Ben yeni üye oldum canım takipdeyim gerçi taşınma arefesindeyim çok sık giremiyorum o kadar sayfa birikmişki onları nile yeni okuyorum sanada şimdiden geçmiş olsunSlm arkadaşlar.ben geçen seneden uyeyim ama bayadir foruma giremioodum.baya yeni arkadslar gelmiş ve ameliyat olmuş.hepinize hayırlı ve cokk geçmiş olsun.bende yarın gidiyorum ameliyat tarihi almaya.benim fotom var yeni olan arkadslar izlemeye alabilir mi en azından fikir olsun banada.bu arada Kayseri'de olan var mı.ben umut ozbebitin adını çok duydum.onunla görüşmeye gidiyorum yarin
Ay kuzum daha önce sormuştum ama o sayfayı bulamaıyorum gelen cevapları okuyamadım , taşınıyoruz ev topluyorum sürekli giremiedim o yüzden tekrar soracağım kusura bakmayın bu bahsettiğiniz acı sezeryandan daha mı beter ni acı?Canım karar vererek birinci aşamayı atlatmışsın ikinci aşama ameliyat üçüncü aşama ilk günün sancısı sonra bitti gitti :) ama ilk gün çok ama çok zor geçiyor buna hazırla kendini, sonra her geçen gün azalıyor sancılar
Arkadaşım benide izlemeye alırmısın takipde kalalım birbirimizi sanırım sende ameliyat oömadın ben gibi araştırma sürecindesin :)Oh ya sonunda fotoğraf yukleyebildim. Eşimin telefonundan denedim oldu bu defaisteyen bakabilir olmayan memiskolarima
Canim ben 8 ayı geckindir takipteyim bil fiil . İnşallah yakın zamanda olucam ameliyatı miArkadaşım benide izlemeye alırmısın takipde kalalım birbirimizi sanırım sende ameliyat oömadın ben gibi araştırma sürecindesin :)
Fatrekkkk kesinlikle 330 un altında birşey yaptırma doktora kesin konuş çünkü hiç dokun yok hayal kırıklığı olmasın sonuOh ya sonunda fotoğraf yukleyebildim. Eşimin telefonundan denedim oldu bu defaisteyen bakabilir olmayan memiskolarima
Merhaba hosgeldin. Benim de goguslerim 75 destekliyi zor doldururdu extra bisey tikardim. Iyilesme sureci sanirim dr teknigi ve kisinin agri esigiyle alakali. Ben amelyatimim ilk gunu verilem hareketleri yapabildim. Diren yoktu. Ayni gun eve dondum. Amelyati cuma oldum pzar gunu sokaktaydim. Yan yatabilecegimi soyledi dr yattim... kimisi telefonubu kaldiramiyor ama. Fiyat konusuna gelince o da doktor ve takilan protez markasina gore degisiyor bence. Ama 7 den assagi sanmamArkadaslar merhaba bende dısardan foruma üye olmadan fikirlerinizi okuyordum. Bende 23 yasındayım ameliyat olmayı düşünüyorum. Göğüslerim 75 destekliyi bile doldurmuyo tam. İyileşme Süreç nasıl ilerliyo, genel fiyat hakkında deneyimli atkadaslarımdan fikir almak isterim. Tesekkür ederimmm
Evet canım. Bence bana 350 cc tam ideal. apirmisken tam olsun.Fatrekkkk kesinlikle 330 un altında birşey yaptırma doktora kesin konuş çünkü hiç dokun yok hayal kırıklığı olmasın sonu
Cok tesekkür ederim deneyimin için bende atanmayı bekleyen öğretmenim, bu sene atanırsam heöen yaptırmayı düşünüyorum. Ama malum işe başlama süreci kafama takılıyordu. Peki doktorunuzun ismini öğrenebilir miyimmMerhaba hosgeldin. Benim de goguslerim 75 destekliyi zor doldururdu extra bisey tikardim. Iyilesme sureci sanirim dr teknigi ve kisinin agri esigiyle alakali. Ben amelyatimim ilk gunu verilem hareketleri yapabildim. Diren yoktu. Ayni gun eve dondum. Amelyati cuma oldum pzar gunu sokaktaydim. Yan yatabilecegimi soyledi dr yattim... kimisi telefonubu kaldiramiyor ama. Fiyat konusuna gelince o da doktor ve takilan protez markasina gore degisiyor bence. Ama 7 den assagi sanmam
Cok tesekkür ederim deneyimin için bende atanmayı bekleyen öğretmenim, bu sene atanırsam heöen yaptırmayı düşünüyorum. Ama malum işe başlama süreci kafama takılıyordu. Peki doktorunuzun ismini öğrenebilir miyimm
Tamamdır arastıracagım, cok tesekkür ederim ilginiz ve iyi dilekleriniz içinDoktorum Naci Celik. Insallah Allah gonlunuze gore versin atanmaniz hayirli olsun. Yani benim 2,5 yasinda cocugum var 2. Gun ben yedirdim uyuttum. Naci bey'e guvenim tam. Arastirin kendisini. Sevgiler :)
Ön görüşmede ücret alınmadı canım. Ameliyat ücreti dışında kontroller de dahil hiç ödeme yapmadım. Doktoruma gelince inanilmaz sabırlı, yumuşak ve net bir insan. Beni her görüşmede rahatlattigini söyleyebilirim.Hastane de medline ya da Acibadem seçenekleri sunuldu. Acıbadem 1000 Lira farklıydı. Ben Medline da oldum.Canim birde merak ettigim hangi hastanede oldun ön muayeneden para aldimi.. Nasil bi dr ilgilimi yoksa katı bi adam mi onceden bilerek gitmek istiyorum
Benim doktorum da masaja gerek yok dedi. Ama dokunmasan da sert kalir dedi. Arada oyna dedi :) yani ovala ortada birlestir falan gibiKızlar bu memeler ne zaman tam olarak inecek, hala sert geliyor bana. Bir de şu masaj konusuna kafam takılıyor. Doktorum gerek yok dedi ama yapasım var.
Hımm. Sen ameliyatın kaçıncı günündesin canım?Benim doktorum da masaja gerek yok dedi. Ama dokunmasan da sert kalir dedi. Arada oyna dedi :) yani ovala ortada birlestir falan gibi
Hımm. Sen ameliyatın kaçıncı günündesin canım?
Benim de 24. Günüm. 21.gun kontrolüm vardı. Bir sonraki kontrolüm bir ay sonra.Bugun 14. Gunum. Kontrolum vardi. Diger kontrol 1 ay sonra. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?