Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tesekkurler cnm yalnis birsey yapmak istemiyorum ozel fotografim bir suru secenek var 9-10 tane hepsini benim takip ettiklerim yapiyorum degilmi...formu 6 yildif kullaniyorum aktifim hic resim olayina girmedigim icin tereddutte kaldim
Ben benim takip ettiklerim diye isaretledim cnmm.yoksa seni izleyen herkes fotomu görür.bmm izlediklerim yaparsan sadece senin izledigin kişiler seni gorebilir

Canım üzülme sakın beterin beteri var. enfeksiyon sadece ilaclarla geçer. sen ilaçlarını ve kontrollerini aksatma yeterki. Bu da düzelir.

Operasyon geçirenlere sormak istiyorum. Ilk zamanlar falan ödem de oluyo. Is yerinde anlasilsin istemiyorum. Zaten normalde de destekli sutyen kullanıyoruz hepimiz muhtemelen. Yani sutyeni cikardigimda dumduzum. Bu konuda sıkın ti yasayan oldu mu. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim...

Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Ama sanırım forumdakiler tatile çıkmış. Pek yardimci olan yok

Kızlar bşy sormak istiyorum 8. Günüm korseyi cıkardım mecburiyyetten bütün bandajların yapıskanı korseye gecmiş cünkü makinede yıkadım cıkmadı kaynar suyla yıkadım epey cıktı ama kurumuyor korsesiz yatsam sıkıntı olur mu

Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Ama sanırım forumdakiler tatile çıkmış. Pek yardimci olan yok

Aynen oyle cnm banada 1 kisiden baska yardimci olan olmadi , heyecanliyiz ve bizde ameliyat olmus arkadaslardan fikirlerine ihtiyacimiz var ve ben 6 yildir bu forumda yanip tutusuyorum beni bilen bilir 1 ayim kalmis yardim istedigim konuda 1 kisi haric yorum alamadim resmimi silecegim yinede cok tesekkur ederim...

O koskoca sutyenler gidip, yerine incecik pamuklu penye tarzi sutyen olacak uzerimizde. Onlari dolduracaz inşallah. Belli olmaz gibi geliyo bana. Insallah yani. Ben aileme bile açıklama yapmak istemiyorm çünkü

Eminim ameliyat olmadan önce herkes bizim durumumuza düşmüştür mutlaka. Heyecanliyiz ne olacağını bilmiyoruz bu aşamalardan geçmiş kişilerden destek ve yardım bekliyoruz sadece

Yokkk cnmm ya.biz biliooz ya sanki herkes anliycakmis gibi gelioo. Belki bı yıl farklı duruioo ama milletin aklıma nerden gelecek.rahat ol .kamufle edici kıyafetler giyin ilk etapta

Eminim ameliyat olmadan önce herkes bizim durumumuza düşmüştür mutlaka. Heyecanliyiz ne olacağını bilmiyoruz bu aşamalardan geçmiş kişilerden destek ve yardım bekliyoruz sadece
Benim 8. Günüm bana cok yardımcı olmustu burada ki herkes :) bildiklerimi seve seve paylasırım tabiki ameliyat öncesi cok arastırma doktorunu arastır ve güven bu kafi cok arastırdıgında cok kafan karısacak öncelikli tavsiyem bu :) 4 saatlik bir ameliyat gecirmiş biri olarak bir memeye ne yapılabilecekse yapılmıs biri olarak cevaplarım merak ettiklerini cnm

Ben 75 B dolgulu sutyen kullaniyorum ust lobum bosaldi cocuk emzirmekten alta dogru indi sarkik degil ama meme var yani:))) 75 B dolgulu sutyende badi giydigim zaman buyuk duruyor ust tarafim dolu gibi duruyor:))) ameliyat sonrasi ful dantel yada ici bos sutyenlere gececegim ayni boyut olabilecegini dusunuyorum ve ayriyeten izin alip dikkat cekmemek icin burun ameliyatimla birlikte olacagim:)) millet sadece burun biliyor kendi ailem dahil eşim haric:)) esimide siki tembihledim esimin ailesinin agzina sakiz olmak isyemiyorum hepsi laf ebesi, eminim derler leyla artisler gibi silikon taktirmis 7 cihan duyar , annemgilde karsi cikacak babamin kulagina gitmesini istemiyorum yuzune bakamam utanirim oyuzden gerek yokk, gogsum sonucta kapali yer kimse anlamaz isyerimdekiler dahil millet burun bilecek benim icin en makbulu bu sekilde oldu artik cefasini cekecez sefasini sonra sureriz insallah:))

75 giyiyorsan b cup olacak d falan sünger gidip dantel gelecek :) maksimum ilk 3 gün bol küfür edersin acılara burun artı meme sonucta saglam olur acısı aynaya bakınca unutacaksın o agrıları merak etme :) bi kaç gün bol giyersin ztn burnundan memene bakmazlar sıkıntı olmaz

Yokkk cnmm ya.biz biliooz ya sanki herkes anliycakmis gibi gelioo. Belki bı yıl farklı duruioo ama milletin aklıma nerden gelecek.rahat ol .kamufle edici kıyafetler giyin ilk etapta
Tesekkur ederim cnm. Rahatlattin gercekten. Göğsü buyuk bi arkadasim vardi. Onden cepli gomlekler giyerdi küçük görünsün diye. Cepli seyler küçük gösteriyormuş. Bi gün küçük görünsün diye bunlara dikkat edecegim hic aklima gelmezdi...

Aynen oyle cnm burunda cok zor ameliyat goguste, ayri tarihler benim icin sikinti olur cocuklara annem bakacak esim refakatci olacak burnu oldum diyelim gogus icin nedicem millete hani nerden ameliyat oldun dicekler oyuzden ikisinin acisina katlanacagim inan umrumda degil 2 cocugumu normal dogum yaptim hemde oyle boyle degil 2 dogumum cok zordu , o acilara katlandiysam bunada katlanirim cunku yillardir yanip tutusuyorum oyle boyle degil yeni tatilden geldik sapik gibi goguslu kadinlara bakiyorsun esim bakmaz dusun ben kadin olarak ic geciriyorum bu tatil de dedim leyla ikisini birden ol kurtul tabiki cefasi olacak ama umrumdami ASLAAA:))) bende burda paylasirmiyim yeni cicislerim diye hayali bile heyecqnlandiriyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…