Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet,benimkiler büyük. Senin hoşuna gideceğini düşünmüyorum :)) Belki vazgeçersin,daha doğallarına bak sen :KK66:
Bence doğallık derken küçük doğaldır. Büyük yapaydır. demek yanlış olur küçük yaptırıp çok yapay görüntü yakalayanda var büyük yaptırıp çok doğal duranıda var.önemli olan vücudumuzun elverdigini taşıyabilmek uygun olanı ve mutlu edebilecek boyuta yakın taktirmak. Herkes büyük meme taşıyamaz cesaret ister risk almak gerekir. O yüzden korkuluyor. arzum77 arzum77 o cesareti göze alıp çok doğal ve güzel bir goruntuye sahip nadir kişilerden

Bence doğallık derken küçük doğaldır. Büyük yapaydır. demek yanlış olur küçük yaptırıp çok yapay görüntü yakalayanda var büyük yaptırıp çok doğal duranıda var.önemli olan vücudumuzun elverdigini taşıyabilmek uygun olanı ve mutlu edebilecek boyuta yakın taktirmak. Herkes büyük meme taşıyamaz cesaret ister risk almak gerekir. O yüzden korkuluyor. arzum77 arzum77 o cesareti göze alıp çok doğal ve güzel bir goruntuye sahip nadir kişilerden
Arkadaşın almak istediği sonuç çok farklı. Bunu gözlemledim. Eklediği fotolar,almak istediği sonuç,aklındaki gögüs şekli büyüklüğü benim zevkim ve beğenimle çok çok farklı.
Evet,tabiki doğal olan ufaktır büyük olan yapaydır diye birşey Yok. Ben hem büyük hemde doğal sonuç alanlardanım. Ama herkes senin gibi düşünmüyor S sea thinker . Özel mesajlarla nelerle uğraşıyorum bir bilsen aklın şaşar...
Bazen cevaplara yetişemiyorum ve olduğum ruh halide bunu kaldırmıyor İnan..

Arkadaşın almak istediği sonuç çok farklı. Bunu gözlemledim. Eklediği fotolar,almak istediği sonuç,aklındaki gögüs şekli büyüklüğü benim zevkim ve beğenimle çok çok farklı.
Evet,tabiki doğal olan ufaktır büyük olan yapaydır diye birşey Yok. Ben hem büyük hemde doğal sonuç alanlardanım. Ama herkes senin gibi düşünmüyor S sea thinker . Özel mesajlarla nelerle uğraşıyorum bir bilsen aklın şaşar...
Bazen cevaplara yetişemiyorum ve olduğum ruh halide bunu kaldırmıyor İnan..[/QUOTE @arzum77 Elinden geldiği kadar herkese doğru bilgilerle yetisiyorsun buna ben de dahilim özel mesajları düşünemiyorum bile :işsiz: Allah kolaylık versin canım:silah:

Bazen cevaplara yetişemiyorum ve olduğum ruh halide bunu kaldırmıyor İnan..

Sizinki kac cc ? Cok merak ettim neticenizi de. Ama bana mesaj atmazsiniz gorselinizi sanirim cunku benim fotom yuklu degil. Ben de 345 cc yaptircam sanriin 6 ay sonra. Ama siz biliyorsunuz muhtemelen. 295 cc ile 345 arasinda cok fark var mi goruntu bazinda?

Sizinki kac cc ? Cok merak ettim neticenizi de. Ama bana mesaj atmazsiniz gorselinizi sanirim cunku benim fotom yuklu degil. Ben de 345 cc yaptircam sanriin 6 ay sonra. Ama siz biliyorsunuz muhtemelen. 295 cc ile 345 arasinda cok fark var mi goruntu bazinda?
400 cc var bende. 295cc ile 345 cc arasında 50 cc var. Cc demek gr demek. Şöyle düşünün yada bakın deneme yapın.. Mutfakta hassas tartınız varsa bir buzdolabı poşetine 295 gr pirinç koyun. Sizin protez büyüklüğünüz o kadar işte. Sonrada 50 gr daha ekleyin. Değişecek boyut büyüklük o kadar olacak şu anki halinden . ;)

