Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim doktorum diren kullanmiyorum dedi. Ameliyat olmadim daha gunum var ama merak ettim. Sivi bosalmasi yasayanlarda diren yerinden akiyor sanirim sivi di mi. Bizde diren olmazsa o sivilar nasi akicakoo dirensiz ameliyat olanlar boyle seyler yasadiniz mi. Daha once de sorun yasadiniz mi diye sormustum sanirim:))

Bi de odem oluyor ilk iki uc hafta diyosunuz ya, ben simdi evdekilerden habersiz ameliyat olup bi arkadasimin evinde kalcam. Eve donunce o odemlerden dolayi cok buyuk gozukur mu evdekilerin gozune acaba.

Banada Diren takilmadi ama sağ gosgusumde hala üstte şişlik var bir turlu gitmiyor doktor masajla aşağıya it dedi.korsemde yok bandaj var sadece.ama yatinca kalkamiyorum yağınca acayip çok açıyor.sizinde söylemi benim bugün 16.günüm.basınç var gosuslerimde

Birileri bana cesaret versin hadi:) ya ben gü aldim ama iyice korkmaya basladim bu kollarin hareket edememesi falan ya hic gecmezse. Cok sacma bi dusunce ama iste insan korkuyo. Bu kol hareketlerindeki kisitlama tamamen geciyor di mi iyilesince.

Birileri bana cesaret versin hadi:) ya ben gü aldim ama iyice korkmaya basladim bu kollarin hareket edememesi falan ya hic gecmezse. Cok sacma bi dusunce ama iste insan korkuyo. Bu kol hareketlerindeki kisitlama tamamen geciyor di mi iyilesince.

Belli bile olsa kasüstü olmak en iyisi galiba

Bu operasyona karar verdik dr görüşmeleri yaptık ameliyat günümüzü aldik sonrasinda ne tarz prosedürler var bilgilendirirseniz..bi de ameliyat günü yakin tarihe mi veriliyor 1 2 ay sonrasina mi veriliyot yoksa doktordan doktora fark mi ediyor bu durum..cnku karar verince uzaması stres nedeni olabilir

ben 26 agustos 2016 yani tam bir yıl önce meme büyütme amelyatı oldum bu siteden cok arastırma yaptım olanları takip ettim benim amelyatım bakırköy esteticada oldu hastane ve calişanları olarak begenmedim fiyat uygun evet gecen yıl damla 5750 tl yuvarlaga ise 4950 tl fiyat vermislerdi benim dokum hic yoktu dogallıktan ote bir gogsum olsun istedigimden yuvarlak secim yaptım (doktorum damla uygun gormustu, sikayetcimiyim secimimden asla ) bana 295 cc takılmıs aslında fazla olabılır odem gıdınce ufalma az oluyor bende 350 kurtarırdı ama benım doktorum kucukten yanaydı hep ( suan doktorum o hastaneden ayrıldı) ılk oldugum gun agrıkesıcılerden rahattım kendı yemegımı yedım tuvalete gıttım dırenler zorluyordubıraz ama eve cıktım damardan degılde agız yoluyla ılaclaradonunce agrılarım oldu sıkıntı 5 gun suruyor agrılı donem odem fazlaydı nefes alamıyordum yatamıyordum ourur vazıyette uyuyordum ve asırı sert ve gergındı ama ılk gunden 5 gune kadar ınanılmaz hızla ıyılesıyorsun hergun odem azalıyor nefes alamazken alabıldıgını goruyorsun, vs dırenlerım 2 gun durdu sonra cıktı o cıkınca dahada rahatladım korse sutyen benı ılk zamanlar rahatsız ederken cıktıgında bosluga dusuyordum o kadar alısmıs ve butunlesmıstım evet 1 ay agırlık konusu zorluyor ılk bır hafta bırsey kesemıyorsun kuvvet veremıyorsun ama ınanın korkmayın 4-5 gun sıkıntısı var ınanılmaz bır sekılde hızla ıyılesıyorsun ve bır haftada rahatsın bır ay sutyen taktım korse sonrasında telsız sutyene gectım odemlerde gıdınce suan baktıgımda ıyıkı yapmısım degmıs dıyorum

Benim de direnim yoktu hiç bi sorun yaşamadım merak etme :)

Kasaltı mı oldun peki ? Hala zaman zaman ağrıların oluyor mu ?

Ben olmadım da yakın arkadaşım oldu , 1 sene oldu kasaltı, zaman zaman ağrısı oluyor kolunda ve göğsünde . Ben de çok istiyorum ama onu gördükçe korkuyorum

Allah allaah bi yil sonra kollarda agri ilk defa duydum. Benim de korktugum kollardaki gucsuzlugun gecmemesiydi. Icten ice pimpirikleniyodum:/ insallah daha baska basit bi nedeni vardir arkadasinizin kol agrisinin

Allah allaah bi yil sonra kollarda agri ilk defa duydum. Benim de korktugum kollardaki gucsuzlugun gecmemesiydi. Icten ice pimpirikleniyodum:/ insallah daha baska basit bi nedeni vardir arkadasinizin kol agrisinin

Evet gittiği doktor kaslar ve sinirler ameliyat esnasında zarar gördüğü için bu tarz bir ağrı yaşadığını ama ilerleyen süreçte geçebileceğini söylemiş . Ben de o yüzden kasaltı olup sinir ve kaslara zarar gelsin istemiyorum

Belli bile olsa kasüstü olmak en iyisi galiba
İyi yöntem yoktur,kişiye uygun kişiye özel yöntem vardır. Size uygun olmayan yöntem ile ameliyat olup protezi hissetmek yada başka komplikasyonlar yaşamakmı istersiniz yoksa ilk bir hafta biraz istirahat edip,dikkat edip sorunsuz geçen bir süreçmi?
Arkadaşınız sorun yaşamış olabilir. Her kas altı yöntemi ile ameliyat olan kişiler bu sorunları yaşamıyor. Bu biraz doktorun mahareti ve dikkati ile alakalı. İnan'ın kas üstünün de dezavantajları var. Başlı başına komplikasyonları olan bir ameliyat ve herkes ameliyat öncesi bu komplikasyonları yazan kağıtlara imza atıp ameliyat oluyor.
Umarım hiçkimse sorun yaşamaz tabi,doktorlarda istemez bunu. Bunu en aza indirmek içinde birçok yöntem,protez şekli var. İyi araştırın,birçok doktorla görüşün fikir alın. Ne istediğinizi doktora iyi anlatın. Sizi anlayan doktoru tercih edin

Peki yine de memnun mu ameliyat oldugu icin, pismanim diyor mu yoksa

Evet haklısınız aslında , herkeste aynı etkiyi gösterse birçok insan sıkıntılı zamanlar yaşıyor olur . Ama anlatılan ağrılar bile göğüslerimi sızlatıyor o kadar yani gelip geçici olmasına hay hay , ancak daimi olan, yada zaman zaman can acıtıcı olması korkutuyor

Herkesin süreci farklı ilerliyor İnan'ın. Kas altı olup süreci çok rahat atlatanda var. Hem agrılar gelip geçici sonuçta, önemli olan sonucun sorunsuz ve iyi olması. Hastanede agrı kesici iğneler zaten kontrol altına alıyor. Evdede ilaçları düzgün içerseniz ve kendinize dikkat ederseniz dağa rahat geçirirsiniz süreci. Hayırlısı olsun herkes için

Teşekkür ederim , çok rahatlatıcı ve açıklayıcı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…