- 12 Mayıs 2017
- 301
- 268
- 18
- 31
Ali cemal yilmaz i öneririm sana hem fiyat yönünden bi korku yok hemde çok başarılı işleri var görüşmek istersen yardimci olurum sanamerhaba kızlar ben daha önce okudum okudum cesaret edemedim estetiğe.şimdi yine okuyup okuyup düşünüyorumben hasan fındığa gitmiştim bacak için böyle soğuk ve ilgisiz buldum yaparız hallederiz modunda konuşmuştu çok da sorun yok vs demişti yaşım da küçüktü kaale mi almadı bilemiyorum. Küpeli falan böyle bir güven alamadım nedense .ama herkes memnun bu benim hissim tabi ki ben çekingen olduğum için daha ilgili konuşan biri daha telkin eden biri olsun istiyorum sanırım
meme konusunda utanıyorum artık cesaret edip gitmek istiyorum birine .Ercan k. var aklımda nedense fotoğrafından da bi ısındım .Memesi hiç yok gibi olanların yani benim gibinette ki fotolarına bakıyorum bazısı çok küçük bazısı sanki iki tane balon konmuş kalıp gibi olmuş.Yaptırdıktan sonra mutsuz olmak da istemiyorum.bir de tek başıma yaptırsam sorun yaşar mıyım ?herkesin farklı belli ki süreci bu da ayrı bir muamma.Hiç yok gibi olup estetik sonrası memnun olanınız varsa fotosuna bakabilir miyim? okudukça kafam karıştı biri yazsa bişi dese bana belki cesaret ederim:/ Özellikle ercan bey için fikirniz varsa bilmek isterim
Bilmek istediğin ne varsa sana yardimci olurlar emin ol olan arkadaşlarım var hem güvenilir hem de bütçeni zorlamazmerhaba kızlar ben daha önce okudum okudum cesaret edemedim estetiğe.şimdi yine okuyup okuyup düşünüyorumben hasan fındığa gitmiştim bacak için böyle soğuk ve ilgisiz buldum yaparız hallederiz modunda konuşmuştu çok da sorun yok vs demişti yaşım da küçüktü kaale mi almadı bilemiyorum. Küpeli falan böyle bir güven alamadım nedense .ama herkes memnun bu benim hissim tabi ki ben çekingen olduğum için daha ilgili konuşan biri daha telkin eden biri olsun istiyorum sanırım
meme konusunda utanıyorum artık cesaret edip gitmek istiyorum birine .Ercan k. var aklımda nedense fotoğrafından da bi ısındım .Memesi hiç yok gibi olanların yani benim gibinette ki fotolarına bakıyorum bazısı çok küçük bazısı sanki iki tane balon konmuş kalıp gibi olmuş.Yaptırdıktan sonra mutsuz olmak da istemiyorum.bir de tek başıma yaptırsam sorun yaşar mıyım ?herkesin farklı belli ki süreci bu da ayrı bir muamma.Hiç yok gibi olup estetik sonrası memnun olanınız varsa fotosuna bakabilir miyim? okudukça kafam karıştı biri yazsa bişi dese bana belki cesaret ederim:/ Özellikle ercan bey için fikirniz varsa bilmek isterim
izlemeye aldım seni ama göremiyorumBeni izler misin
Geçmiş olsun cnm.. asıl olay şimdi başlıyor kolay geçsin bu sürecin inşKizlar ameliyat oldum bugun. Bi bakar misiniz fotograflara
Beni izlemeye alır misinKizlar ameliyat oldum bugun. Bi bakar misiniz fotograflara
