Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar saçma bi soru olacak ama aklıma takılan bişey var :) bu hafta sonu kamp yapacağız ve akşam ateş yakılacak. Ateşe ne kadar mesafede olmalıyım, silikonlara bi zarar verir mi sizce? Bu konu hakkında hiçbi bilgi bulamadım :KK43: arzum77 arzum77 S sea thinker M macellan

Canım bi arkadaşımın bana attığını aynen sana iletiyorum:) kendini yakmadığın sürece sıkıntı yok:)

Eklentiler

• IMG_1111.webp
    IMG_1111.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar ben de ameliyat oldum henüz çok yeni.inanılmaz eğlenceli bir deneyim oldu herşey çok güzel iyi hoş da şöyle bi gerine gerine yüz üstü yatmayı okadar özledim ki:) Sizlere bir sorum var yüz üstü yatmaya kaçıncı ayda başladınız?

Kızlar ben de ameliyat oldum henüz çok yeni.inanılmaz eğlenceli bir deneyim oldu herşey çok güzel iyi hoş da şöyle bi gerine gerine yüz üstü yatmayı okadar özledim ki:) Sizlere bir sorum var yüz üstü yatmaya kaçıncı ayda başladınız?
2. Haftamı devirdim her türlü yatıyorum. Ama biraz acı var hala

2. Haftamı devirdim her türlü yatıyorum. Ama biraz acı var hala
Kizlar ben ilk ameliyatimda da 1 ay boyunca istesemde yüz üstü yatamadım hafif yan yatarak uyuyordum. ikinci ameliyatımda tam 1 ay oldu. hala istedigim gibi rahat yatmıyorum siz nasıl erkenden yatabiliyorsunuz:KK57:?? Rahatsiz etmiyormu sonucta fazlalik ve baskidan rahat uyunamaz. Doktorlar 2 ay olana kadar yüzüstü yatmayi önermiyorlar. En azindan 1 ayın dolmasıni bekleyin kızlarrrr:stop::KK24:

Kizlar ben ilk ameliyatimda da 1 ay boyunca istesemde yüz üstü yatamadım hafif yan yatarak uyuyordum. ikinci ameliyatımda tam 1 ay oldu. hala istedigim gibi rahat yatmıyorum siz nasıl erkenden yatabiliyorsunuz:KK57:?? Rahatsiz etmiyormu sonucta fazlalik ve baskidan rahat uyunamaz. Doktorlar 2 ay olana kadar yüzüstü yatmayi önermiyorlar. En azindan 1 ayın dolmasıni bekleyin kızlarrrr:stop::KK24:
Ben 10. Günden sonra sanırım yatıyodum her türlü. Kalkarken biraz tutulmuş gibi oluyorum. Ama ben kötü bir öreneğim :) doktorum neyi yapma dediyse yaptım. Sol dikişim açıldı :/ şimdi iyiyim krem sürüyorum. Tabi yine kişiden kişiye göre değişiyor iyileşme süreci.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 97
Ben 10. Günden sonra sanırım yatıyodum her türlü. Kalkarken biraz tutulmuş gibi oluyorum. Ama ben kötü bir öreneğim :) doktorum neyi yapma dediyse yaptım. Sol dikişim açıldı :/ şimdi iyiyim krem sürüyorum. Tabi yine kişiden kişiye göre değişiyor iyileşme süreci.
Canım kişiye göre değil ama doktora göre değişiyor. kimi doktor erken yaptırabiliyor hastalarına yatma spor yüzme gibi aktiviteleri.. kimisi de asla olmaz şu kadar zaman geçmesi gerekir diyor. Ekol farkı sanırım. En az 6 hafta öncesi yüzüstü yatmak henüz asimetrisi düzelmemiş memeyi bozabiliyor. İki meme arası asimetri farkı oluşuyor. Sonra gelsin ikinci ameliyatlar.:bicak:iyi cesaret.:):KK56:

Canım kişiye göre değil ama doktora göre değişiyor. kimi doktor erken yaptırabiliyor hastalarına yatma spor yüzme gibi aktiviteleri.. kimisi de asla olmaz şu kadar zaman geçmesi gerekir diyor. Ekol farkı sanırım. En az 6 hafta öncesi yüzüstü yatmak henüz asimetrisi düzelmemiş memeyi bozabiliyor. İki meme arası asimetri farkı oluşuyor. Sonra gelsin ikinci ameliyatlar.:bicak:iyi cesaret.:):KK56:
2 ay süre vermelerinin nedeni ise silikon açılmış olan cebe 2. Ayda tamamen yerlesmis oluyor. 2 ay öncesi farklı yere kayma orda kalma olasılığı var. Sonra iki ayrı yere bakan iki farklı memen olur aman dikkat arkadasım :/

