Geçmiş olsun,doktorun durumu gözlemleyecektir muhtemelen. Genelde temizlenmeden rahatlatmıyor bu durumlarda. Ayrıca içeride kalan her sıvı kapsül riskini arttırır. Bence çok iyi gözlemle kendini ve kontrollere gidip muayene olmayı ihmal etme.. İkimvi bir ameliyattanda asla korkma. Asla ilki gibi olmuyor..Dün kontrole gittim doktorum sağ meme kanama yapmış dedi bol bol buz koymamı söyledi şimdilik müdahale edilecek bisi yokmuş ondan ağrım varmış günlerdir
çok teşekkürler iyi dileklerin içinBence pişman olmazsın. Bu forumu 1 yıla yakın süredir takip ediyorum hem de bil fiil. fakat yaptırıp ta pisman oldum diyene hiç rastlamadim ( bir kaç kişi dışında ) eğer gerçekten protez taktirmaya ihtiyacn varsa hiç düşünme bile derim ben. Hatta yaptırdıktan sonra keşke şimdiye kadar beklemeseymisim bile diyeceksin inan bana... ve Hiç korkma öyle altindan kalkilamayacak kadar da ağrılı sancılı geçmiyor. Hakkinda hayırlı si olsun güzel haberler ini bekliyoruz :)
Teşekkürler ewet takip edilicek umarım gerek kalmaz başka biseyeGeçmiş olsun,doktorun durumu gözlemleyecektir muhtemelen. Genelde temizlenmeden rahatlatmıyor bu durumlarda. Ayrıca içeride kalan her sıvı kapsül riskini arttırır. Bence çok iyi gözlemle kendini ve kontrollere gidip muayene olmayı ihmal etme.. İkimvi bir ameliyattanda asla korkma. Asla ilki gibi olmuyor..
Cnmm herşey cokk güzel olcak emin ol..bende 34yasindayim niee bu kadar beklemisim diyorum hep,sıfır göğsüm vardı senin gibi.simdi ozguvenim tavan....ilk yaptırdığımda cokk pişman oldum ilk 3gun ama 15/20gun geçtikten sonra herşey cokk normalleşioo.gercekten bu silikon ameliyatında iyileşme süreci cokk hızlı cokk şükür..gonlunce olsun herşey,şimdiden güle güle kullançok teşekkürler iyi dileklerin için..ben tahta göğüslü bi insanım.yok denmeyecek kadar meme dokum var. şu an yaşım 32..ama son 10 yıldır silikondan başka teknik gelişir mi diye bekledim..ama bana yetişmedi :)..stress sadece vücuduma girecek yabancı bi madde olması ve yaa doğal olmazsa endişesi ki zaten yapay bi madde ama gençliğim gitmeden üçgen bikiniyle gururla güneşlenmek istiyorum :)..son 2 gün..bakalım ve görelimmm
Evet iyileşme süreci çok hızlı cidden de. Bana daha 40 günü yeni geçti ama ameliyat oldugumu çoktan unuttum bile . Ve sanki hep benimleydiler 29 yıldır :) hayatımda atmış olduğum en doğru adım ve vermiş olduğum en doğru karar. İyiki bu forum var. Buradaki arkadaşlar olmasa ölene kadar memesiz gezerdim herhaldeCnmm herşey cokk güzel olcak emin ol..bende 34yasindayim niee bu kadar beklemisim diyorum hep,sıfır göğsüm vardı senin gibi.simdi ozguvenim tavan....ilk yaptırdığımda cokk pişman oldum ilk 3gun ama 15/20gun geçtikten sonra herşey cokk normalleşioo.gercekten bu silikon ameliyatında iyileşme süreci cokk hızlı cokk şükür..gonlunce olsun herşey,şimdiden güle güle kullan
Ooooo hooo ozamana kadar amaliyat olduğunu bile unutursunBende burada yorumları takip ede ede bir hal oldum. Bende ameliyat olmak istiyorum ama iyileşme süresi beni korkutuyor. Nisan gibi düğünüm var acaba o zamana kadar iyice normale döner mi?
Ooooo hooo ozamana kadar amaliyat olduğunu bile unutursun
Allah yardimcin olsun. Hiç sıkıntı yapma. Narkoz a nasıl girersen öyle çıkarsın. Ameliyat sonrasını düşünkızlarrrr..ameliyatıma son 12 saat..heyecan doruktasabah 8 de ameliyatım..bol şans dileyin
Bol şanslar canım. Allah yardımcın olsun. Güzel haberler ini bekliyoruz :)kızlarrrr..ameliyatıma son 12 saat..heyecan doruktasabah 8 de ameliyatım..bol şans dileyin
Her sey istedigin gibi olsun:) gecmis olsun simdidenkızlarrrr..ameliyatıma son 12 saat..heyecan doruktasabah 8 de ameliyatım..bol şans dileyin
Herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle...kızlarrrr..ameliyatıma son 12 saat..heyecan doruktasabah 8 de ameliyatım..bol şans dileyin
Yaaa cok sevinirim..merakla bekliyorumBir kaç doktor araştırdım ama Fulya da bir doktor var canım içime yatan. En kısa zamanda muayene olmaya gideceğim inşallah gidince detaylar hakkında sanada bilgi veririm
Sağlıkla girin çıkın..herşey yolunda gidecek ve sonuç güzel olacakkızlarrrr..ameliyatıma son 12 saat..heyecan doruktasabah 8 de ameliyatım..bol şans dileyin
ve ameliyat bittiiii..bu akşam hastanedeyim..işin kötü yanı ameliyattan sonra narkoz nedeniyle doktora bişi doramadm."sadece bi sorun çıktı mı dedim"herşey güzel geçmiş..ilk 2 saat zordu.'üstüne fil oturmuş gibi hissediyorsun diye yazanlar olmuştu..gerçektende öyleymiş :)..ama yaptırmak isteyenlerin gözü korkmasın.gayet katlanılabilir bi ağrı var sırtımda ve göğüs kafesimde.doktor yarın sabah gelecek o zamana kadar kaç cv taktı bilemiyeceğim ama ben max 300demiştim.hatta 300bile olmazsa sevinirim demiştim.büyük göğüs sevmiyorum ben.dantelli sütyen doldursun yeter bana :)..öyle bi hayalim var..hep o sütyenlere bakıp iç geçirirdim ..ilk günden bu kadar
Banada takılması.hic sıkıntı olmadiAmeliyat olanlar bi fikrinizi almak istiyorum: ben hep dren takılıyor diye okumuştum.bende dren yok?? Olsa anlardım di mi ?memeler sarılı şuan. diren takılmayan var mı hiç ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?