Gündüzleri zor geçmez artık. Bende eve geldiğimden beri ayaktayım. Yürürken dik yürüme. Gergiye gelince daha çok acıyo. Akşam yatıp kalkmak zor olucak sadece. Senin şuan görüntüsü nasıl? Bi de fotoğraf nasıl atabilirim sana?Eve geldim şimdi hep ayaktayım yatınca acıyo hem de hemşireler bol bol ayakta kal hasta psikolojisine girme dedi şu an acı ve baskı hissediyorum ama çekilmeyecek gibi değil sadece ani hareketlerde ve yatıp kalkarken çok canım yanıyo
Malesef burda arkadaşa tecrübeyle sabitSenin söylediğin şekilde düşünen doktorlar varmı bilemiyorum ama bence tam tersi doktorlar küçük yapıyor çünkü birdahakine hasta daha büyük isterse tek seferde değişebiliyor boyut ama öncesi büyük takıldığında hasta küçültmek isterse tıpkı benim gibi 2.ci bir operasyona ihtiyaç olunuyor bu defa küçültme yapılırken mastopexsi yapmadan cilt toparlanmıyor A angel3458
Tekrar yapışan operasyonda kullandıgı malzeme doktoru ilgilendirmiyor ki o sadece yaptıgı ameliyattan prim alıyor. Hastahane sen bunu kucuk c taktın hasta memnun degil diyip primden kesmiyorSenin söylediğin şekilde düşünen doktorlar varmı bilemiyorum ama bence tam tersi doktorlar küçük yapıyor çünkü birdahakine hasta daha büyük isterse tek seferde değişebiliyor boyut ama öncesi büyük takıldığında hasta küçültmek isterse tıpkı benim gibi 2.ci bir operasyona ihtiyaç olunuyor bu defa küçültme yapılırken mastopexsi yapmadan cilt toparlanmıyor A angel3458
Canım öyle düşünüyorlar diyelim. seni kötünün kötüsüden fazla izlerden korumuş oluyor. büyük meme daha çabuk sarkar ilerde toparlanması gerekir farzetki büyük oldu tek seferde ve alışamadın 2.cide dikleştirme yapmadan küçük silikon takamıyorsun cilt gevşiyor. Bunu yaşayan olarak bende söyleyebilirim tecrübem 2 haftalik:)))Malesef burda arkadaşa tecrübeyle sabit
Hiç dokun yok diye %90 damla demiştik ama ben doktora yuvarlak da deneyin doğal olursa yuvarlak olsun dedim çünkü damlanın dönmesinden korkuyodum. Ameliyat öncesi 300cc damla dedik son karar olarak ama doktorum 325cc yuvarlak takmış güzel oldu diye :)
Gündüzleri zor geçmez artık. Bende eve geldiğimden beri ayaktayım. Yürürken dik yürüme. Gergiye gelince daha çok acıyo. Akşam yatıp kalkmak zor olucak sadece. Senin şuan görüntüsü nasıl? Bi de fotoğraf nasıl atabilirim sana?
Canım ama doktorun bir hatası olduğunda ikinci revizyonda ameliyat ücreti almıyor peki bu nasıl oluyor:)?? Doktorlar malzemeye goruntuye önem veriyor arkadasim:)) prim dersek yaptigi ameliyatin basarisi onu ilgilendirir referans olarak bazı kotu doktorlar var ama hepsini aynı kefeye koymadan ayırmak lazım. BenceTekrar yapışan operasyonda kullandıgı malzeme doktoru ilgilendirmiyor ki o sadece yaptıgı ameliyattan prim alıyor. Hastahane sen bunu kucuk c taktın hasta memnun degil diyip primden kesmiyor
Nasıl atıcam özel mesaj daha yeniyim :)Canım benim şu an orta boyutta ödemli hali bi de ama bana çok büyük geliyo sıfır memeden sonra :) aynen geriye doğru asla yürüyemiyorum. Özel mesaj atabilirsin
Tabi dogru. Ama konu para oldugunda insan oglu herşeyi yapıyor. Bende baya araştırdım o yuzden ameliyatına kadar izledim. Tek seferde atlatırım insallahCanım ama doktorun bir hatası olduğunda ikinci revizyonda ameliyat ücreti almıyor peki bu nasıl oluyor:)?? Doktorlar malzemeye goruntuye önem veriyor arkadasim:)) prim dersek yaptigi ameliyatin basarisi onu ilgilendirir referans olarak bazı kotu doktorlar var ama hepsini aynı kefeye koymadan ayırmak lazım. Bence
Bende bulamadım fotonuNasıl atıcam özel mesaj daha yeniyim :)
Ameliyat olunca da burda paylaşacağım inşallah sizinle.. Cok teşekkür ederim cnm
Ameliyat olunca da burda paylaşacağım inşallah sizinle.. Cok teşekkür ederim cnm
Çok geçmiş olsun ben de Eylül ayında ameliyat olucam kas altı ben de şu ağrılardan korkuyorum inşaallah çok ağrım olmaz sizde tez zaman da sağlığınıza kavuşursunuz inşaallahEvet gerçekten bambaşka biri oldum sanki :) sabah hastaneye gitmeden eski halini çektim acı çektiğimde bakıp moral bulmak için :)) çok sağol canım