Kızlar konuyu deliyorum ama ben bu medical sütydni yıkadım bugun 4. Günüm bitti duşumu aldım, hazır takamıyorken yıkansın dedim. Hemen kuruttum ve taktım yaklaşık yarım saat normal sporcu atleti giydim. Elbetti ki 1 ay takıcaz diye yıkamayacak değiliz de ben erken mi davrandım dedim ? Problem olmaz dimi,? Hatta çok sıkıyor diye ifrit olmuştum ama onsuz olmuyormuş. Boşluktaymış gibi oldular sızlamaya başladılar kurutup hemen giydim.

Kızlar konuyu deliyorum ama ben bu medical sütydni yıkadım bugun 4. Günüm bitti duşumu aldım, hazır takamıyorken yıkansın dedim. Hemen kuruttum ve taktım yaklaşık yarım saat normal sporcu atleti giydim. Elbetti ki 1 ay takıcaz diye yıkamayacak değiliz de ben erken mi davrandım dedim ? Problem olmaz dimi,? Hatta çok sıkıyor diye ifrit olmuştum ama onsuz olmuyormuş. Boşluktaymış gibi oldular sızlamaya başladılar kurutup hemen giydim.

Yüzme için benim doktorum; kendini hazır hissettiğinde yüzebilirsin demişti. Yatma içinde çok konuşmadım. Ama bişeyi ne kadar sakınırsan
o kadar kısa sürede bişey olmaz canım :)

Yüzme için benim doktorum; kendini hazır hissettiğinde yüzebilirsin demişti. Yatma içinde çok konuşmadım. Ama bişeyi ne kadar sakınırsan

o kadar kısa sürede bişey olmaz canım :)
Ne bilim sızlayınca noluyoruz dedim . Anam sen de cesaret var rahatsın. Ben takıntılıyım galiba biraz şekil bozulursa dünyayı dar ederim kendime sanırım :) maşallah iyi bak boobslarına :)

Kızlar sizce kas zarı altı mı yoksa kas üstü mü olmalıyım? Kas altı bana uygun değilmiş iki göğüs görünümü olabilir diye...bide 85B takmak istyrm kaç cc bana uygun olur doktor 300cc demişti ama bilemedim..şuan 80B ekstra dolgulu sütyen takyrm ama bi göğsüm doldurmuyo açık kalıyor biraz...

Kizlar cok canim sıkkın. Hem ultrason sonucuyla sok oldum. Hani fibrokistlerden biri liseden beri var aslında. O zmn bi genel cerrah görmüştü. Afedersiniz hayvanlarda olan beze gibi demişti. Zararsiz, cogu kadinda olur demisti. O günden beri de ultrason falan cektirmemistim. Operasyon oncesi plastik cerrah isteyince bi gogsumde 2 fibreadenom yapi digerinde de kahverengi bölge etrafinda bikac kist kucuk. Bi yandan bunlara mi üzüleyim. Bi yandan tam sona yaklasmisken protez hayalimden vazgecmem gerektigine mi...

Ultrason sonucumu goren cerrahlar bi sıkıntı olmadığını sadece takip gerektigini söylediler. Aslinda 30 dan sonra her bayanın ultrsaonla memesini takip etmesi gerektiğini söylediler. Ama operasyonu onaylamadilar protezi yani. Aranizda bana benzer kisti olup da protezi de olan.var mi? Ha bu arada başka bi plastikcerrah ultrason sonucunda sıkıntı yok ben yaparim dedi. Cerrah onayi istemedi. Protezden sonra yine takip edersin memenin durumunu dedi

Netten arastirdim da hazir kahveler , kola, yani kafeini yüksek icecekler yapıyormuş bunları. Ben de yillarca ictim hazir kahve ve kola. Son yıllarda biraz azaltmıştım ikisini de. Selülit yapmasindan dolayı. Yas ilerledikce insan daha cok bakiyor kendine sanırım. Merak ediyorum benim gibi kisti olup da protezleri olan varsa yazsin lutfen . Rica ediyorum....:110:

Back
X