- 18 Mayıs 2017
- 397
- 196
- 53
- 49
Mokoka nedir gıKizlar bisey sorcam :) mokokoya ne zmn basladiniz? Ben biraz cekiniyorum acikcasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mokoka nedir gıKizlar bisey sorcam :) mokokoya ne zmn basladiniz? Ben biraz cekiniyorum acikcasi
Sormaaa:)@elmasmete bende 375 400 üstü durmayaydı iyiydi
bunlarda hakkını veriyor 250 ler de 300 den kalır yanları yok:)) böyle iyi 400 beni aşar ama yakışana da yakışıyor.
![]()
Valla haklısın tatlım seninkinin benimkinden aşşağı yanı yok nasıl 250 anlamadım senin doktor sana torpil yapmış.ama ben senin eski halinide çokkkk beğenmişdimSormaaa:)@elmasmete bende 375 400 üstü durmayaydı iyiydi
bunlarda hakkını veriyor 250 ler de 300 den kalır yanları yok:)) böyle iyi 400 beni aşar ama yakışana da yakışıyor.
![]()
Sen çok yaşaMokoka nedir gı
Sindiii çokk geçmiş olsun tatlım sen kaç taktırdın yakın zamanda yeni halinin resmini çekde bakalımCokk teşekkürler.insallh
Cnm 370takilmis.insallh çekerim.insanlar ağrıdan cekemiooz diolardi saçma geliyordu.gercekten eli kolu kalkmioki foto ceksinSindiii çokk geçmiş olsun tatlım sen kaç taktırdın yakın zamanda yeni halinin resmini çekde bakalım
Ne bileyim anam açıkca sorsaymışya bunda ne var
Biz memesi olan herkesi beğeniyozKızlar takip ettigim herkesin albümünü göremiyorum. Beni izlemediniz mi . Beni begenmediniz mi yoksa arkadaşlar
Ne bileyim anam açıkca sorsaymışya bunda ne varhemen aynı gün yapa bilirsin derdik
![]()
Şuan sesli gülüyorumBiz memesi olan herkesi beğeniyoz![]()
Canım görebilmen icin onlarında seni takibe almaları gerekir. Resimleri sadece takip ettiklerim gorebilir yapiyoruz .ben seni gördükten sonra takibe almistim.benimkileri görebilirsinKızlar takip ettigim herkesin albümünü göremiyorum. Beni izlemediniz mi . Beni begenmediniz mi yoksa arkadaşlar
Ne bileyim anam açıkca sorsaymışya bunda ne varhemen aynı gün yapa bilirsin derdik
![]()
Biraz toparlan çekersin yeterki sağlık olsun.yalnız boyut iyiymiş güle güle kullanCnm 370takilmis.insallh çekerim.insanlar ağrıdan cekemiooz diolardi saçma geliyordu.gercekten eli kolu kalkmioki foto ceksin
Tatlım ben bakdım benim eski halimden iyi amaliyat ne zaman 330 dan aşşağı yaptırmaKızlar takip ettigim herkesin albümünü göremiyorum. Beni izlemediniz mi . Beni begenmediniz mi yoksa arkadaşlar
Hani herşeyden geçdim aylardır burdayım ilk defa canının derdini bırakıp malını düşüneni gördüm mokoka neydi giHahahahaha ay ne bilim ben mokoko derim
Hani herşeyden geçdim aylardır burdayım ilk defa canının derdini bırakıp malını düşüneni gördüm mokoka neydi giHahahahaha ay ne bilim ben mokoko derim
CTatlım ben bakdım benim eski halimden iyi amaliyat ne zaman 330 dan aşşağı yaptırma
Tatlım ben bakdım benim eski halimden iyi amaliyat ne zaman 330 dan aşşağı yaptırma
Hani herşeyden geçdim aylardır burdayım ilk defa canının derdini bırakıp malını düşüneni gördüm mokoka neydi gi![]()
Ağrıların biraz geçtikten sonra yapabilirsin kendini çok zorlamadan. Ben 3. Gün ayaklanmıştım. Tabi yatıp kalkman sıkıntılı olucağı için. Tam ne zaman oldun bilmiyorum. İlk 1 haftanın içindeysen ayakta tavsiyem Ama geçtiyse hiç bir sıkıntı yok.koca her aksam uuuuu guzel oldu bunlar yapabiliyor muyuz diye soruyo. Valla doktora sorcam:)