Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. pazartesi gunu için izmir de Fatih Uygur a randevu aldım. telefonda randevu alırken bile çok heyecanlıydım. ondan öncce gene İzmir de Ebru Durmuş a gittim,asistanı ile göörüştüm fakat beni tatmin etmedi. Fatih Uygur u çok duydum, onla görüştkten sonra başka bir doktora gideceğimi sanmıyorum. bi çok topik okudum, bunlar beni biraz yatıştırdı ama gene de çok heyecalıyım

bi de burdaa ameliyat olan çok arkadaş var. fotoğgraf görmek istesem yardımcı olabilecek biri olur mu

Hee anladım. Yeniyim daha pek bi bilgim yok. Teşekkür ederim
Siz ameliyat oldunuz mu?
Evet tatlım 3 ay oldu allah olmayan herkese nasip etsin.öncelikle foto çekip at durumuna bakıp arkadaşlar yardımcı olur nasıl ve boyutuyla ilgili ne öğrenmek istersen sor yardımcı olur burda herkes

Evet tatlım 3 ay oldu allah olmayan herkese nasip etsin.öncelikle foto çekip at durumuna bakıp arkadaşlar yardımcı olur nasıl ve boyutuyla ilgili ne öğrenmek istersen sor yardımcı olur burda herkes
Tamamdir.en kısa sürede yukleyecegim.3 ay oldu demişsin. Nasıl şimdiki durumun peki.ağrı sizi
falan

Tmm canım en yakın zamanda ekliyorum.peki senin süreç nasıldı hangi doktora oldun ameliyat ini

Tuğçeeeee hastaneden çıkdınmı nasıl oldun.memişden sıvı geliyomu halaa
Çıktım. Dikişleri aldılar. Serum verdiler. Antibiotiğie devam edicekmişim. Dikiş yerinde enfeksiyon varmış. İçinde yokmuş. Ama artık söyledikleri hiçbir şeye güvenmiyorum. Bana tahlillerin normal diyo. Hastanenin sitesine girip bakıyorum sonuçlarım anormal. Sıvı sızıntı şeklinde geliyo. Kendi kendine geçicekmiş zamanla öyle diyolar. Canım çok acıyo ama. Dikiş yerim değilde koltuk altıma doğru sertlik var orası biber gibi yanıyo. Yatamıyorum, yatınca kalkamıyorum, kolumu oynatamıyorum. Bildiğin ilk günlerime döndüm

Allah acil şifa versin inşalalh canım ya Üzüldüm

Kizlar, ben fotograglarimi albumden sildim. Kimse rahatsiz olmasin diye de takip ettigim kisileri izlemekten vazgectim. Duyurulur...
Ama bilgi alışverişine devam. Forumda burdayım. Ameliyatim eylülun sonunda. 365 cc önerdi doktorum. Cok heyecanlıyım. Cok fikir verdi bu forum. Sizlerden cok sey öğrendim. Herkesin ameliyat once ve sonrası dönemleri rast gider insallah. Iyi ki varsiniz. Kimseye soyleyemedigimizi sizler biliyorsunuz. Paylasmak guzel...

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum henüz ameliyat olmadım en kısa sürede olmak istiyorum ama dr. konusunda aklım çok karışık İzmir'de ameliyat olanlardan dr ve fiyat bilgisi alabilir miyim ? Bir tek Cenk Tokat kaldı aklımda güzel yapıyormuş ama pahalıymış sanırım başka doktor tavsiyesi olan var mıdır

Tugcerain canım yeni okuyorum son durumunu ne oldu sana öyle çok geçmiş olsun açılan dren yerinle alakalı bir durum olmuş anladığım kadarı ile. Dikkat et bebeğim enfeksiyon kötü olmuş ilaçlarını mutlaka iç üzüldüm:/ insallah biran önce eski saglığına kavusursun

Merhaba canım. Bende sendenim izmir se önce ebru durmus a gittim konuştum ama beni tatmin etmedi. 9 bin lira dedi ve hemen haftaya silikon fiyatları artacak çabuk karar ver dedi. Bu bana itici geldi. Zaten aklımda Fatih uygur vardı ameliyatı ona olmayı düşünüyorum. Pazartesi ye randevum var. Bakalım yarın ola Hayrola

Kizlar merhaba ben 6 yildir burun ve gogus ameliyati olmak isteyip bir turlu olamayanlardanim:)) 3 sene once hersey tamam maddi yonude halletik derken ogluma hamile kaldim emzirme donemi gecsin bekledim, neyse cok sukur nisan ayinda bitti 2 cocugum var 35 yasindayim gogsum sarkik degil ama ust lobum bosaldi asagi indi drum ankara da esabil eker burun ve gogse ayni anda girecegim eylul sonunda , drum emzirdigin icin gogsun istedigin protezi rahat alir dedi ben 380 den asagi istemiyorum dedi hatta 400 cc de alir dedi boyum 1.55 kilo 51 , omuz yapim genis kollarim dar degil simdi tecrubeli arkadaslardan fikir istiyorum ben simdi resim koyacagim ,yuvarlak silikon istiyorum sizce 380 yuvarlak hos dururmu ve protez markasi ne olmali ve yontem dual plan istiyorum ama kas zari altindada gozum kaldi:)) bir fikir verin lutfen 6 yildir bekledigim an ve 1 ay sonra kavusuyorum birde resimi nasil yuklucem alblerdenmi hekese acik olmasin bana yardimci olun cunku ozel fotografim cok heyecanliyim fikirlerinize ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…