Sagol canim ilk asama bitti bundan sonrasi okudugum ve yorumlarinizdan anladigim kadariyla odemlerim yara izim esit gorunmeyen memelerim ne zaman sutyen kullanacagimla ilgili olacak. Olsun. Hepsi memeli olma ile ilgili ve ben cok mutluyumGeçmiş olsun cnm.. asıl olay şimdi başlıyor kolay geçsin bu sürecin inş
Fotograf eklersen alirimBeni izlemeye alır misin
Bende yeni üyeyim yükle diyorum kabul etmiyor beceremedim bi türlü şimdi tekrar deniyicem canım bende haftaya randevu aldım olucam inşallah o yüzden merak ettimFotograf eklersen alirim
Cnm geçmiş olsun ağrın sancın yoktur umarım. Bundan öncesi sabırdı biliyorum ama bundan sonrasıda sabır artık ilk günler sivri ve küçük duracak 3. 4. Gün kocaman olmaya başlayacak ve yamuk yumuk şekilsiz can sıkıcı olabilecek dönem dönem ama 2. 3. Haftadan sonra yavaş yavaş düzelmeyece başladığını fark edip moral bulacaksın. Şimdilik sadece sabret cicilerini sev iyi bak onlaraKizlar ameliyat oldum bugun. Bi bakar misiniz fotograflara
Yukarda forumlar yazan yerin yaninda uc cizgi var alt alta sayfanin ustunde solda hemen. Ordan yukluyosun basta ben de bulamadim ogretti burdan bi arkadas sagolsunBende yeni üyeyim yükle diyorum kabul etmiyor beceremedim bi türlü şimdi tekrar deniyicem canım bende haftaya randevu aldım olucam inşallah o yüzden merak ettim
Sagol canim valla inanamiyorum ama agrim yok sukur. Refakatcim de yoktu ya Allah yuzume bakti mi diyeyim ne diyeyim. İnsallah guzel olur hersey. Psikolojik olarak hazirlikliyim o kadar cok okudum ki yorumlari.Cnm geçmiş olsun ağrın sancın yoktur umarım. Bundan öncesi sabırdı biliyorum ama bundan sonrasıda sabır artık ilk günler sivri ve küçük duracak 3. 4. Gün kocaman olmaya başlayacak ve yamuk yumuk şekilsiz can sıkıcı olabilecek dönem dönem ama 2. 3. Haftadan sonra yavaş yavaş düzelmeyece başladığını fark edip moral bulacaksın. Şimdilik sadece sabret cicilerini sev iyi bak onlara
Tamam canım buldum bende Sağol ama ben daha olmadım ki ameliyat beni mi görmek istiyorsunYukarda forumlar yazan yerin yaninda uc cizgi var alt alta sayfanin ustunde solda hemen. Ordan yukluyosun basta ben de bulamadim ogretti burdan bi arkadas sagolsun
İnşallah böylede devam eder cnm. Bende ağrısız sancısız kolay atlatanlardanım. Umarım seninde öyle basit geçer sürecin. Bende kendimi çok hazırlamıştım ama emin ol ilk hafta her sabah farklı bi kılıkta çıkıyorlar insanın karşısına soğuk duş etkisi yaratıyor resmen insanda. Ben ilk duşumu alacakken mesela bi göz göze geldik ufak çaplı bi kalp spazmı geçirdim görünce korkudan. Ama sonra hepsi geçiyor böylemi kalacakki die korktuğun şeylere gülüyorsun sonrasındaSagol canim valla inanamiyorum ama agrim yok sukur. Refakatcim de yoktu ya Allah yuzume bakti mi diyeyim ne diyeyim. İnsallah guzel olur hersey. Psikolojik olarak hazirlikliyim o kadar cok okudum ki yorumlari.
