Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

50 cc cok buyuk fark yaratmaz demi cup degismez insallah dikkat da cekmez
Canım gözüne küçük geliyorsa 50cc çok farkedilmez. Ben 325cc taktırdım benim epeyce meme dokum vardı boyum 1.62 kilom 53 boyut olarak destekli südyen bedenimden beden buyüdü kimsede farketmedi. Bence illede buyük olsun diyorsan endişé etme. En iyisi karar vermek için popo genişligini ölç popo genişliği memeye orantılı olunca daha güzel oluyor

Cok sagolun kizlar suan gogsum 300 e 325 esit olsun diye.o zaman 350 ye 375 yaptiracam ....of sonunda yorumlariniza sukurler olsun.esim karismam dio.ilkinde karisti 300den fazla olmasin diye bakti kucuk simdi sesini çıkarmıo ben yinede korkuyorum tabi hani dikkat cekerde p yildizlari gibi olurum diyearzum77 senim yorumunu bekliyordum

Bana 325 high profil takacagini soyledi doktor bey, cok karismak istemedim, ne dersininiz kizlar kucuk durur mu. Daha buyugunu isteyim mi. Cok cok azicik kendi dokum var.

Bi de ilk gece tek kalacagim. Hemsireler falan ilgilenirler mi sizce yeteri kadar. Haldun beye olacagim ameliyat insallah

Şuan hastanedeyim ameliyatımı oldum ben de..400 cc high profil mentor ve drenlermde var ağrım çok değil hareket etmediğim müddetçe..yaknda resmleri atarm bnde
Canım geçmiş olsun. Kendine çok dikkat et. İyileştim, dikişlerim kapandı diyip ağır kaldırma, vücudunu çok germe. Sürecimi bilenler biliyo çok zıpladım ameliyattan sonra iyiyim iyiyim diye. Sol dren yerim açıldı hala kapanmadı. Bugün hastaneye zor yetiştim. Öyle bi sıvı geliyoki. Musluk gibi. Üstüm başım yerlere kadar su oldu. Dikişlerin tamamen kapanana kadar üstüne dahi yatma. Bana söylediler dinlemedim :) şimdi çekiyorum

İlk gece mutlaka yanında biri olsun. Hemşireler ilgilenir ama birine ihtiyacın olucak hareket etmek için. Göğsün çok küçükse 325 küçük olabilir.

Teşekkür ederim cnm..ben dual plan oldum ameliyatımı şuan evdeym ama çok zor geçiyor inan..sağ göğsüm dren yerinden kanama yapıyor iki göğsüm de çok sertler doğrulamyrm sürecin böyle olacağını bilsem inan dümdüz göğse razıydım resmen dertsiz başıma dert açtım

Teşekkür ederim cnm..ben dual plan oldum ameliyatımı şuan evdeym ama çok zor geçiyor inan..sağ göğsüm dren yerinden kanama yapıyor iki göğsüm de çok sertler doğrulamyrm sürecin böyle olacağını bilsem inan dümdüz göğse razıydım resmen dertsiz başıma dert açtım

Canım çok geçmiş olsun inanki çok üzüldüm inş hakkında hayırlısı olur.benimde 300 ve hala neden 300 onuda anlamadım 2 buçuk ay oldu şişler ödemler gitti meme küçük kaldı yanlar boş üstler boş abuk subuk bişey oldu yani bence 350 olmalıydı kesinlikle dahada güzel dururdu

Ne kadar sure gecti ameliyatinizdan sonra

Cnmm ya aynn benimde cokk zor geçti bende aynı şeyleri söyledim.kendimi yarım insan yaptım resmen dedim,cokk cokk pişman oldum.dedigin gibi keşke böyle memesiz gezeydim dedim ama hepsi gecioom rahatlıosun emin ol.benmm 24. Günüm ..cokk cokk farketti.bide ben kaç CC olacağını doktora bıraktım .hiç döküm yoktu 375 takmış çok üzüldüm cokk büyük takmış diye .ama şimdi bakıyorum 80beden ameliyat sütyenin var diğerinden de pentiden dolgusuz aldigm sütyen 75..büyük değil diye swvionioom

Bide bana dren takilmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…