TEŞEKKÜRLER dedikleri gibi olur İnşallah :)Gayet güzel görünüyor :) 5. Gün hem de. Gün geçtikçe daha da güzelleşecek, burada olanlar hep öyle diyor :)
Evet benim emzirmeye bağlı olarak da farklılar iyice belli idi. Bende doku az vardiBenimki 380 cc ama önceden gögüs dokum pek yoktu ona ragmen bana kocaman geliyolar sizin esitsizlik mi vardi?
Anladim canim bende de emzirmeye bagli esitsizlik vardi ama az oldugu icin doktor ayni takti benimkileriEvet benim emzirmeye bağlı olarak da farklılar iyice belli idi. Bende doku az vardi
Iyı sen bana göre şanslısın . Iyı olur sonucun İnşallah.Anladim canim bende de emzirmeye bagli esitsizlik vardi ama az oldugu icin doktor ayni takti benimkileri
Insallah canim simdilik garipsiyorum ama zamanla alisirim diye ümit ediyorumIyı sen bana göre şanslısın . Iyı olur sonucun İnşallah.
Canim benide izlemeye alirmisin350-400 CC sizin kac
Doktor hasta ilişkisi olarak,yaptığı sonuçlar açısından ikisini değerlendirirsem Güray bey derim. Dediğim gibi,ikisinide tanıyorum. Ben fikrimi söyledim,tabi karar senin
Merhaba,iki doktorunda adı geçiyor ama sık degil. Bu doktorun sonuçlarınıda gördüğümü hatırlamıyorum İnan’ın. Hani şu şu doktoru araştırıyorum diye genelde isimlerinin geçtiğini hatırlıyorum,ama ameliyat olan varmıdır kimdir bilmiyorum maalesef..arzum77 bende Prof.Dr. Tayfun Aköz ve op.dr.Tamer yavaş arasında kaldım. Bu doktorları ve yaptığı işleri biliyor musun? Tayfun bey çok detaylı, ölçüp biçip muayene etti size sadece kas altı olur dedi, Tamer bey ise kas zarı altı uygulanabilir dedi. Tayfun beyin yaklaşımını daha çok beğendiysem de ağrı eşiği çok düşük biri olarak kas altı beni korkutuyor. Bir de her iki doktorun da hastalarını yada yaptığı işleri bilmiyorum, görmedim. O yüzden sizlerin görüşü benim için önemli.
Selam hoşgeldin canımSlm kızlar , ameliyatımın üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Benimle aynı dönemde ameliyat olan erkadaşlar durumuna nasıl sizlerin şu anda ? @Missezgi @Farah akbar @Aleph87 @cancanan2738 @Derman_dermanarzum77 @miraculous @Esmerim233 ve şu an aklıma gelmeyen arkadaşlar
Arkadaşlar merhabalar bende uç ay önce ameleyat oldum uzun suredir girmiyotdum buraya baya mesajlar birikmiş.arkdaslat bende kilo verme ve emzirmeye bağlı göğüs sarkikligi vardı doku hic yoktu. Karar verdim ve oldum öyle çok çok ta araştırmadim çünkü kafa karışıklığı yapmak istemedim.doktoruma güvendim ve oldum 300cc yuvarlak kas altı oldum.ilk yirmi gün tabii zor geçti ama şuan uç ay oldu ve çok çok memnunum.unuttum bile herşeyi iki yasında kızım var kucagima alıp taşıyorum.yüzü koyun yatiyorum her isimi çok rahatlıkla yapıyorum.inanın hic korkulacak bisey değil izler bile kayboldu.birde ben memenin yaninda karin germede oldum.ve çok memnunum.memeler baya bi yumuşadı.çık doğal ağrı sizi hic olmuyor.tavsiye ediyorum kızlar hic korkmayın.ben ikisininde göze aldım ve yaptırdım ve iyikide yaptirmisim.
20. gunle 2. Ay farkini bekle ve gör cnm. Biraz sabır. Dedigin gibi degil. Coook değişiyor.Kızlar yuvarlak high profile kas altı yaptırdım 315 cc, 20 güne yaklasiyor. Özellikle yandan bakınca yarim küre, top gibi çok sinir bozucu bir görüntüsü var. Aynı şekilde görüntüye sahip olan ve zamanla duzelen var mi? Şu an konuşmak için biraz erken olduğunu biliyorum ama gördüğüm ve araştırdığım kadariyla indikten sonra bile görüntüde öyle aman aman bir değişme olmuyor. Moralim çok bozuk..
Nerede ve kime ameliyat oldunuzArkadaşlar merhabalar bende uç ay önce ameleyat oldum uzun suredir girmiyotdum buraya baya mesajlar birikmiş.arkdaslat bende kilo verme ve emzirmeye bağlı göğüs sarkikligi vardı doku hic yoktu. Karar verdim ve oldum öyle çok çok ta araştırmadim çünkü kafa karışıklığı yapmak istemedim.doktoruma güvendim ve oldum 300cc yuvarlak kas altı oldum.ilk yirmi gün tabii zor geçti ama şuan uç ay oldu ve çok çok memnunum.unuttum bile herşeyi iki yasında kızım var kucagima alıp taşıyorum.yüzü koyun yatiyorum her isimi çok rahatlıkla yapıyorum.inanın hic korkulacak bisey değil izler bile kayboldu.birde ben memenin yaninda karin germede oldum.ve çok memnunum.memeler baya bi yumuşadı.çık doğal ağrı sizi hic olmuyor.tavsiye ediyorum kızlar hic korkmayın.ben ikisininde göze aldım ve yaptırdım ve iyikide yaptirmisim.
Onu anlatamadım ben canım seni Bilmem. Korku, kurbanlık mis gibi bir his derken uyutulmak. Sonra güzel , memelerinle uyanmak. Dusunmemeye çalış.Kızlar bişe sorcam.
ben sezeryan oldum epidural olarak. Ameliyathanede bulundum yani. O koşturma, yarı hissizlik hali.
Ama hiç komple uyutularak bi ameliyatım olmadı. O uyuma, belirsizlik psikolojisini düşünüp duruyorum. Bunu nasıl atlatabilirim? Siz ameliyat öncesi nasıldınız?
Fatih bey yi neden eledin canım.Herkese selam!..İzmirdeki doktorları araştırıyorum, Fatih Uygur ve Cemil Tugay ile görüştüm.. Fatih Uygur'u eledim.. Cemil Beyi düşünüyorum ama biraz kafam karışık.. Max 325 cc önerildi..Ben 350-375 istiyordum..Yarın Cenk Tokat ile görüşeceğim.. @gizeml senden rica etsem beni izlemeye alır mısın? Ameliyat sonrası resimler ile kafamda bir şeyler oluşsun istiyorum Cenk Bey ile görüşmeden önce..
Cenk beyin sonuçlarını begenirimHerkese selam!..İzmirdeki doktorları araştırıyorum, Fatih Uygur ve Cemil Tugay ile görüştüm.. Fatih Uygur'u eledim.. Cemil Beyi düşünüyorum ama biraz kafam karışık.. Max 325 cc önerildi..Ben 350-375 istiyordum..Yarın Cenk Tokat ile görüşeceğim.. @gizeml senden rica etsem beni izlemeye alır mısın? Ameliyat sonrası resimler ile kafamda bir şeyler oluşsun istiyorum Cenk Bey ile görüşmeden önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?