Benim sadece protez olacak diklestirme olmayacak cunku dümdüz oldu emzirmeden sonra sen ne kadara yaptirdin canımBana 350 cc high profil takıldı, c cup giyiniyorum ama gözüme çok büyük görünüyorlar. Benim derdim de ne zaman inecegi ve küçüleceği konusu. Senin protezler kaç cc idi?
3 Temmuz'da dual plan oldum canımSiz ne zaman ameliyat oldunuz ve hangi yöntem acaba
Buradan fiyat yazmak istemem canim,ama bildiğim kadarıyla yalnız protez 7 ya da 8000 civarindaBenim sadece protez olacak diklestirme olmayacak cunku dümdüz oldu emzirmeden sonra sen ne kadara yaptirdin canım
Tmm canım tesekkur ederimBuradan fiyat yazmak istemem canim,ama bildiğim kadarıyla yalnız protez 7 ya da 8000 civarinda
Tmm canım tesekkur ederimBuradan fiyat yazmak istemem canim,ama bildiğim kadarıyla yalnız protez 7 ya da 8000 civarinda
Bana 350 cc high profil takıldı, c cup giyiniyorum ama gözüme çok büyük görünüyorlar. Benim derdim de ne zaman inecegi ve küçüleceği konusu. Senin protezler kaç cc idi?
sağol kuzumm çok teşekkür ederimmmİnşallah bebeğim iyi olursunçok geçmiş olsun
Canım öncelikle geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun.inanki böyle düşünen biryek sen deyilsin ya doktorlar bizi anlamıyor yada biz onları hep bunu söylüyorum arkadaşların çoğu bilir.ufak tefek minyon bayanlara 350 375 takmışlar kimileride aynı benim gibi iri yarı 300 takmışlar ve bide oluru buydu diyorlar 167 boyum 65 kilom var omuzlarımda gayet geniş 300 zor sığmış nasıl oluyosa üstelik 300 üzeri olsun dememe rağmen valla seninkiler kaç bilmiyorum benimkiler bana baya küçük oldu resmin varsa benim eski ve yani halim var bakabilirsinMerhaba kizlar. Bugun 10. Gunum.. amelyat sonrasi bir agrim vs olmadi bin sukur. Doktor bana kol ve omuz hareketleri gosterdi amelyat oldugum gun. Yapmazsan 1 ay agrir dedi. Ilk gunden beri o hareketleri yapiyorum. Yarin kontrolum var. protezlerim bana kucuk gorunuyor. Bu psikolojiyi anlamiyorum. Yillardir destekli sutyen icine extra sunger diker veya oyshodan aldogim silikon kaplari koyup gezerdim, bikini iclerine sunger diker, kururken otel balkonundan gozukur diktiklerim diye her gun sojup sabah yeniden dikerdim. Simdi cok sukur memem var :) ama gel gor ki gozum daha buyugu diyor. Oysa ki ben demistim milletin gozune gozune sokmiim normal ebat olsun diye. Bir ben miyim bu psikolojide olan? Seneye bir daha olurum bir buyugunu taktiririm diyorum. Acaba ebat konusmak icin erken mi henuz buyur mu yerlesir mi? Yarin doktora sorcam ama tecrubeli kizlar bi cvp verin hele lutfen
Aaa böyle bir durumda mı var hangi protezler acaba emar için uygun ben de merak ettimKızlar bugün MR çektirecektim de , arka sayfada protez vs olanlar doktora bildirsin yazıyordu. Sonra gidip sordum doktora protez olunca MR çekilmiyor mu diye, çekiliyor ama MR a uygun protez olması lazım dedi. Bu konuda bilgisi olan var mıı kızlar????
Canım öncelikle geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun.inanki böyle düşünen biryek sen deyilsin ya doktorlar bizi anlamıyor yada biz onları hep bunu söylüyorum arkadaşların çoğu bilir.ufak tefek minyon bayanlara 350 375 takmışlar kimileride aynı benim gibi iri yarı 300 takmışlar ve bide oluru buydu diyorlar 167 boyum 65 kilom var omuzlarımda gayet geniş 300 zor sığmış nasıl oluyosa üstelik 300 üzeri olsun dememe rağmen valla seninkiler kaç bilmiyorum benimkiler bana baya küçük oldu resmin varsa benim eski ve yani halim var bakabilirsin
Bana da 295 cc takildi damla protez. Ama profili bilmiyorum. Keske 300 kusur taktirsaydim.
Mentor marka mı?
Bende tam anlamadım canımmm dediğim gibii kağıdın arkasında yazıyoduu , doktora soruncada öyle dediiiAaa böyle bir durumda mı var hangi protezler acaba emar için uygun ben de merak ettim
Bende tam anlamadım canımmm dediğim gibii kağıdın arkasında yazıyoduu , doktora soruncada öyle dediii
Canım benim boyum 176, kilom 60. Dr um 325 cc high profil yuvarlak ancak sığdı Dedi. Yine bir arkadaşım ameliyat oldu dr uma, boyu 165 kilosu DA 50 civarı. Ona da 345 cc yuvarlak high profil olmuş.Çünkü memeleri birbirine yakın, ayrık DEĞİLCanım öncelikle geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun.inanki böyle düşünen biryek sen deyilsin ya doktorlar bizi anlamıyor yada biz onları hep bunu söylüyorum arkadaşların çoğu bilir.ufak tefek minyon bayanlara 350 375 takmışlar kimileride aynı benim gibi iri yarı 300 takmışlar ve bide oluru buydu diyorlar 167 boyum 65 kilom var omuzlarımda gayet geniş 300 zor sığmış nasıl oluyosa üstelik 300 üzeri olsun dememe rağmen valla seninkiler kaç bilmiyorum benimkiler bana baya küçük oldu resmin varsa benim eski ve yani halim var bakabilirsin
Buradan fiyat yazmak istemem canim,ama bildiğim kadarıyla yalnız protez 7 ya da 8000 civarinda
Canım seni izlemeye aldım sende benim resimlerime bak eski ve yeni halim var bak.birde fikrini ozaman söyle.keşke 330 bari olsaydıCanım benim boyum 176, kilom 60. Dr um 325 cc high profil yuvarlak ancak sığdı Dedi. Yine bir arkadaşım ameliyat oldu dr uma, boyu 165 kilosu DA 50 civarı. Ona da 345 cc yuvarlak high profil olmuş.Çünkü memeleri birbirine yakın, ayrık DEĞİLYani bunun boyla kiloyla çok ilgisi YOK, meme uçlarının yeri çok önemli. Eğer senin de meme uçların ben gibi koltukaltlarına yakın yani çoook ayrıksa büyük protez takılamazdı.
Yeni amaliyat olacak arkadaşlara sesleniyorum eğer dokunuz hiç yoksa 330 un altında kesinlikle yaptırmayın çünkü küçük oluyo az biraz doku varsa gene idare eder ama yılların verdiği o hasret ve beklentiyle sonuç biraz hüsran olabiliyor.şimdi ben geriye dönüp bir harcadığım paraya çekdiğim acıya bakıyorum birde memelere memeler solda sıfır kalıyo.doktorla iyi konuşun ne istediğinizi çok iyi anlatın sonu hüsran ve bazı arkadaşlarımız gibi ikinci kez amaliyat olmasın.keşke zamanında birileride beni uyuarsaydı bu duruma düşmeseydim diye söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?