Sonucunu merak ediyorum yakın zamanda ameliyat olacagim için. Benim de sıfır dokum var çünkü. Izlemeye alır misin beni deHiç dokun yok diye %90 damla demiştik ama ben doktora yuvarlak da deneyin doğal olursa yuvarlak olsun dedim çünkü damlanın dönmesinden korkuyodum. Ameliyat öncesi 300cc damla dedik son karar olarak ama doktorum 325cc yuvarlak takmış güzel oldu diye :) resim ekledim bak istersen :)
Sonucunu merak ediyorum yakın zamanda ameliyat olacagim için. Benim de sıfır dokum var çünkü. Izlemeye alır misin beni de
Aslında hiç yok biliyor musunCanım baktım şimdi resmine de sende daha çok doku var benden
Tatlım bbana yasak koymuşlar 15 gün giremedim sebebide iletişim bilgisi paylaşmakmış laf olsun sen nasıl oldun memişlerden memnunmusunBaktım resimlerine evet iyi görünüyor amazaten sordum aynısını söyledi gerçekten ama ben yine sorcam gicikligina
selam angel özel bakıma olan ilgini anlayabilirim elbette fakat devlet hastanelerini kötüleyip maddi açıdan çok iyi olmayan arkadaşlar için yanlış yönlendirme yaptığınında farkına varmanı da isterim. ben istanbulda devlet hastanesinde karın germe ameliyatı oldum doktorum 19 yıllık tecrübeye sahip işini para için değil ticaret için değil tamamen insaniyetini ve mesleğinin gerektirdiği şekilde görev yapan bi doktor.evet şımartmaya bilir.ama özel hastanedeki doktorların kötü olduğunu söyleyemezsin.unutmaki o senin görüştüğün doktorda eğitimini devlet hastanesinde aldı.3 gece kaldım ve her ihtiyacım olduğunda hemşireler yardımcı oldu.sabah olmasıyla beraber doktorumla iletişime de geçebildim gece gündüz asistan doktorlada gerek telefonda gerek whatsapptan ulaşıp merak ettiğim ne varsa sordum.ilgilerinden ve yaptıkları işten son derece memnun oldum.keza milyarlar verip 5 yıldızlı otel konforunda ameliyat olup iki gün sonra dikişleri patıt patır patlayan,sarkan revizyon olması gereken.ameliyat sonrası o gördüğün prenses muamelesini görmeyi bırak yüzüne bakmaya bile tenezzül etmeyen doktorların olduğunu çok okuduk burdaki hanımlardan.demem o ki devlet hastanelerindeki tecrübeli doktorlara çamur atmayalım.hayvan muamelesi de nasıl bi sözdür öyle çok ayıpladım gerçekten.kendim bizzat yaşamasam korkardım.bi kaç arkadaşım meme küçültme ameliyatı olduklarında doktorlarından ve hastane ye olan memnuniyetlerini görmesem beni tedirgin edebilirdin.böyle şeyler yapmayalım.maddi açıdan çok rahat olamayan ama çokda isteyen kişilere bu şekilde yaparak cesaretlerini kırık mutsuzluğa itmenin anlamı yok benceMrh. Bende ameliyat olmak istiyorum. Gögüslerim cok kücük. 2 cocuk annesiyim. Kilo da aldım ama cok az bir büyüme oldu. Ameliyat olursam kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum. medicana hastanesi yle görüştüm ücretsiz muayene etti doktor.. Boynumuzun altındaki kemikten meme ucuna kadar olan yerin 16_-18 arası olması standart olması gereken ölçüymüş. Benımkı 18 cıktı. Doktor cok iddialı bir olcu oldugunu soyledi. Silikon koyuldugu taktirde cok iyi bir sonuca alırız dedi. Bende ne zamandır düşünüyordum. Ama maddi sebeplerden dolayı bekletiyorum. Şimdi şartları birazcık zorlayacagım ve bir an once olacağım. Normalde 6000 tl dedi hastane 5500 tl ye anlaştım. Dogumumu da medicana da yapmıştım. Hastane calışanları cok güzel ilgileniyorlar. Doktorlar da oyle. Vizyon sahibi bir hastahane. Ameliyat kadar sonrası da onemlı. Kendinizi ozel bir otelde hizmet alır gibi hissediyorsunuz. Devlet hastahanesi de de yapıyorlar ama orda şartlar malum. İnsana hayvan gibi davranıyorlar. Hiç düşünmeyin derim. Sizi ozel hissettiren sizinle ilgilenen ve güven veren hastahane ve doktorları tercih edin. Ben acık asıl doktoru tanımadan gittim. Hastahanenın hijyenik ve bakıcıların ilgisi benım için cok önemli. Doktor Mükemmel ilgilendi. Eşimi hemen ikna edip ameliyat olacağım. Hangi erkek istemem derse yalan soyler. Yazın tatile gidince ben bile bi kadın olarak gogus leri guzel bi kadın gorunce bakıyorum. Bu eşinizin gözü dışardan anlamına gelmez.. Malesef onlar da bakıyor. Ben de aynı özgüveni neden yaşamıyım. Eşimin gözü sadece bende olsun
Önce kendim için sonra da tabi ki eşim için kesinlikle olacağım. Atı sızlar tabiki olacak umarım kolay atlatırım. Ama bu tür problemi olan bayanların kesinlikle korkmamasını tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?