400 cc var bende. 295cc ile 345 cc arasında 50 cc var. Cc demek gr demek. Şöyle düşünün yada bakın deneme yapın.. Mutfakta hassas tartınız varsa bir buzdolabı poşetine 295 gr pirinç koyun. Sizin protez büyüklüğünüz o kadar işte. Sonrada 50 gr daha ekleyin. Değişecek boyut büyüklük o kadar olacak şu anki halinden . :KK66:

Cc farkindan ziyade goruntude cok buyuk degisiklik olur mu diyorum deger mi buyutmek acaba. Suan gerci sporcu sutyeni ile basilio. Normal sutyende nasil durcak merak icindeyim. Yoksa 400 cc yaptirabilirim de zira memeyi seviyorum. Yolunu actim artik. Esim eskiden istemezfi ezirmeden sonra baya porsumustu ikna etmesi kolay oldu

Ben aslında büyük göğüs yerine göre seviyorum. Bazısına gercekten yakışıyor. Bazisinda ise sanki kendine ait durmuyor gibi. Protez icin deil sadece bu dusuncem. Kendinden büyük gogusleri olanlar icin bile ayni durum söz konusu. Yillardir memeye hasret biri olarak tabiki de biraz büyük olsun isterim. Ama sanırım pek cesaretli deilim bu konuda. Mesela biraz buyuk olunca göğsünde catlaklar olusanlar oluyormus. Yapi olarak hareketliyim. Cok belli olur dikkat ceker diye de düşündüm. Bide yillarca küçük ya, buyuk olursa fiziksel olarak tasimasi zor gelir rahatsiz mi olurum acaba diye dusunceleri oluyo insanin...neticede 300 un üstüne cesaretim yok sanırım

Ben aslında büyük göğüs yerine göre seviyorum. Bazısına gercekten yakışıyor. Bazisinda ise sanki kendine ait durmuyor gibi. Protez icin deil sadece bu dusuncem. Kendinden büyük gogusleri olanlar icin bile ayni durum söz konusu. Yillardir memeye hasret biri olarak tabiki de biraz büyük olsun isterim. Ama sanırım pek cesaretli deilim bu konuda. Mesela biraz buyuk olunca göğsünde catlaklar olusanlar oluyormus. Yapi olarak hareketliyim. Cok belli olur dikkat ceker diye de düşündüm. Bide yillarca küçük ya, buyuk olursa fiziksel olarak tasimasi zor gelir rahatsiz mi olurum acaba diye dusunceleri oluyo insanin...neticede 300 un üstüne cesaretim yok sanırım
Özel mesajla bir foto atıyorum şimdi.

Sorun degil tabi ki izlemek zorunda deilsiniz beni. Gormek isteyisimin ayri bi sebebi vardi aslinda buyuk de olsa epey olmus yaptıralı. Zamanla dogallasmistir elbet. Rahat kullandiniz mi. Bir sorun yaşadınız mi bu sure zarfinda....

Sorun degil tabi ki izlemek zorunda deilsiniz beni. Gormek isteyisimin ayri bi sebebi vardi aslinda buyuk de olsa epey olmus yaptıralı. Zamanla dogallasmistir elbet. Rahat kullandiniz mi. Bir sorun yaşadınız mi bu sure zarfinda....
İlk zamanlarda bile yapay bir görüntü olmadı aslında. Sadece sütyen kullanmak için bekledim,sabırlı oldum. İlk altı ay çoğunlukla sütyensiz gezdim diyebilirim.
6 sene oldu,sarkma gibi bir durum olmadı. Kıvam olarak daha doğal kıvama geldi ;)

Simdi uzun sure sporcu sutyeni öneriyorlar. Uzun sure sutyensiz gezip de boyle güzel şekillenmesi maasallah:nazar:
Sporcu sütyenimi düzenli kullandım . Doktorum artık diğer sütyenlere geçebilirsin dediğinde balensiz dolgusuz ince sütyenler kullandım. Beni rahatsız den hiçbir sütyeni kullanmadım. Zaten sütyene ihtiyacımda yoktu,onları sürekli sütyene hapis etmedi yani ;)
En güzeli tatilde hiç sütyen kullanmayışım tabi ❤️

