Hakkında inş hayırlısı olsun.resim görmen için öncelikle senin resim yüklemen gerekiyobi de burdaa ameliyat olan çok arkadaş var. fotoğgraf görmek istesem yardımcı olabilecek biri olur mu
Hee anladım. Yeniyim daha pek bi bilgim yok. Teşekkür ederimHakkında inş hayırlısı olsun.resim görmen için öncelikle senin resim yüklemen gerekiyo
Evet tatlım 3 ay oldu allah olmayan herkese nasip etsin.öncelikle foto çekip at durumuna bakıp arkadaşlar yardımcı olur nasıl ve boyutuyla ilgili ne öğrenmek istersen sor yardımcı olur burda herkesHee anladım. Yeniyim daha pek bi bilgim yok. Teşekkür ederim
Siz ameliyat oldunuz mu?
Tamamdir.en kısa sürede yukleyecegim.3 ay oldu demişsin. Nasıl şimdiki durumun peki.ağrı siziEvet tatlım 3 ay oldu allah olmayan herkese nasip etsin.öncelikle foto çekip at durumuna bakıp arkadaşlar yardımcı olur nasıl ve boyutuyla ilgili ne öğrenmek istersen sor yardımcı olur burda herkes
Çıktım. Dikişleri aldılar. Serum verdiler. Antibiotiğie devam edicekmişim. Dikiş yerinde enfeksiyon varmış. İçinde yokmuş. Ama artık söyledikleri hiçbir şeye güvenmiyorum. Bana tahlillerin normal diyo. Hastanenin sitesine girip bakıyorum sonuçlarım anormal. Sıvı sızıntı şeklinde geliyo. Kendi kendine geçicekmiş zamanla öyle diyolar. Canım çok acıyo ama. Dikiş yerim değilde koltuk altıma doğru sertlik var orası biber gibi yanıyo. Yatamıyorum, yatınca kalkamıyorum, kolumu oynatamıyorum. Bildiğin ilk günlerime döndümTuğçeeeee hastaneden çıkdınmı nasıl oldun.memişden sıvı geliyomu halaa
Çıktım. Dikişleri aldılar. Serum verdiler. Antibiotiğie devam edicekmişim. Dikiş yerinde enfeksiyon varmış. İçinde yokmuş. Ama artık söyledikleri hiçbir şeye güvenmiyorum. Bana tahlillerin normal diyo. Hastanenin sitesine girip bakıyorum sonuçlarım anormal. Sıvı sızıntı şeklinde geliyo. Kendi kendine geçicekmiş zamanla öyle diyolar. Canım çok acıyo ama. Dikiş yerim değilde koltuk altıma doğru sertlik var orası biber gibi yanıyo. Yatamıyorum, yatınca kalkamıyorum, kolumu oynatamıyorum. Bildiğin ilk günlerime döndüm
Çıktım. Dikişleri aldılar. Serum verdiler. Antibiotiğie devam edicekmişim. Dikiş yerinde enfeksiyon varmış. İçinde yokmuş. Ama artık söyledikleri hiçbir şeye güvenmiyorum. Bana tahlillerin normal diyo. Hastanenin sitesine girip bakıyorum sonuçlarım anormal. Sıvı sızıntı şeklinde geliyo. Kendi kendine geçicekmiş zamanla öyle diyolar. Canım çok acıyo ama. Dikiş yerim değilde koltuk altıma doğru sertlik var orası biber gibi yanıyo. Yatamıyorum, yatınca kalkamıyorum, kolumu oynatamıyorum. Bildiğin ilk günlerime döndüm
Merhaba canım. Bende sendenim izmir se önce ebru durmus a gittim konuştum ama beni tatmin etmedi. 9 bin lira dedi ve hemen haftaya silikon fiyatları artacak çabuk karar ver dedi. Bu bana itici geldi. Zaten aklımda Fatih uygur vardı ameliyatı ona olmayı düşünüyorum. Pazartesi ye randevum var. Bakalım yarın ola HayrolaMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum henüz ameliyat olmadım en kısa sürede olmak istiyorum ama dr. konusunda aklım çok karışık İzmir'de ameliyat olanlardan dr ve fiyat bilgisi alabilir miyim ? Bir tek Cenk Tokat kaldı aklımda güzel yapıyormuş ama pahalıymış sanırım başka doktor tavsiyesi olan var mıdır
Benim takip ettiklerimdi sanki cnmmKizlar album ayarlarini beni takip edenler yapiyoruz tum secenekleri degil mi?
Benim takip ettiklerimdi sanki cnmm
Benim takip ettiklerimdi sanki cnmm
Yokk cnmm görünmüyor merak etmeCnm yukledim sana zahmet profilime girip bakarmisin disardan bir kisi resmimi gorebiliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?