Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Slm arkadaşlar.bende oldum ama cokk ağrım vardı.bugun 3.gun brz azaldı.degr mı diyorum bazen,yarım insan gibiyim .kalkıp oturanın tek başıma.3gundur yeni alioom telefonu elime bu arada mentor 370takildi .boyum 1.59 kilom 52.

Gecmiş olsun canım. İlk iki gün tek basına hiç bişey yapamadın mı? En cok korktugum sey ameliyattan sonra işe dönme mevzusu

Yalnız bu kızın memesi Yok yani...

Canım seni çok iyi anlıyorum sütyeni dolduracak kadar olsun fazlasında gözüm yok diyenlerdensin. Fakat hicbirimizin ölçüsü örnek resim diye gösterdiğimiz sonucu tam olarak yakalayamıyor mesela resimdeki kızın bence hiç memesi yok.cok ince bir bayan olması gerektiği kadar belki. Mesela bana takılan 250cc ile sana takılan 250 cc arasında ölçü göğüs kafesi omuz genişliği işin içine girince bende büyük sende küçük durabiliyor.bu tamamen senin isteyipte vücudunun el verdiği kadarını göstermesiyle ilgili. Mükemmeli beklemeden en doğru boyutu taktırmak seni mutlu edecektir. H Hasret1981

Geçmiş olsun canım aynı zamanda gözün aydin. Bence değer bir kadını temsil eden en önemli yer gögüslerimiz. Ağrıların geçtikçe sende iyiki olmuşum diyeceksin eminim.

Bu resimdeki bayan ben gibi şuan . Bence o kadar acıya ve maddiyata katlanmışken biraz büyük yaptırın.

Cok gecmis olsun. Hizli bir sekilde toparlamaniz dileğiyle....

Buyuk buldugum resmi yuklememisimama bunu da begendim baya

Eklentiler

• Screenshot_20170712-223111.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 70
Bu resimdeki bayan ben gibi şuan . Bence o kadar acıya ve maddiyata katlanmışken biraz büyük yaptırın.
Böyle olsa inan ki kesinlikle tesebbus etmezdim ameliyata. Aslinda büyuklugunden cekingenligim, sanırım biraz da ilk etapta anlasilmasindan tedirgin oldugum icin. Dogal olsun desteksiz sutyen kullanayim. Cok buyuk olmasina gerek yok yeter ki saglikli bi sekilde kullanabilelim arkadaslar...

Çalışıyorum. Eve gelir gelmez sütyeni çıkartıyorum. O kadar sıkıcı geliyor ki ici sünger dolu o sutyenler bana. Ya sonra cikarttigimda dümdüz halimi aynada bile görmek istemiyorum. Bazen disarda gözüm takıliyor. Zayif noktam olunca dikkatimi cekiyo hemen. Gogusleri yeni olusmaya baslayan ergenlerinki bile daha büyük bazen

Çok büyük olsun demiyorum ki zaten , o kadar şeyi göze almışken biraz ele avuca göze hitap etsin yani diyorum. Şimdi destekli sütyen kullanıyorsanız anlaşılmaz zaten. Anlaşılsada en fazla destekli sütyen giymiş bugün heralde der geçer insanlar nolcak. Ben sütyensiz geziyorum bazen asıl benim anlaşılır ama yapacak birşey yok. Siz benim gibi olsanız ameliyat olmazdınız o zaman . Ama inanın sırf destekli sütyen takmamak için bile insan olur bu ameliyatı. Bıktırdı o çelik zırh gibi sütyenler..

Seaaaaa bak elin kızı 400 az diyo 500 istiyo sen bir 375 i taşıyamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…