dikiş konusunda ne yazıkki aynı şeyleri söylemem mümkün olmuyor:) dikis konusunda neden bu kadar fark var acaba iz konusunda. Ayni doktor ama farkli sonuclar, kisinin yapisiyla alakali mi acaba. Sizin bir ay olmus, acaba dikis izi iyi gozukuyor drdiginiz arkadaslarin ne kadar oldu bilginiz var mi. Bes alti ay sonundaki iz durumu nasil olur acaba. Fotograf isteyecegim ama benim yok tabi. Bi mahzuru yok diyen arkadaslar izlemeye alabilir mi fotograflarini gormem icin(haldun beyin hastalari)
Kızlar protez ve silikon aynı şey değil mii ?? Geçen gün M&S da ameliyat sonrası sütyen sordum, protez için mi silikon için mi dedi bana . Bende ikisi aynı şey diye biliyorum dedimi, hayır farklı dedi. Bilgisi olan var mı yada kadın saçmaladı sanırım.
Protez vücuda sonradan konulan ve vücutya olması gereken şeylerin yerini dolduran maddelerin tamamıdır kızlar mesela bir diş implantıda protezdir bir silikonda. Onu diyen arkadaş saçmalamış sadeceKızlar protez ve silikon aynı şey değil mii ?? Geçen gün M&S da ameliyat sonrası sütyen sordum, protez için mi silikon için mi dedi bana . Bende ikisi aynı şey diye biliyorum dedimi, hayır farklı dedi. Bilgisi olan var mı yada kadın saçmaladı sanırım.
Evet ben de o sekilde dusunuyorum ama muayene gunu gelince iste birden cekinme duygusu olustu. Insallah dogru doktora karar veririm.
Az önce haldun beyede sordum hocam p3otez ve silikon farklı şeyler mi diye hayır protez genel kapsamlı adı silikpn kullanılan maddenin adı dedi. Yani diş protezi dersen takma diştir meme protezi popo protezi dersen silikondur dedi bilginiz olsunO
O neymis oyle kendisi soyleseydi farkini o zaman orda hemen, gogsum acildi meme kivaminda bi malzeme konuldu geri kapatildi deseydin hangisi kabul ederseniz , ( belki protez sudur bazi kadinlarin kanserden gogusleri aliniyo yada kazalardan vs yanik kopma kesilme yeni meme yapiliyo ) bizimkisi silikon sanirim
Bende hatırlıyorum da ilk dr görüşmem de hadi soyun bi bakalım dediğinde aa neden diye tepki vermiştimİşallah. Her doktorun çok memnun hastası da vardır memnuniyetsiz hastası da vardır. Hasta neden memnuniyetsiz onu da bilmek sağlıklı değerlendirmek gerek. Haldun hocanın burada gördüğümüz yaptığı işler çok güzel ama iz konusu biraz sıkıntılı gibi evet. Çekingenliğini kır ilk doktorla görüştükten sonra sen de umursamazsın zaten.
Az önce haldun beyede sordum hocam p3otez ve silikon farklı şeyler mi diye hayır protez genel kapsamlı adı silikpn kullanılan maddenin adı dedi. Yani diş protezi dersen takma diştir meme protezi popo protezi dersen silikondur dedi bilginiz olsun
Sesli güldüm valla yorumunaBende hatırlıyorum da ilk dr görüşmem de hadi soyun bi bakalım dediğinde aa neden diye tepki vermiştimne demekse neden. Haldun hocaya geldiğimde adamın soyun demesiyle benim bi çırpıda soyunmam bir olmuştu herhlde alışıyoruz birde ben artık erkek kadın vs die hatta insan die bile değil direk evet o dr sadece dr başka kimliği yok diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?