Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aramizda 1 hafta var o zaman. Dr.um haftaya yuzebilecegimi söyledi ama ben squata korkuyorum.

Ameliyatı kime olmuştun canım?

Aramizda 1 hafta var o zaman. Dr.um haftaya yuzebilecegimi söyledi ama ben squata korkuyorum.
Kolları biraz uzatinca yada dikiş yerlerine bişey degerse acıya bilir ben fazla yormamaya çalıştım kendimi suda belli olmaz çıkınca ağrısı olur diye bu sene böyle sakin takilcaz artik

Aynen. Havuza dahi girmeyeceğim. Güneşlenmeyi de düşünmüyorum. Izlerim bembeyaz. Güneş leke yapıyormuş.

Ama sen Izmir'de doktor arıyordun sanırım. Saba tavsiyem şu çok ünlü çok reklâmlı doktorlara gitme. Uzmanlık alanlarina bak. Sonuçta her estetisyenin de uzmanlık alanı farklı. Bir de hasta tavsiyesi önemli. Inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun canım S Setenay0101

Dilerim çabucak atlatırsın canım. Iki aya bir seyin kalmaz. Hiç endişelenme arkadaşım. Yeni protezlerin şimdiden hayırlı olsun:)

Çok korkuyorummm inşallahh düzelirr bir an önce aylardır geçmiyorrr hayata küstüm resmen canımm (( Sürekli farklı doktorlara gidiyorum ama ilaç verip yolluyorlar işteee inşallahh bir hal çaresi bulurum (((

Yok canım spor filan yaptığımmm gayet uyuşuk bir insanım teste soktular bacak uyarılmıyor

Prof. Dr. Erol Kesiktaş. Adana'da canım.
Oncelikle geçmiş olsun canim güle gule kullan cicşlerini..bende adanada oturuyorum protez ameliyati olmak istiyorum dr ve fiyat arastirmasindayim...bana fiyat ve amaliyat hakkinda bilgi verirsen sevinirim simdiden tesekkur ederim

Çok korkuyorummm inşallahh düzelirr bir an önce aylardır geçmiyorrr hayata küstüm resmen canımm (( Sürekli farklı doktorlara gidiyorum ama ilaç verip yolluyorlar işteee inşallahh bir hal çaresi bulurum (((
İnşallah bebeğim iyi olursun çok geçmiş olsun

Merhaba kizlar. Bugun 10. Gunum.. amelyat sonrasi bir agrim vs olmadi bin sukur. Doktor bana kol ve omuz hareketleri gosterdi amelyat oldugum gun. Yapmazsan 1 ay agrir dedi. Ilk gunden beri o hareketleri yapiyorum. Yarin kontrolum var. protezlerim bana kucuk gorunuyor. Bu psikolojiyi anlamiyorum. Yillardir destekli sutyen icine extra sunger diker veya oyshodan aldogim silikon kaplari koyup gezerdim, bikini iclerine sunger diker, kururken otel balkonundan gozukur diktiklerim diye her gun sojup sabah yeniden dikerdim. Simdi cok sukur memem var :) ama gel gor ki gozum daha buyugu diyor. Oysa ki ben demistim milletin gozune gozune sokmiim normal ebat olsun diye. Bir ben miyim bu psikolojide olan? Seneye bir daha olurum bir buyugunu taktiririm diyorum. Acaba ebat konusmak icin erken mi henuz buyur mu yerlesir mi? Yarin doktora sorcam ama tecrubeli kizlar bi cvp verin hele lutfen

Oncelikle geçmiş olsun canim güle gule kullan cicşlerini..bende adanada oturuyorum protez ameliyati olmak istiyorum dr ve fiyat arastirmasindayim...bana fiyat ve amaliyat hakkinda bilgi verirsen sevinirim simdiden tesekkur ederim
Çok teşekkür ederim canım benim. Fiyat 8000-15000 arasinda değişiyor. Memede yapılacak işleme bağlı olarak. Ama Erol Bey çok yüksek fiyat veren bir doktor değil. Birkaç doktorla görüşün, fiyat da alın ve hangisi sizi tatmin ediyorsa ona yaptırın derim. Doktora güven çok onemli.

Bana 350 cc high profil takıldı, c cup giyiniyorum ama gözüme çok büyük görünüyorlar. Benim derdim de ne zaman inecegi ve küçüleceği konusu. Senin protezler kaç cc idi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…