Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hanımlar devletteameliyat olup önerenvarmı . varsa bilgilendirirmisinz ?
Bende devlette oldum canım. Hemde Sincan da ki devlette. Plastik cerrahinin Servisleri temiz ve ilgiler ortam olarak. Odalar zaten tek kişilik yada ik kişilik özel odalar. Devlet hastanelerinin plastik cerrahi servisleri genel olarak iyi ama dr seçimin seni benim gibi başka bir şehrin devlet hastanesine götürebilir. Ben memnunum. Dr ve hastaneden. Ve S Sekerkiz1

Selam kizlar ben 4 gün önce oldum ameliyatimi. 380 cc koydu dr um ben istedim gerci ama suan cok büyük görünüyolar gözüme sislikler ne zaman iniyo? Benim gögüs dokum yok denecek kadar azdi bu arada. Nolur biri icimi rahatlatacak bisey söylesin böyle bomba gibi kalmamayacak deyin lütfenn azcık büyük olsun dedim ama bu büyüklük çok oldu sanki

Merhaba . Öncelikle hayırlı olsun. Bana da 350 cc takildi ve boyutundan çok memnunum. Şuan fazlasıyla odemliler daha çok yenisin. Merak etme odemler tamamiyle gidince % 30 daha kuculuyormus. Benim 2 ay oldu ve hala odemliler. Ama küçülmesini istemiyorum ben :) şuan çok iyi boyutu çünkü

Tesekkür ederim seninkilerde hayırlı olsun ne güzel memnunsun :) Hiç olmayınca birden çok mu büyük geldi bana bilemedim garipsiyorum :) insallah dedigin gibi olur en azından koltuk altlarında olan kısımlar inse bile yeter damla koydu dr ym ama bakınca sanki yuvarlak gibi şuan ama acele ediyorum ben galiba şeklini alması sürer herhalde dimi?

Cok teşekkur ederim detaylı bilgilendirmeniz icin eger erteleme şansim olursa mutlaka erteleyecegim bende

Merhaba öncelikle teşekkür ederim :) neden Güray doktor peki :) bana piyasaya göre baya uygun bir rakam söyledi o yüzden tereddütte kaldım.
Doktor hasta ilişkisi olarak,yaptığı sonuçlar açısından ikisini değerlendirirsem Güray bey derim. Dediğim gibi,ikisinide tanıyorum. Ben fikrimi söyledim,tabi karar senin

Şeklini alması 6 ayi bulurmus canım.benim de bugün 2 . ayim doldu. İnsan sabirsizlaniyor odemsiz hallerini görmek için :)

Şeklini alması 6 ayi bulurmus canım.benim de bugün 2 . ayim doldu. İnsan sabirsizlaniyor odemsiz hallerini görmek için :)
Evet şuan çok sivri duruyolar gözüme bir an önce şişlikler insin de doğallaşsın istiyorum :) canım sana birsey daha sorabilirmiyim bu ameliyat sonrası takılan sütyeni ne kadar süre kullandın acaba? Doktorum haftaya sporcu sütyenine geçebiliriz dedi ama daha çok kalması gerekmiyomuydu?

Ben sporcu sütyeni kullanmadım. Ameliyat tan goguslerim bandajli olarak çıktım ve ertesi gün bandajlar çıkarılıp ameliyat sütyen im giydirildi ve tam olarak 1 ay takmam soylendi fakat ben 2. ayim doldu hala ameliyat sütyen i mi takiyorum kıyafetlerimin altından meme uclarim belli olmasın diye. Onun haricinde 1. ayim dan sonra ara ara taktım, genelde artık sütyen siz duruyor um zaten. Sütyen siz gezmenin rahatlığı bı başka çünkü. Yillarca dolgulu sutyenlerin içine hapsolmak çok kötüydü şimdi özgür bıraktım memelerimi
Sanırım sporcu sütyeni de aynı görevi görüyor memeleri toparlamak adına. Bazı doktorlar sporcu sütyeni öneriyor çok okudum bu forumda.

Ben ameliyattan bu sütyenle uyandım ama beni çok rahatsız ediyo aşırı derecede sıkı duruşum değişti iki büklüm geziyorum çıkarmayı dört gözle bekliyorum diyebilirim :)) ama burada yazilanlari okudum biraz herkes gögüsleri sekillendiriyo falan demis o yüzden yanlis yapmak istemiyorum.
Bende bir an önce sütyensiz gezmenin mutlulugunu yasamak istiyorum, yaz gelsin istedigim bikinileri alayim v yaka kiyafetlerimi gönül rahatligiyla giyeyim istiyorum

İlk 20 gün falan ameliyat sutyenini takmak işkence gibi geldi bana da. Bunun nedeni de şu ; ben sanıyordum ki bana rahatsiz lik veren şey ameliyat sütyen i. Oysaki sütyen le ilgisi yokmuş, bana rahatsiz lik veren kas agrilarimmis meğer. Ameliyat im kas altı yöntemi ile olduğu için kaslarim agriyormus. Bende hep sütyen e bahane buldum durdum. Ama 20 gün den sonra yan da yatmaya başladıkça ne kas ağrım kaldı nede başka bi şikayet im. Ondan sonra sütyen imi çok sevmeye başladım . Diyorum ya hala ameliyat sütyen imi takıyorum ben. Üstümde var mı yok mu belli değil çünkü. O kadar rahat yani. Yeni sütyen ler aldım ama hala onlara geçiş yapmadım. Odemlerim in inmesini bekliyorum :) bence sık dişini sende. Doktor un ne öneriyor sa dediğinden şaşma sakin . İnan taş çatlasın 1 ay sonra ameliyat olduğunu bile unutacaksin

Benim bu gögüslerimin patlayacagini düsünmem simdi kas agrisimiymis :)) bende kas alti oldum bi de boyut büyük olunca dedim herhalde vücudum kaldiramiyo bu silikonlari. Icimi rahatlattin gercekten canim cok sagol bu arada doktorun sana tam olarak beden ölcüsü verdi mi? Bana c cup olur dedi ama kac c bilmiyorum neye göre sütyen alacagim ki ben simdi Kusura bakma sanada cok soru sordum bilmeyince sorular cogaliyomus

Önemli değil canım. Aklına ne takılırsa sorabilirsin. Bildiğim kadarıyla seve seve cevaplarim.bana beden ölçüsü söylemedi ama ben büyük ihtimal 80B yim. Evde kendim ölçtum 77-88 şuan ki ölçüm. Tabi odemler gittikçe bir kaç santim daha kuculecek göğüs ölçüm 77-85 dahi olsa yine değişmiyor sütyen ölçüm. Bana her halükarda 80B olur ancak...ve aldığım sutyenlerin hepsi de 80B . Ve gayet güzel dolduruyorum içini. Dedigim gibi Bir kaç cm küçülme olsa bile 80B benim ideal sütyen ölçüm. Şuan belli olmaz senin ölçün.. çünkü odemlerin çok fazladır senin henüz daha yeni olduğun için. 2 ay sonra falan sende ölçer bakarsın

Anladim canim o zaman sütyen alisveris isini 2 aydan önce yapmam mantikli olmayacak artik sporcu sütyeniyle idare edicem :) Benim tek korkum bu kocaman hallerinin gecmemesi tekrar da ameliyat olacak gücüm yok baya zorlu gecti cünkü kas alti baya zorlayiciymis ilk gün ne yaptim ben deyip durdum zaten neyseki agrilar azaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…