yok ilk ameliyat çıkışı sırt ağrım çoktu..ondada hemen ağrı kesici serum bağladılar..git gide azalıyor o ilk ağrı..asla dayanılmıcak ağrım olmadı.şuan ağrım var evet ama yataktan kendim kalkıp yatabiliyorum:)..zaten şimdi gelecek ağrı kesici yine saat 8de.Cok g
Çok gecmis olsun agrilariniz oluyor mu dayanilmayacak sekilde?
içimi rahatlattın.. teşekkürlerBanada takılması.hic sıkıntı olmadi
Hangi yöntemle yapılmisti kas ustu mu?yok ilk ameliyat çıkışı sırt ağrım çoktu..ondada hemen ağrı kesici serum bağladılar..git gide azalıyor o ilk ağrı..asla dayanılmıcak ağrım olmadı.şuan ağrım var evet ama yataktan kendim kalkıp yatabiliyorum:)..zaten şimdi gelecek ağrı kesici yine saat 8de.
kas altı diye konuşmuştuk doktorla ama ameliyat sonrası sormadım tekrar. kesin bilgiler yarın doktorum gelince..Hangi yöntemle yapılmisti kas ustu mu?
Gecmis olsun, bilgileri bekliyoruz:)kas altı diye konuşmuştuk doktorla ama ameliyat sonrası sormadım tekrar. kesin bilgiler yarın doktorum gelince..
Doktorlara kalsa bir ay diyen de var 1 buçuk ay diyen de. En garanti 2 ay canım.Arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra ağırlık kaldırmaya spor yapmaya başlayabildiniz ? Lütfen cevap verebilir misiniz,aşağı yukarı ne kadar süre spordan uzak kalmak zorundayız,paramı sporla kazanıyorum,bu sorunun cevabı çok önemli,yoksa taksitleri kim ödeyecek :) şimdiden teşekkürler
Ben :) diren yoktu. Ayni gun evdeydimAmeliyat olanlar bi fikrinizi almak istiyorum: ben hep dren takılıyor diye okumuştum.bende dren yok?? Olsa anlardım di mi ?memeler sarılı şuan. diren takılmayan var mı hiç ??
Canım bende paramı spor ka kazanıyorum ama şuan henüz 10 gün oldu doktor 1 ay dedi ama ben yine de 2 ay sonra başlamayı düşünüyorum şuan 10. Günüm aslında gayet iyiyim ben normal hayatıma döndüm kollarımı gayet rahat kullanıyorum ve ameliyat olduğumu hissetmiyorum artık kollarımda o ağırlık Yok yani yine de zorlamaya çalışıyorum tabi hatta bugüm zumba dersimi bile yaptım üstümü çok oynatmadan :)Arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra ağırlık kaldırmaya spor yapmaya başlayabildiniz ? Lütfen cevap verebilir misiniz,aşağı yukarı ne kadar süre spordan uzak kalmak zorundayız,paramı sporla kazanıyorum,bu sorunun cevabı çok önemli,yoksa taksitleri kim ödeyecek :) şimdiden teşekkürler
Cnm bende oyle bişey yok anlattigin gibi. Bir kontrole git istersen. Icin rahat etsin.Kizlar merhaba. Dikislerime degdigimde altinda sanki sutyen teli varmis gibi sertlikler hissediyorum. Dikisler mi onlar? Bir ayi gecti benim. Erimemis olmalari normal mi eger onlar dikisse?
Aaa cok iyiymis,hangi teknikle oldun ameliyatini acaba? Zumba pilates konularinda idare edebilirim gibi geliyor ama agir bir fitness egitimim olacak agirlik kaldirma konusunda korkuyorum,bu konudaki gelismeleri bilgilendirirsen cok sevinirimCanım bende paramı spor ka kazanıyorum ama şuan henüz 10 gün oldu doktor 1 ay dedi ama ben yine de 2 ay sonra başlamayı düşünüyorum şuan 10. Günüm aslında gayet iyiyim ben normal hayatıma döndüm kollarımı gayet rahat kullanıyorum ve ameliyat olduğumu hissetmiyorum artık kollarımda o ağırlık Yok yani yine de zorlamaya çalışıyorum tabi hatta bugüm zumba dersimi bile yaptım üstümü çok oynatmadan :)
Tesekkur ederim 2 aya bile raziyim yeterki tam iyilesme olabilsinDoktorlara kalsa bir ay diyen de var 1 buçuk ay diyen de. En garanti 2 ay canım.
Cnmm bnmm 4ay oldu..bu hafta fitness a başladım..normalde 6ay dioo ama dayanamadım,doktorada sormadım.yazilanlar ve bilimsel aciklamalarda 6ay diio amaArkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra ağırlık kaldırmaya spor yapmaya başlayabildiniz ? Lütfen cevap verebilir misiniz,aşağı yukarı ne kadar süre spordan uzak kalmak zorundayız,paramı sporla kazanıyorum,bu sorunun cevabı çok önemli,yoksa taksitleri kim ödeyecek :) şimdiden teşekkürler
Walla bi doktoru dinlemistim gecenlerde nette araştırırken ameliyat sonrasi sureci. Vücuda yabanci bi madde giriyo dedi. Vucudun onu kabul etmesi gerek öncelikle dedi. Bırakın sporu, ev islerinde bile hic ameliyat olmamis gibi davranmayin dedi. Kollari kaldirmak yukarıya, ya da ev süpürmek gibi kolları ve göğsü calistiracak agir islerden bikac ay kesinlikle uzak durun diyordu.Arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra ağırlık kaldırmaya spor yapmaya başlayabildiniz ? Lütfen cevap verebilir misiniz,aşağı yukarı ne kadar süre spordan uzak kalmak zorundayız,paramı sporla kazanıyorum,bu sorunun cevabı çok önemli,yoksa taksitleri kim ödeyecek :) şimdiden teşekkürler
Canım onlar Dikislerin yavaş yavaş kaynadiğını gösteriyor. Sonuçta o deri bi kat kesilmedi. Defalarca kat kesildi.içerden doğru kaynıyor. Içerde ki dikişler iyileştikce sertleşiyor. Sıkıntı yok yani. İyileşme asmasinda bunlar gayet normal. Bende de var aynısı.Kizlar merhaba. Dikislerime degdigimde altinda sanki sutyen teli varmis gibi sertlikler hissediyorum. Dikisler mi onlar? Bir ayi gecti benim. Erimemis olmalari normal mi eger onlar dikisse?
Tesekkurler pariscim:*Canım onlar Dikislerin yavaş yavaş kaynadiğını gösteriyor. Sonuçta o deri bi kat kesilmedi. Defalarca kat kesildi.içerden doğru kaynıyor. Içerde ki dikişler iyileştikce sertleşiyor. Sıkıntı yok yani. İyileşme asmasinda bunlar gayet normal. Bende de var aynısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?