Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sormaaa:):halay:@elmasmete bende 375 400 üstü durmayaydı iyiydi:olamaz: bunlarda hakkını veriyor 250 ler de 300 den kalır yanları yok:)) böyle iyi 400 beni aşar ama yakışana da yakışıyor.:KK31:
Valla haklısın tatlım seninkinin benimkinden aşşağı yanı yok nasıl 250 anlamadım senin doktor sana torpil yapmış.ama ben senin eski halinide çokkkk beğenmişdim

Kızlar takip ettigim herkesin albümünü göremiyorum. Beni izlemediniz mi . Beni begenmediniz mi yoksa arkadaşlar

Kızlar takip ettigim herkesin albümünü göremiyorum. Beni izlemediniz mi . Beni begenmediniz mi yoksa arkadaşlar
Canım görebilmen icin onlarında seni takibe almaları gerekir. Resimleri sadece takip ettiklerim gorebilir yapiyoruz .ben seni gördükten sonra takibe almistim.benimkileri görebilirsin

Ameliyatim eylülde. Çünkü şimdi cocuklar yaz tatilinde oldukları icin evdeler. Hem okullarin acilmasini hem sicaklarin gecmesini bekliyorum. Bakalim kismet.
Tatlım ben bakdım benim eski halimden iyi amaliyat ne zaman 330 dan aşşağı yaptırma
C
Tatlım ben bakdım benim eski halimden iyi amaliyat ne zaman 330 dan aşşağı yaptırma

koca her aksam uuuuu guzel oldu bunlar yapabiliyor muyuz diye soruyo. Valla doktora sorcam:)
Ağrıların biraz geçtikten sonra yapabilirsin kendini çok zorlamadan. Ben 3. Gün ayaklanmıştım. Tabi yatıp kalkman sıkıntılı olucağı için. Tam ne zaman oldun bilmiyorum. İlk 1 haftanın içindeysen ayakta tavsiyem Ama geçtiyse hiç bir sıkıntı yok.

Back
X