Walla dediginiz gibi oldu. Biraz büyük olsa da hic fena olmaz. Aslında 300 un üstü düşünmüyordum. Ama odemler inince kuculuyormus tabi biraz da. Eger vucudum el verirse biraz daha üstü olabilir. Gerekirse calisirken toparlayıcı sutyenler giyerim

Sporcu sütyenimi düzenli kullandım . Doktorum artık diğer sütyenlere geçebilirsin dediğinde balensiz dolgusuz ince sütyenler kullandım. Beni rahatsız den hiçbir sütyeni kullanmadım. Zaten sütyene ihtiyacımda yoktu,onları sürekli sütyene hapis etmedi yani :KK66:
En güzeli tatilde hiç sütyen kullanmayışım tabi ❤️
Ben sporcu südyenini hiç takmadım. 3. Günden beri free takılıyo göğüslerim. Acaba o yüzden mi ayrık duruyor? Normal südyen taktığımda tuhaf duruyo. Südyenin şeklini almıyor göğüslerim

Ben sporcu südyenini hiç takmadım. 3. Günden beri free takılıyo göğüslerim. Acaba o yüzden mi ayrık duruyor? Normal südyen taktığımda tuhaf duruyo. Südyenin şeklini almıyor göğüslerim
Sütyenlerin içine girmeyip şeklini almaması gayet normal. İlk üç ay bu devam edebilir. İlk altı ay balenli sert sütyenler kullanamadım ben (kalıp gibi şekilli olan sütyenlerden bahsediyorum. Ayrıca altı demirli sütyenler yasak)
Şubatta ameliyat olmuştum ben,ilk üç ay sporcu sütyeni kullandım. Ama bazı özel gecelerde ilk aydan sonra sütyensiz birkaç saat geçirmişligim oldu tabi. Doktorum ara sıra buna izin vermişti,saatlik olarak. Eve gelince hemen sporcu sütyenimi taktım ama.
Ay yıldızın sporcu sütyenini kullandım ben. Estetik sonrası sütyen olarak geçiyor zaten bu sütyen. Bak link vereyim bak,hatta bu siteden alıp kullanabilirsin.
http://www.ayyildiz.com.tr/estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen
Bu sütyeni kullanman yararlı olacak,digerlerini hiç düşünme bence.

Sütyenlerin içine girmeyip şeklini almaması gayet normal. İlk üç ay bu devam edebilir. İlk altı ay balenli sert sütyenler kullanamadım ben (kalıp gibi şekilli olan sütyenlerden bahsediyorum. Ayrıca altı demirli sütyenler yasak)
Şubatta ameliyat olmuştum ben,ilk üç ay sporcu sütyeni kullandım. Ama bazı özel gecelerde ilk aydan sonra sütyensiz birkaç saat geçirmişligim oldu tabi. Doktorum ara sıra buna izin vermişti,saatlik olarak. Eve gelince hemen sporcu sütyenimi taktım ama.
Ay yıldızın sporcu sütyenini kullandım ben. Estetik sonrası sütyen olarak geçiyor zaten bu sütyen. Bak link vereyim bak,hatta bu siteden alıp kullanabilirsin.
Çok teşekkür ederim. Südyen takınca hafif ağrı oluyo. Doktor elastik bandaj takmıştı onu da eve geldim çıkardım çok sıkıyo diye. Şimdi bi de yaz mevsimi ya, dışarı çıkıyorum ince kıyafetler içinde kötü duruyo diye sadece göğüs ucu bandı takıyodum. Ama korktum şimdi ya böyle ayrık kalırsa diye. Yeni fotoğraf paylaştım bi bakabilirseniz, böyle kalmaz dimi? (Dediğiniz südyeni sipariş vericem şimdi)

Merhaba kızlar
Ben Yen'i üye oldum ve sitede nasıl bilgi alabilirim hiç bilmiyorum. Silikon yaptıracağım ve bilgi almak istiyorum. Resim paylaşanlar oluyormuş nasıl görebilirim?

Ya ne tatlisin herkese cvp veriosun. ben de bana verilen sporcu sutyeni skıyo artik beni diye sutyen arayisi icindeydim yarin gidip alayim bundan.

Back
X