- 25 Eylül 2010
- 51
- 24
- 88
- 38
Kas üstü mü oldu seninBide bana dren takilmadi
Kas altiKas üstü mü oldu senin
Benim dual plan oldu ama dren takıldı yinede drenler bayağı dolmuştu..kaç gün ağrı sürdü benim moralim çok bozuk ya valla çıkartıp fırlatasım var şu silikonlarıKas alti
Ahhh cnmm bende o açısı olmasa cikartcam diye cokk soylenioodum.siddetli ağrılar 3/6gun sürdü.sonra dayanılmaz ağrılar gitti ufak tefek ağrılarım oldu.oksurmek bile cokk luxstu.10gun sonra cokk daha iyydim ama 15.gune kadar dışarı çıkmak kuaföre gitmek beni cokk yoruodu.yani hiç enerjim kalmioodu.dedigim gibi bugün 24.gunim ve cokk iyi hessediyorum kendimi.brz katlanmak zorundasın sonra emin ol cokk ragtlycaksin.belkk forumda en çok acı çeken ben ve Z Zeyn1 arkadaşımızdır.cunku başka kimseden bu kadar acı çektiğine dair yorum yoktu.bide sen varsjnBenim dual plan oldu ama dren takıldı yinede drenler bayağı dolmuştu..kaç gün ağrı sürdü benim moralim çok bozuk ya valla çıkartıp fırlatasım var şu silikonları
Bana 325 high profil takacagini soyledi doktor bey, cok karismak istemedim, ne dersininiz kizlar kucuk durur mu. Daha buyugunu isteyim mi. Cok cok azicik kendi dokum var.
Bi de ilk gece tek kalacagim. Hemsireler falan ilgilenirler mi sizce yeteri kadar. Haldun beye olacagim ameliyat insallah
Tatlım çokkk geçmiş olsun.haklısın ilk günler gerçekden çok zor geçiyor.bende inanılmaz zor atlattım ama hiç pişman olmadım.sende olma bugünler gelir geçer memişler sana kalır iyiyki olmuşum dersin3 gün önce oldum cnm
Çok teşekkür ederim sindy cnmsn çok destek veriyorsunz inan ..sırtım çok ağrıyor senin de ağrıyor muyduAhhh cnmm bende o açısı olmasa cikartcam diye cokk soylenioodum.siddetli ağrılar 3/6gun sürdü.sonra dayanılmaz ağrılar gitti ufak tefek ağrılarım oldu.oksurmek bile cokk luxstu.10gun sonra cokk daha iyydim ama 15.gune kadar dışarı çıkmak kuaföre gitmek beni cokk yoruodu.yani hiç enerjim kalmioodu.dedigim gibi bugün 24.gunim ve cokk iyi hessediyorum kendimi.brz katlanmak zorundasın sonra emin ol cokk ragtlycaksin.belkk forumda en çok acı çeken ben ve Z Zeyn1 arkadaşımızdır.cunku başka kimseden bu kadar acı çektiğine dair yorum yoktu.bide sen varsjn
Ağrıyordu cnm bnm agrimaz mı.ben kaç gün kalkamadım tek başımaÇok teşekkür ederim sindy cnmsn çok destek veriyorsunz inan ..sırtım çok ağrıyor senin de ağrıyor muydu
Haklisin canim benimde orta kisim cok bos kaldi zaten hep diyodum keske bir tik buyugu olsa diye.simdi meme ucu düzeltecek ya doktor rica ettim silikonlarida az buyutelim diye sonuçta narkoz yiyecem. Ama simdide 325 mi 350 mi olsun diye kafayi yedim.fark edilsin istemiyorum ama sagolsum kizlar 50 cc farkedilmez dedi.350 yapcam.bende persembe gunu insallah ameliyat.cok korkuyorum. Hakkimizda hayirlisiCanım çok geçmiş olsun inanki çok üzüldüm inş hakkında hayırlısı olur.benimde 300 ve hala neden 300 onuda anlamadım 2 buçuk ay oldu şişler ödemler gitti meme küçük kaldı yanlar boş üstler boş abuk subuk bişey oldu yani bence 350 olmalıydı kesinlikle dahada güzel dururdu
Canim hepsi gececek bak uzulme.oyle mutlu olacaksin ki sonra ne giysen yakisacakArkadaslar merhaba yıllardır olmak istediğim ameliyatı bir gazla cuma doktorla görüşüp cumartesi oldum yani dün. Benim gögsümde tübüler deformasyonda mevcuttu toparlama ve büyütme yapıldı 350 cc mentor kullanıldı. 3.5 saat ameliyatım sürdü narkozdan cıkamadım dudaklarımı parcalamısım. Çektiğim acının tarifi yok tüm gece tabiri caizse anıra anıra agladım öldürün beni dayanamıyorum diye. Nefes dahi alamıyordum ben batma oluyordu. Bugün daha iyiyim yarım saatte bir igne vurdumdum narkotik agrı kesiciler.. bugün yürüyebiliyorum direnlerim var eve geldim. Yıllarca gögüslerimi kimseye acmadım öyle bir kompleksti bu bende ama simdi aynaya bakıyorum sargılı ancak cok yukarda füZe gibi doktorumada agladım cıkartalım bunları diye cok kötü diye bilmiyorum kızlar nasıl olcak ne olacak
