- 18 Mayıs 2017
- 397
- 196
- 53
- 49
Kocanı üzme boşa bak parayı vermiş.sende ona ver gitsinkoca her aksam uuuuu guzel oldu bunlar yapabiliyor muyuz diye soruyo. Valla doktora sorcam:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanı üzme boşa bak parayı vermiş.sende ona ver gitsinkoca her aksam uuuuu guzel oldu bunlar yapabiliyor muyuz diye soruyo. Valla doktora sorcam:)
Kendini rahat ve hazır hissettiğinde,banyo serbest de oldugu zaman yapabilirsin tabikoca her aksam uuuuu guzel oldu bunlar yapabiliyor muyuz diye soruyo. Valla doktora sorcam:)
ahahahahahhhhhhhh öldürdün beni gülmektenNe bileyim anam açıkca sorsaymışya bunda ne varhemen aynı gün yapa bilirsin derdik
![]()
Evin içinde gez sürekli. Dışarı çık kafanı dağıt biraz daha iyi hissedersin :) bugün 11. Günüm, yataktan yada bacağımdan destek almadan kalkamıyorum hala. Yan yattığımda falan ağrı oluyo ama günlük her şeyimi yapabiliyorummokokoyu geçtim ben tek başıma lavaboya gidemiom arkadslar 4.gunumdeyim ağrılar azaldı ama hareket zor.egzersz vermedi doktor.siz napiodnz
Kolların nasıl cnmm.killanabilio musunEvin içinde gez sürekli. Dışarı çık kafanı dağıt biraz daha iyi hissedersin :) bugün 11. Günüm, yataktan yada bacağımdan destek almadan kalkamıyorum hala. Yan yattığımda falan ağrı oluyo ama günlük her şeyimi yapabiliyorum
Kendini rahat ve hazır hissettiğinde,banyo serbest de oldugu zaman yapabilirsin tabiSadece ameliyatlı bölgeye dikkat edin,sarsmayın elleyip sıkmayın
Çok pozisyon değiştirip sallamayın
![]()
Evin içinde gez sürekli. Dışarı çık kafanı dağıt biraz daha iyi hissedersin :) bugün 11. Günüm, yataktan yada bacağımdan destek almadan kalkamıyorum hala. Yan yattığımda falan ağrı oluyo ama günlük her şeyimi yapabiliyorum
Kocanı üzme boşa bak parayı vermiş.sende ona ver gitsin![]()
Evet kullanıyorumKolların nasıl cnmm.killanabilio musun
Kaç CC siznkiMerhaba. Herkesin iyilesme sureci farkli tabi. Ben cuma amelyat oldum pzar gunu avm gittim. Sali ise basladim. Ne bilim... gecmis olsun size de kisa zamanda iyice toparlanin insallah. Acaba protez buyuklugunle mi alakali iyilesme sureci?
Tatlım benim amaliyattan sonra çok ağrılarım oldu eşim korkudan yanımda bile yatamadı beni rahatsız etmemek için.genel olarak bakarsak eşlerimiz maddi manevi bizim için nelere katlanıyo sırf bizim gönlümüz olsun mutlu olalım diye bizde onları üzmeyelim istedikleri okadarcık birşeyi çok görmeyelim anlamında dedim yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmaEsprili yaklasiminiz icin tsk ederim. Ancak ver gitsin pek hosuma gitmedi. Hepimiz burada yasadigimiz psikolojik eksikligi gidermek icin amelyat olduk veya olacagiz. Arada gulmek hepimize cok iyi gelir. Siz de cok tatli esprili bir kadinsiniz ben de cok guldum ilk tepkinize ama kocan parasini vermis sen de ona ver gitsini sevemedim kusura bakmayin. Elestiri bazinda soylemiyorum. Sizi kirmak da istemem. Doktora sormaya cekindigim bir soruydu size sordum. Pardon
Merhaba 295 cc damla benimkiKaç CC siznki
Tatlım benim amaliyattan sonra çok ağrılarım oldu eşim korkudan yanımda bile yatamadı beni rahatsız etmemek için.genel olarak bakarsak eşlerimiz maddi manevi bizim için nelere katlanıyo sırf bizim gönlümüz olsun mutlu olalım diye bizde onları üzmeyelim istedikleri okadarcık birşeyi çok görmeyelim anlamında dedim yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmabirde doktora sorulurmu gı böyle birşey güler adam.içinden derki ben üst tarafı yaptım alt tarafa karışmam der
![]()
Hatta yüzebiliyorum onu şimdi fark ettim :))Kolların nasıl cnmm.killanabilio musun
Süper yAHatta yüzebiliyorum onu şimdi fark ettim :))
Evet,benimkiler büyük. Senin hoşuna gideceğini düşünmüyorum :)) Belki vazgeçersin,daha doğallarına bak senSea thinkerin da cok dogal. Ben bu doğal gorunumleri seviyorum. Bu belli oldu. Ayrica arzum 77 yi merak ediyorum. O biraz buyuk seviyor. Sanirim onunkiler de büyük. Ama beni izlemeye almadı maalesef. Izlemeye alan arkadaslara da ayrica tesekkurler. Insan gercekten fikir sahibi oluyor.