Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bana 350 cc high profil takıldı, c cup giyiniyorum ama gözüme çok büyük görünüyorlar. Benim derdim de ne zaman inecegi ve küçüleceği konusu. Senin protezler kaç cc idi?
Benim sadece protez olacak diklestirme olmayacak cunku dümdüz oldu emzirmeden sonra sen ne kadara yaptirdin canım

Kızlar bugün MR çektirecektim de , arka sayfada protez vs olanlar doktora bildirsin yazıyordu. Sonra gidip sordum doktora protez olunca MR çekilmiyor mu diye, çekiliyor ama MR a uygun protez olması lazım dedi. Bu konuda bilgisi olan var mıı kızlar????

Canım öncelikle geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun.inanki böyle düşünen biryek sen deyilsin ya doktorlar bizi anlamıyor yada biz onları hep bunu söylüyorum arkadaşların çoğu bilir.ufak tefek minyon bayanlara 350 375 takmışlar kimileride aynı benim gibi iri yarı 300 takmışlar ve bide oluru buydu diyorlar 167 boyum 65 kilom var omuzlarımda gayet geniş 300 zor sığmış nasıl oluyosa üstelik 300 üzeri olsun dememe rağmen valla seninkiler kaç bilmiyorum benimkiler bana baya küçük oldu resmin varsa benim eski ve yani halim var bakabilirsin

Aaa böyle bir durumda mı var hangi protezler acaba emar için uygun ben de merak ettim

Bilmem ki. Bana 295 cc takildi. 1.70 boyum 56 kiloyum. Onuzlarim genis ama gogus kafesim dar. Esim gayet iyi buluyor ama henuz 10. Gunum yani daha yayilir mi protez yoksa ne olur bilmiyorum. Sana da gecmis olsun canim. Belki de okdr memesiz gezmenin acisi bu bilmiyorum. Yani simdi meme var ama goz daha buyugunu istiyor. Fotoya nasil bakilio bilmiyorum

Bende tam anlamadım canımmm dediğim gibii kağıdın arkasında yazıyoduu , doktora soruncada öyle dediii

Belki çok eski dayanıksız protezleri kastetmiş olabilir, şimdiki protezler eskilere göre daha dayanıklı. Bildiğim kadarıyla protezim var demek yeterli baskıyı ona göre yapıyorlarmış

Canım benim boyum 176, kilom 60. Dr um 325 cc high profil yuvarlak ancak sığdı Dedi. Yine bir arkadaşım ameliyat oldu dr uma, boyu 165 kilosu DA 50 civarı. Ona da 345 cc yuvarlak high profil olmuş.Çünkü memeleri birbirine yakın, ayrık DEĞİL Yani bunun boyla kiloyla çok ilgisi YOK, meme uçlarının yeri çok önemli. Eğer senin de meme uçların ben gibi koltukaltlarına yakın yani çoook ayrıksa büyük protez takılamazdı.

Buradan fiyat yazmak istemem canim,ama bildiğim kadarıyla yalnız protez 7 ya da 8000 civarinda

Canim birde merak ettigim hangi hastanede oldun ön muayeneden para aldimi.. Nasil bi dr ilgilimi yoksa katı bi adam mi onceden bilerek gitmek istiyorum

Canım seni izlemeye aldım sende benim resimlerime bak eski ve yeni halim var bak.birde fikrini ozaman söyle.keşke 330 bari olsaydı

Yeni amaliyat olacak arkadaşlara sesleniyorum eğer dokunuz hiç yoksa 330 un altında kesinlikle yaptırmayın çünkü küçük oluyo az biraz doku varsa gene idare eder ama yılların verdiği o hasret ve beklentiyle sonuç biraz hüsran olabiliyor.şimdi ben geriye dönüp bir harcadığım paraya çekdiğim acıya bakıyorum birde memelere memeler solda sıfır kalıyo.doktorla iyi konuşun ne istediğinizi çok iyi anlatın sonu hüsran ve bazı arkadaşlarımız gibi ikinci kez amaliyat olmasın.keşke zamanında birileride beni uyuarsaydı bu duruma düşmeseydim diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…