Cnm çok geçmiş olsun..ben de 400cc mentor benimde öyle füze gibiler..ödemliler daha yeni yerleştirildi sonuçta..sabretmeliyiz cnm bol bol dua edelim birbirimize girdik bu işe artık sonumuz hayır olsunArkadaslar merhaba yıllardır olmak istediğim ameliyatı bir gazla cuma doktorla görüşüp cumartesi oldum yani dün. Benim gögsümde tübüler deformasyonda mevcuttu toparlama ve büyütme yapıldı 350 cc mentor kullanıldı. 3.5 saat ameliyatım sürdü narkozdan cıkamadım dudaklarımı parcalamısım. Çektiğim acının tarifi yok tüm gece tabiri caizse anıra anıra agladım öldürün beni dayanamıyorum diye. Nefes dahi alamıyordum ben batma oluyordu. Bugün daha iyiyim yarım saatte bir igne vurdumdum narkotik agrı kesiciler.. bugün yürüyebiliyorum direnlerim var eve geldim. Yıllarca gögüslerimi kimseye acmadım öyle bir kompleksti bu bende ama simdi aynaya bakıyorum sargılı ancak cok yukarda füZe gibi doktorumada agladım cıkartalım bunları diye cok kötü diye bilmiyorum kızlar nasıl olcak ne olacak
Aynıları bende yaşıyrm şuan yatsam kalkmak istyrm ama annem tutuyor ensemden kaldırıyor kalksam da belim ağrıo yoruluyrm ..ben mide koruyucusu kullanyrm ama benm midem de karaciğerim de hassastır inş bişey olmaz..sen hangi ağrı kesici kullandn cnmAğrıyordu cnm bnm agrimaz mı.ben kaç gün kalkamadım tek başıma
.hep eşim kaldirioodu yattığımda yerden.yatsam kalkmak istioodum kalksana yatmak istioodum.bugunume cokk şükür.hi c bu kadar gelişme olacağı aklıma gelmezdi. İlk 10gun geceleri hep ağrı kesici aldım.sonra bu sefer midem cokk kötü oldu ilaçlardan mide ağrım başladı.gaviscon kullandım,onuda atlattım cokk şükür artık oda agrimioo
Canım daha bi gün olmuş füze gibi durması gayet normal. İlk iki haftaki görüntüsüne aldanma ödemli oluyor. Ağrılarında gayet normal. Yatma sürekli yattıkça ağrıların artar. Evin içinde dik otur, yürü. 2 hafta bu kadar şiddetli olmasada sürer ağrıların. Şimdiden geçmiş olsunArkadaslar merhaba yıllardır olmak istediğim ameliyatı bir gazla cuma doktorla görüşüp cumartesi oldum yani dün. Benim gögsümde tübüler deformasyonda mevcuttu toparlama ve büyütme yapıldı 350 cc mentor kullanıldı. 3.5 saat ameliyatım sürdü narkozdan cıkamadım dudaklarımı parcalamısım. Çektiğim acının tarifi yok tüm gece tabiri caizse anıra anıra agladım öldürün beni dayanamıyorum diye. Nefes dahi alamıyordum ben batma oluyordu. Bugün daha iyiyim yarım saatte bir igne vurdumdum narkotik agrı kesiciler.. bugün yürüyebiliyorum direnlerim var eve geldim. Yıllarca gögüslerimi kimseye acmadım öyle bir kompleksti bu bende ama simdi aynaya bakıyorum sargılı ancak cok yukarda füZe gibi doktorumada agladım cıkartalım bunları diye cok kötü diye bilmiyorum kızlar nasıl olcak ne olacak
Biri cataflam biride tantum cnmmAynıları bende yaşıyrm şuan yatsam kalkmak istyrm ama annem tutuyor ensemden kaldırıyor kalksam da belim ağrıo yoruluyrm ..ben mide koruyucusu kullanyrm ama benm midem de karaciğerim de hassastır inş bişey olmaz..sen hangi ağrı kesici kullandn cnm
Kesinlikle parol iç banada öyle dendi cok agrım oldugu icin kesmeyecegini söyledim. Diğerleri iç kanama yapıyormus arttırıyormusBana parol yada minoset kullan demşti doktor..ikisinin faydasını görmedim..sence hangisi daha iyi
Bana bunları verdi doktor cnmm baya iyi gelioodu .icerigini falanda okudum yani Parol minoset baş ağrısı tarzı ağrılara iyi gelir sanırımBana parol yada minoset kullan demşti doktor..ikisinin faydasını görmedim..sence hangisi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?