Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Meraklii burada başka NAci Beye ameliyat olan hangi kullancılar var.
Bana soyle rmisin onlarla iletisime geceyim. Memnun olduguguna ve sureci guzel atlattıgına cok sevindim.

Inan bilmiyorum
Meraklii burada başka NAci Beye ameliyat olan hangi kullancılar var.
Bana soyle rmisin onlarla iletisime geceyim. Memnun olduguguna ve sureci guzel atlattıgına cok sevindim.

Tesekkur ederim ama inan bilmiyorum baska kim amelyat oldu kendiisne. Ben sahsen cok memnun kaldim. 2009 da kendisine burun amelyati olmustum. Boyox dolgu hep onda yaptiririm. Arastir hatta gorus derim mutlaka

Canım Yen'i okudum, şimdi nasılsın merak ettim

Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Ama sanırım forumdakiler tatile çıkmış. Pek yardimci olan yok
Hiç kimsecikler anlamaz zaten ameliyat öncesinde kırlent gibi takoz sütyenler kullanıyorduk ameliyat sonrasında sadece düzgün olmayan duruşun, eğik duran omurgan dikkat çekebilir. Onun İÇİN de boynum, belim tutuldu fln dersin. Bu arada eski kıyafetlerim de oldu, hiç bir sıkıntı yaşamadım

Normal Doğum yaptıysan bu ameliyat sinek vızıltısı gibi gelir

Cok sevindim yaaa. Ben de bol giyecem inşallah dedigin gibi olur. Anlaşılmaz cnm

Artık acımıyo diyebileceğim kadar az canım yanıyo. Ama hala sıvı geliyo. Bitse de kurtulsam artık. Bütün yazım kilit oldu antibiotikler de mahfetti.neredeyse 2 aydır düzenli antibiotik kullanıyorum. Bu arada burundan ameliyat olucak kişi için söylüyorum. Nefes alma dışında sıkıntın olmıcak. Ben göğsümden 10 gün önce de burundan olmuştum. Benim burnuma çok müdahele olmamıştı kırma falan gibi. Ama asıl meme zorluyacak seni. İkisini bir çıkartman da iyi olmuş.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun
Benim size bir sorum olacak ameliyattan sonraki 2.3. günlerde ev işi yapmaya baslayabilirmiyim acaba toparlama fln gibi 6sinda ameliyat 16-17 gibi sünneti olacak çocukların ozamana bayaca toparlanır mi insan

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun
Benim size bir sorum olacak ameliyattan sonraki 2.3. günlerde ev işi yapmaya baslayabilirmiyim acaba toparlama fln gibi 6sinda ameliyat 16-17 gibi sünneti olacak çocukların ozamana bayaca toparlanır mi insan

Valla 2. Ve 3. Gün cok zor ihtimal 5. Günden sonra cok hızlı vücut kendini toparlıyor

Valla 2. Ve 3. Gün cok zor ihtimal 5. Günden sonra cok hızlı vücut kendini toparlıyor
10 gün sonra toparlanıyorsun ama ev işi yapacak kadar bile olsan yapmaman gerek 1 ay dikkatli olmak zorundasın bence sünnetten sonra yaptırman cok daha iyi senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…