Bir de ne kadar zaman sonra spora baslayabilirim?
İz kişiden kişiye değişiyor ama tabi ki kalıcı bir iz. 1 ay sonra hafif spor 2 ay sonra ağır spor yapılabiliyor genelde ama doktoruna sorman daha iyi tabi ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de ne kadar zaman sonra spora baslayabilirim?
Protez in hacmi, yüksekliği ve çapı belirlenirken çok boyutlu bir planlama yapılır. Bildiğimiz matematiksel bir hesaplama. Göğüs kafesi genişliği, göğüs kafesi şekli( göğüs kafesi oval olanların meme uçları koltukaltlarına doğru olur- göğüs kafesi düz olanların uçları olması gereken yerde yani yakın olur), göğüs taban çapı, omuz genişliği, deri kalınlığı, kas kalınlığı..... ve daha bilmediğimiz hesaplar. Herkesteki kısıtlayıcı faktörler farklı bu yüzden. Benim göğüs altı ölçüm 80 cm meme ile 82,5 cm idi. Boyum 176, omuzlarım geniş. Sadece bu ölçüye göre bana 450 cc muhteşem olurdu. Ama maalesef olamazdı. Çünkü memeuçlarım kollarıma yapışık gibi. Utanmasalar sırtıma çıkacaklarmış. Protez takılırken meme ucu merkeze alınır VE protezin %50 si sağına %50si soluna gelecek şekilde ortalanır. Eğer ayrık olan memelerimi birleştirmek adına büyük tabanlı bir protez konulsaydı, koltukaltından taşacaktı maalesef. Diyelim protezi ortada birleştirdi, Harika bir dekolte yaptı, peki uçları Ne yapacaktı!!!!! Şahane birleşik dolgun memeler ama kenarda kalmış şaşı gibi bakan meme uçlarıBenimki ayrıktı (hala ayrık) doğu-batı meme. 400cc hp takıldı. Göğüs çapıyla ve meme dokusuyla alakalı takılan protez.
Tesekkurler.iz kalici mi oluyot?gecmeyecek mi?ben butnum icin kaburgadan kikirdak aldirdim oradaki iz gecti ama gececegini dusunmustumİz kişiden kişiye değişiyor ama tabi ki kalıcı bir iz. 1 ay sonra hafif spor 2 ay sonra ağır spor yapılabiliyor genelde ama doktoruna sorman daha iyi tabi ki.
Protez in hacmi, yüksekliği ve çapı belirlenirken çok boyutlu bir planlama yapılır. Bildiğimiz matematiksel bir hesaplama. Göğüs kafesi genişliği, göğüs kafesi şekli( göğüs kafesi oval olanların meme uçları koltukaltlarına doğru olur- göğüs kafesi düz olanların uçları olması gereken yerde yani yakın olur), göğüs taban çapı, omuz genişliği, deri kalınlığı, kas kalınlığı..... ve daha bilmediğimiz hesaplar. Herkesteki kısıtlayıcı faktörler farklı bu yüzden. Benim göğüs altı ölçüm 80 cm meme ile 82,5 cm idi. Boyum 176, omuzlarım geniş. Sadece bu ölçüye göre bana 450 cc muhteşem olurdu. Ama maalesef olamazdı. Çünkü memeuçlarım kollarıma yapışık gibi. Utanmasalar sırtıma çıkacaklarmış. Protez takılırken meme ucu merkeze alınır VE protezin %50 si sağına %50si soluna gelecek şekilde ortalanır. Eğer ayrık olan memelerimi birleştirmek adına büyük tabanlı bir protez konulsaydı, koltukaltından taşacaktı maalesef. Diyelim protezi ortada birleştirdi, Harika bir dekolte yaptı, peki uçları Ne yapacaktı!!!!! Şahane birleşik dolgun memeler ama kenarda kalmış şaşı gibi bakan meme uçları
Herkese geçmiş olsun, dr larınızın önerilerini dikkate alın, sağlıkla kullanın.
Mentor, natrelle dr ların genelde tercih ettiği iki marka.Kızlar mentor marka içi pütürlü mü daha ömürlük ve yumuşak yoksa arion mu ? Benim doktor mentoz içi jel dokulu pütürlü kullanıyormuş da...
Ben cok isterim gormekAlbümü takip ettiklerim gorebilir seklinde düzenledim. Nasil takip edecem yardimci olursaniz sevinirim
Bende görmek isterim daha arastırma evresindeyim inşallah hayırlısıyla atlatırsınız ameliyatıMeraklı, jeologeda, arzum 77, elmasmete...sizi izlemeye aldim. Siz de beni alirsaniz sevinirim. Ameliyat sonrasi fotolardan fikir almak istiyorum
Rica ederim tabi haklisin sorun yok. Ayni tedirginlikle foto eklemiyorum bende. Sonucta evli ve anneyim. SevgilerÜzgünüm merakli, hic foton görünmüyo profilde . Çıkardım seni o yuzden. Insan tedirgin oluyor
Tesekkur ederim. Eylülü iple çekiyorum. Herkese sihhatle nasip olur insallah. Cunku kapsul kont. Den korkuyorum. Onca sıkınti cekiyor herkes maddi manevi. Ameliyat sonralari iyi olur insallah.Bende görmek isterim daha arastırma evresindeyim inşallah hayırlısıyla atlatırsınız ameliyatı
H Hasret1981 , burayı oku cnm.Protez in hacmi, yüksekliği ve çapı belirlenirken çok boyutlu bir planlama yapılır. Bildiğimiz matematiksel bir hesaplama. Göğüs kafesi genişliği, göğüs kafesi şekli( göğüs kafesi oval olanların meme uçları koltukaltlarına doğru olur- göğüs kafesi düz olanların uçları olması gereken yerde yani yakın olur), göğüs taban çapı, omuz genişliği, deri kalınlığı, kas kalınlığı..... ve daha bilmediğimiz hesaplar. Herkesteki kısıtlayıcı faktörler farklı bu yüzden. Benim göğüs altı ölçüm 80 cm meme ile 82,5 cm idi. Boyum 176, omuzlarım geniş. Sadece bu ölçüye göre bana 450 cc muhteşem olurdu. Ama maalesef olamazdı. Çünkü memeuçlarım kollarıma yapışık gibi. Utanmasalar sırtıma çıkacaklarmış. Protez takılırken meme ucu merkeze alınır VE protezin %50 si sağına %50si soluna gelecek şekilde ortalanır. Eğer ayrık olan memelerimi birleştirmek adına büyük tabanlı bir protez konulsaydı, koltukaltından taşacaktı maalesef. Diyelim protezi ortada birleştirdi, Harika bir dekolte yaptı, peki uçları Ne yapacaktı!!!!! Şahane birleşik dolgun memeler ama kenarda kalmış şaşı gibi bakan meme uçları
Herkese geçmiş olsun, dr larınızın önerilerini dikkate alın, sağlıkla kullanın.
Teşekkürler mutluluk 2015H Hasret1981 , burayı oku cnm.
LÜTFEN İZLEMEYE ALIR MISIN BENİ.H Hasret1981 , burayı oku cnm.