Cnm önceki halini yüklersen eğer hem ameliyat olan deneyimli arkadaşlar sana fikir verebilir hemde seni takibe alıp kendi resimlerimizi gösterebiliriz. Aksi durumda kim erkek kim kadın bilemiyoruz takibe almak istemiyoruz. Birde albüm ayarını takibe aldıklarım yaparsan takip etmediğin kimse göremez resmini ona dikkat edersen iyi olurTamam canım buldum bende Sağol ama ben daha olmadım ki ameliyat beni mi görmek istiyorsun
Teşekkür ederim canim Sağol yukliyicem bende korkuyorum aslında kimse görür mazallah anlıyorum tabi ki art niyet olmadığını da biliyorum uyardigin için SağolCnm önceki halini yüklersen eğer hem ameliyat olan deneyimli arkadaşlar sana fikir verebilir hemde seni takibe alıp kendi resimlerimizi gösterebiliriz. Aksi durumda kim erkek kim kadın bilemiyoruz takibe almak istemiyoruz. Birde albüm ayarını takibe aldıklarım yaparsan takip etmediğin kimse göremez resmini ona dikkat edersen iyi olur
İnşallah böylede devam eder cnm. Bende ağrısız sancısız kolay atlatanlardanım. Umarım seninde öyle basit geçer sürecin. Bende kendimi çok hazırlamıştım ama emin ol ilk hafta her sabah farklı bi kılıkta çıkıyorlar insanın karşısına soğuk duş etkisi yaratıyor resmen insanda. Ben ilk duşumu alacakken mesela bi göz göze geldik ufak çaplı bi kalp spazmı geçirdim görünce korkudan. Ama sonra hepsi geçiyor böylemi kalacakki die korktuğun şeylere gülüyorsun sonrasındaumarım sende en kısa sürede alışır seversin yeni cicilerini
hadi yaa yine sabir dolu gunler beni beklicek desene. Su an zaten bi sekilsiz duruyo yuvarlak degil de koseli gibi. Herhalde zamanla sekil alir.İnşallah böylede devam eder cnm. Bende ağrısız sancısız kolay atlatanlardanım. Umarım seninde öyle basit geçer sürecin. Bende kendimi çok hazırlamıştım ama emin ol ilk hafta her sabah farklı bi kılıkta çıkıyorlar insanın karşısına soğuk duş etkisi yaratıyor resmen insanda. Ben ilk duşumu alacakken mesela bi göz göze geldik ufak çaplı bi kalp spazmı geçirdim görünce korkudan. Ama sonra hepsi geçiyor böylemi kalacakki die korktuğun şeylere gülüyorsun sonrasındaumarım sende en kısa sürede alışır seversin yeni cicilerini
siz de ona mı olacaksınız? adını hiç duymamıştım.Bilmek istediğin ne varsa sana yardimci olurlar emin ol olan arkadaşlarım var hem güvenilir hem de bütçeni zorlamaz
keşke istanbulda olsaydım da olaydim valla gelebilme imkanım yok şu an araştırıyorum bende buralarda ali bey e arkadaşım oldu hatta onun kuzeni de çok memnun oda oraya gelmem i çok istiyor da keşke gelebilsem ameliyat fotoları ni bana attı hani gel bak iz bile kalmıyor diye ama gidemem boş vaktim hiç yok şehir dışı için istersen görüşebilirsin senin kararın netice de ne bileyim çok hevesim varda keşke orda olsaydım gerçekten mükemmel is çıkarmışlarsiz de ona mı olacaksınız? adını hiç duymamıştım.
merhaba kızlar ben daha önce okudum okudum cesaret edemedim estetiğe.şimdi yine okuyup okuyup düşünüyorumben hasan fındığa gitmiştim bacak için böyle soğuk ve ilgisiz buldum yaparız hallederiz modunda konuşmuştu çok da
Ben hasan findiga oldum biraz arastirdim yaptığı hicbir memeyi gormedim ve ameliyattan 1 saat once tanistim onunla simdi bakiyorum da iyi cesaretmis benimkisi ama hic pisman degilim hayatimda verdigim en iyi kararlardan biri hatta ben burda okumuştum soguk biraz burnu havada diye bunu kendisine de soyledim aa kim diyor bunu suan meme yapasim kacti nasil bir meme yaparim bilmiyorum falan dedi epey bir gulduk cok esprili cok sicakkanli geldi bana asistani da o sekilde yine bir düşün derimmerhaba kızlar ben daha önce okudum okudum cesaret edemedim estetiğe.şimdi yine okuyup okuyup düşünüyorumben hasan fındığa gitmiştim bacak için böyle soğuk ve ilgisiz buldum yaparız hallederiz modunda konuşmuştu çok da sorun yok vs demişti yaşım da küçüktü kaale mi almadı bilemiyorum. Küpeli falan böyle bir güven alamadım nedense .ama herkes memnun bu benim hissim tabi ki ben çekingen olduğum için daha ilgili konuşan biri daha telkin eden biri olsun istiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?