Ben benim takip ettiklerim diye isaretledim cnmm.yoksa seni izleyen herkes fotomu görür.bmm izlediklerim yaparsan sadece senin izledigin kişiler seni gorebilirTesekkurler cnm yalnis birsey yapmak istemiyorum ozel fotografim bir suru secenek var 9-10 tane hepsini benim takip ettiklerim yapiyorum degilmi...formu 6 yildif kullaniyorum aktifim hic resim olayina girmedigim icin tereddutte kaldim
heratemis çok teşekkür ederim. S sea thinker evet dren yerim başıma dert açtı nasıl bu kadar uzadı anlamadım. İlk haftalarım gayet iyiydi. Çok çabuk toparlandım. Ama sonrası kötü oldu
Canım üzülme sakın beterin beteri var. enfeksiyon sadece ilaclarla geçer. sen ilaçlarını ve kontrollerini aksatma yeterki. Bu da düzelir.heratemis çok teşekkür ederim. S sea thinker evet dren yerim başıma dert açtı nasıl bu kadar uzadı anlamadım. İlk haftalarım gayet iyiydi. Çok çabuk toparlandım. Ama sonrası kötü oldu
Diren ne acabaBenim de direnim yoktu hiç bi sorun yaşamadım merak etme :)
Diren ne acaba
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Ama sanırım forumdakiler tatile çıkmış. Pek yardimci olan yokOperasyon geçirenlere sormak istiyorum. Ilk zamanlar falan ödem de oluyo. Is yerinde anlasilsin istemiyorum. Zaten normalde de destekli sutyen kullanıyoruz hepimiz muhtemelen. Yani sutyeni cikardigimda dumduzum. Bu konuda sıkın ti yasayan oldu mu. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim...
Anlıyorlar dikkatli olanlar :) dümdüzden bir anda ödem bile inse memeli bir insan oluyorsun neticedeBu konuyu bende çok merak ediyorum. Ama sanırım forumdakiler tatile çıkmış. Pek yardimci olan yok
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Ama sanırım forumdakiler tatile çıkmış. Pek yardimci olan yok
Yokkk cnmm ya.biz biliooz ya sanki herkes anliycakmis gibi gelioo. Belki bı yıl farklı duruioo ama milletin aklıma nerden gelecek.rahat ol .kamufle edici kıyafetler giyin ilk etaptaOperasyon geçirenlere sormak istiyorum. Ilk zamanlar falan ödem de oluyo. Is yerinde anlasilsin istemiyorum. Zaten normalde de destekli sutyen kullanıyoruz hepimiz muhtemelen. Yani sutyeni cikardigimda dumduzum. Bu konuda sıkın ti yasayan oldu mu. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim...
Benim 8. Günüm bana cok yardımcı olmustu burada ki herkes :) bildiklerimi seve seve paylasırım tabiki ameliyat öncesi cok arastırma doktorunu arastır ve güven bu kafi cok arastırdıgında cok kafan karısacak öncelikli tavsiyem bu :) 4 saatlik bir ameliyat gecirmiş biri olarak bir memeye ne yapılabilecekse yapılmıs biri olarak cevaplarım merak ettiklerini cnmEminim ameliyat olmadan önce herkes bizim durumumuza düşmüştür mutlaka. Heyecanliyiz ne olacağını bilmiyoruz bu aşamalardan geçmiş kişilerden destek ve yardım bekliyoruz sadece
75 giyiyorsan b cup olacak d falan sünger gidip dantel gelecek :) maksimum ilk 3 gün bol küfür edersin acılara burun artı meme sonucta saglam olur acısı aynaya bakınca unutacaksın o agrıları merak etme :) bi kaç gün bol giyersin ztn burnundan memene bakmazlar sıkıntı olmazBen 75 B dolgulu sutyen kullaniyorum ust lobum bosaldi cocuk emzirmekten alta dogru indi sarkik degil ama meme var yani:))) 75 B dolgulu sutyende badi giydigim zaman buyuk duruyor ust tarafim dolu gibi duruyor:))) ameliyat sonrasi ful dantel yada ici bos sutyenlere gececegim ayni boyut olabilecegini dusunuyorum ve ayriyeten izin alip dikkat cekmemek icin burun ameliyatimla birlikte olacagim:)) millet sadece burun biliyor kendi ailem dahil eşim haric:)) esimide siki tembihledim esimin ailesinin agzina sakiz olmak isyemiyorum hepsi laf ebesi, eminim derler leyla artisler gibi silikon taktirmis 7 cihan duyar , annemgilde karsi cikacak babamin kulagina gitmesini istemiyorum yuzune bakamam utanirim oyuzden gerek yokk, gogsum sonucta kapali yer kimse anlamaz isyerimdekiler dahil millet burun bilecek benim icin en makbulu bu sekilde oldu artik cefasini cekecez sefasini sonra sureriz insallah:))
Tesekkur ederim cnm. Rahatlattin gercekten. Göğsü buyuk bi arkadasim vardi. Onden cepli gomlekler giyerdi küçük görünsün diye. Cepli seyler küçük gösteriyormuş. Bi gün küçük görünsün diye bunlara dikkat edecegim hic aklima gelmezdi...Yokkk cnmm ya.biz biliooz ya sanki herkes anliycakmis gibi gelioo. Belki bı yıl farklı duruioo ama milletin aklıma nerden gelecek.rahat ol .kamufle edici kıyafetler giyin ilk etapta
75 giyiyorsan b cup olacak d falan sünger gidip dantel gelecek :) maksimum ilk 3 gün bol küfür edersin acılara burun artı meme sonucta saglam olur acısı aynaya bakınca unutacaksın o agrıları merak etme :) bi kaç gün bol giyersin ztn burnundan memene bakmazlar sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?