Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gözün aydın bebeğim ♡ çok geçmiş olsun ♡ drenler çıktığında daha rahat edeceksin.

Geçmiş olsun hadi gözün aydın hergün daha da iyi olacaksın bol bol yürümeye çalış yürüdükçe açılıyor insan

Geçmişi olsun cnmm kurtuldun sende
çok teşekkür ederim hepinize..tansiyonum çok düşüyor ya başım da dönüyor bugün de kalacakmışım doktor öyle dedi..yalnız bende sadece sargılar var sütyen yok vede göğüs uclarım dışarda neden acaba

Arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum.ben amaliyat olalı iki buçuk ay oldu 300ss yuvarlak takıldı.sağ göğsüm sola göre aşşağıda duruyor son bir haftadır böyle oldu başına gelen yada bir bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar yasemin hanim bahsettiginiz konuyu hic bilmiyorum keske yardimci olabilsem ama siz bana yardimci olursaniz sevinirim :) ben de 4 ay once taktirdim 1 yılım dolunca hamilelik düşünüyorum
Iyi gunler yasemin hanim söylediğiniz konu hakkinda bilgim yok ama siz bana yardimci olabilirsiniz belki benim 5 ay oldu ameliyat gecirelim 1. Yilim dolunca hamileleik düşünüyorum o süreç nasildi bahsederseniz sevinirim. Eminim burda onu merak eden arkadaslarim da vardir. Göğüste cok agri oldu mu emzirirken acaba rahatlikla emzirebildiniz mi hamilelik sirasinda problem yasadiniz mi silikom nedeniyle xevap verirseniz sevinirim

Emzirme sonrası şekli nasıl bozuldu merak ettim, doğal olarak bir miktar dolgunluğunu yitirmiş olabilir kendi dokunuz emzirme nedeniyle sarkmışsa. Ama protez sonuçta şekil değiştirmemez diye düşünmüştüm.

Kizlar lutfen akil verin bana birsey danisacagim suan size.benim gogus 300 cc silikonlu .suan 2.kez ameliyat olacagim benden kaynakli bir problemden dolayi ve bu arada cc degistirebiliriz dedi dr.um. simdi 300 ya 350 taktirsam 50 cc lik fark cok dikkat cekermi.sutyen bedenimi değiştirir mi.suan 75 d bedenim ama dolu dolu durmuyor.boyum 1.62 kilom 54.doktorum istersen 325 istersen 350 yapariz sen bilirsin dedi.derin musait dedi.bende dolu dursun hani kilo aldim derim ama boyle cok dikkat cekici fark olurmu.nolur akil verin 325 mi 350 mi yapim

Merhaba benim goguslerim 365 cc boyum 1.59 kilom 49 ama sutyen giymedigimde uzerime yapisan bir kiyafette hic oyle dikkat cekmiyor tam bedenime uygun duruyor.tabi sirt genisligimde var belki oyuzden dikkat cekmedi yaptirmam. suan olcum tam 90 65 90 oldu.onceden gogus olcum 82 idi.

Tatlım çok merak ettim neden tekrar amaliyat olacaksın benden kaynaklı demişsin aydınlatırsan sevinirim.benimde 300 kendim biraz iriyim bence 300 küçük zaten olmuşken biraz büyük olsun bence hakkında hayırlısı

Canim benim cildim cok hassas ve kotu.uc kismindan diklestirme yapildi .o dikis atilan yerdede alerji oldu.keloit olustu basi oyle koti duruma geldiki yamalik gibi oldu.ben duzenli kremde kullanmadim.bekledim duzelmedi.deri o bolgede genisledi mememde dalga oluatu sanki.

Zamanla cok kuculdu ilk yaptirdigimda dolu dolu 75 d iken suan boslukda arasi ayrik..300cc orta zamanla kuculyo gercekten dikkate alin arkadaslar

arkadaşlar bi konuda yardım istiyorum fiyatları nedir? adanada en iyi doktor bilen varmı? en ideal cc kaçtır?ve en önemlisi ömürlükmüdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…