Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cok g

Çok gecmis olsun agrilariniz oluyor mu dayanilmayacak sekilde?
yok ilk ameliyat çıkışı sırt ağrım çoktu..ondada hemen ağrı kesici serum bağladılar..git gide azalıyor o ilk ağrı..asla dayanılmıcak ağrım olmadı.şuan ağrım var evet ama yataktan kendim kalkıp yatabiliyorum:)..zaten şimdi gelecek ağrı kesici yine saat 8de.

Hangi yöntemle yapılmisti kas ustu mu?

Arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra ağırlık kaldırmaya spor yapmaya başlayabildiniz ? Lütfen cevap verebilir misiniz,aşağı yukarı ne kadar süre spordan uzak kalmak zorundayız,paramı sporla kazanıyorum,bu sorunun cevabı çok önemli,yoksa taksitleri kim ödeyecek :) şimdiden teşekkürler

Doktorlara kalsa bir ay diyen de var 1 buçuk ay diyen de. En garanti 2 ay canım.

Arkadaslar aranıza yeni katıldım ben de randevu aldım doktorum Adana da Dr Niyazi Simdivar kendisini bilen ameliyat olan var mı

Evet kızlar Niyazi Şimdivar i tavsiye edecek yok mu çok korkuyorum aralıkta olmam lazım yoksa bir daha fırsat bulamam sizler sayesinde de cesaret bulmusken vazgeçmek istemiyorum

Kizlar merhaba. Dikislerime degdigimde altinda sanki sutyen teli varmis gibi sertlikler hissediyorum. Dikisler mi onlar? Bir ayi gecti benim. Erimemis olmalari normal mi eger onlar dikisse?

Canım bende paramı spor ka kazanıyorum ama şuan henüz 10 gün oldu doktor 1 ay dedi ama ben yine de 2 ay sonra başlamayı düşünüyorum şuan 10. Günüm aslında gayet iyiyim ben normal hayatıma döndüm kollarımı gayet rahat kullanıyorum ve ameliyat olduğumu hissetmiyorum artık kollarımda o ağırlık Yok yani yine de zorlamaya çalışıyorum tabi hatta bugüm zumba dersimi bile yaptım üstümü çok oynatmadan :)

Aaa cok iyiymis,hangi teknikle oldun ameliyatini acaba? Zumba pilates konularinda idare edebilirim gibi geliyor ama agir bir fitness egitimim olacak agirlik kaldirma konusunda korkuyorum,bu konudaki gelismeleri bilgilendirirsen cok sevinirim

Cnmm bnmm 4ay oldu..bu hafta fitness a başladım..normalde 6ay dioo ama dayanamadım,doktorada sormadım.yazilanlar ve bilimsel aciklamalarda 6ay diio ama

Walla bi doktoru dinlemistim gecenlerde nette araştırırken ameliyat sonrasi sureci. Vücuda yabanci bi madde giriyo dedi. Vucudun onu kabul etmesi gerek öncelikle dedi. Bırakın sporu, ev islerinde bile hic ameliyat olmamis gibi davranmayin dedi. Kollari kaldirmak yukarıya, ya da ev süpürmek gibi kolları ve göğsü calistiracak agir islerden bikac ay kesinlikle uzak durun diyordu.

Kizlar merhaba. Dikislerime degdigimde altinda sanki sutyen teli varmis gibi sertlikler hissediyorum. Dikisler mi onlar? Bir ayi gecti benim. Erimemis olmalari normal mi eger onlar dikisse?
Canım onlar Dikislerin yavaş yavaş kaynadiğını gösteriyor. Sonuçta o deri bi kat kesilmedi. Defalarca kat kesildi.içerden doğru kaynıyor. Içerde ki dikişler iyileştikce sertleşiyor. Sıkıntı yok yani. İyileşme asmasinda bunlar gayet normal. Bende de var aynısı.

Tesekkurler pariscim:*

bende yaklaşık 7 ay önce meme ucundan ameliyat oldum hem dikleştirme hem büyütme çok memnunum, hiç iz kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…