- 25 Eylül 2010
- 51
- 24
- 88
- 38
Gözün aydın bebeğim ♡ çok geçmiş olsun ♡ drenler çıktığında daha rahat edeceksin.Şuan hastanedeyim ameliyatımı oldum ben de..400 cc high profil mentor ve drenlermde var ağrım çok değil hareket etmediğim müddetçe..yaknda resmleri atarm bnde
Geçmiş olsun hadi gözün aydın hergün daha da iyi olacaksın bol bol yürümeye çalış yürüdükçe açılıyor insanŞuan hastanedeyim ameliyatımı oldum ben de..400 cc high profil mentor ve drenlermde var ağrım çok değil hareket etmediğim müddetçe..yaknda resmleri atarm bnde
Geçmişi olsun cnmm kurtuldun sendeŞuan hastanedeyim ameliyatımı oldum ben de..400 cc high profil mentor ve drenlermde var ağrım çok değil hareket etmediğim müddetçe..yaknda resmleri atarm bnde
Gözün aydın bebeğim ♡ çok geçmiş olsun ♡ drenler çıktığında daha rahat edeceksin.
Geçmiş olsun hadi gözün aydın hergün daha da iyi olacaksın bol bol yürümeye çalış yürüdükçe açılıyor insan
çok teşekkür ederim hepinize..tansiyonum çok düşüyor ya başım da dönüyor bugün de kalacakmışım doktor öyle dedi..yalnız bende sadece sargılar var sütyen yok vede göğüs uclarım dışarda neden acabaGeçmişi olsun cnmm kurtuldun sende
Merhabalar yasemin hanim bahsettiginiz konuyu hic bilmiyorum keske yardimci olabilsem ama siz bana yardimci olursaniz sevinirim :) ben de 4 ay once taktirdim 1 yılım dolunca hamilelik düşünüyorumSlm kizlar benim 10 aylik bir bebegim var ve yaklasik 8 yil once de meme buyutme operasyonu gecirmistim. Simdi emzirme sonrasi sekli cok bozuldu ve mecburen yeniden yaptirmak zorundayim. Siikonlu emzrien var mi aranizda? Acaba yeniden yaptirsam eskisi gibi guzel dururmu cok merak ediyorum
Iyi gunler yasemin hanim söylediğiniz konu hakkinda bilgim yok ama siz bana yardimci olabilirsiniz belki benim 5 ay oldu ameliyat gecirelim 1. Yilim dolunca hamileleik düşünüyorum o süreç nasildi bahsederseniz sevinirim. Eminim burda onu merak eden arkadaslarim da vardir. Göğüste cok agri oldu mu emzirirken acaba rahatlikla emzirebildiniz mi hamilelik sirasinda problem yasadiniz mi silikom nedeniyle xevap verirseniz sevinirimSlm kizlar benim 10 aylik bir bebegim var ve yaklasik 8 yil once de meme buyutme operasyonu gecirmistim. Simdi emzirme sonrasi sekli cok bozuldu ve mecburen yeniden yaptirmak zorundayim. Siikonlu emzrien var mi aranizda? Acaba yeniden yaptirsam eskisi gibi guzel dururmu cok merak ediyorum
Slm kizlar benim 10 aylik bir bebegim var ve yaklasik 8 yil once de meme buyutme operasyonu gecirmistim. Simdi emzirme sonrasi sekli cok bozuldu ve mecburen yeniden yaptirmak zorundayim. Siikonlu emzrien var mi aranizda? Acaba yeniden yaptirsam eskisi gibi guzel dururmu cok merak ediyorum
Merhaba benim goguslerim 365 cc boyum 1.59 kilom 49 ama sutyen giymedigimde uzerime yapisan bir kiyafette hic oyle dikkat cekmiyor tam bedenime uygun duruyor.tabi sirt genisligimde var belki oyuzden dikkat cekmedi yaptirmam. suan olcum tam 90 65 90 oldu.onceden gogus olcum 82 idi.Kizlar lutfen akil verin bana birsey danisacagim suan size.benim gogus 300 cc silikonlu .suan 2.kez ameliyat olacagim benden kaynakli bir problemden dolayi ve bu arada cc degistirebiliriz dedi dr.um. simdi 300 ya 350 taktirsam 50 cc lik fark cok dikkat cekermi.sutyen bedenimi değiştirir mi.suan 75 d bedenim ama dolu dolu durmuyor.boyum 1.62 kilom 54.doktorum istersen 325 istersen 350 yapariz sen bilirsin dedi.derin musait dedi.bende dolu dursun hani kilo aldim derim ama boyle cok dikkat cekici fark olurmu.nolur akil verin 325 mi 350 mi yapim
Tatlım çok merak ettim neden tekrar amaliyat olacaksın benden kaynaklı demişsin aydınlatırsan sevinirim.benimde 300 kendim biraz iriyim bence 300 küçük zaten olmuşken biraz büyük olsun bence hakkında hayırlısıKizlar lutfen akil verin bana birsey danisacagim suan size.benim gogus 300 cc silikonlu .suan 2.kez ameliyat olacagim benden kaynakli bir problemden dolayi ve bu arada cc degistirebiliriz dedi dr.um. simdi 300 ya 350 taktirsam 50 cc lik fark cok dikkat cekermi.sutyen bedenimi değiştirir mi.suan 75 d bedenim ama dolu dolu durmuyor.boyum 1.62 kilom 54.doktorum istersen 325 istersen 350 yapariz sen bilirsin dedi.derin musait dedi.bende dolu dursun hani kilo aldim derim ama boyle cok dikkat cekici fark olurmu.nolur akil verin 325 mi 350 mi yapim
1 cup 150 cc. Yani 50 cc ile cup değişmez50 cc cok buyuk fark yaratmaz demi cup degismez insallah dikkat da cekmez
Biraz dolgunluktan başka fark yaratmaz bence..o da çıplakken farkedilirAllah razi olsun kizlar sizden korkmayim demi 300 ile 350 arasinda cok fark yok
Biraz dolgunluktan başka fark yaratmaz bence..o da çıplakken farkedilirAllah razi olsun kizlar sizden korkmayim demi 300 ile 350 arasinda cok fark yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?