Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

.merhaba kızlar daha çok yeniyim aranızda ama bana da yardımcı olun lütfen.meme büyütme ameliyatı olmak istiorum devlet veya özel fiyat bilqisi olan dr önerebilcek olan varmı acaba

Doktor hasta ilişkisi olarak,yaptığı sonuçlar açısından ikisini değerlendirirsem Güray bey derim. Dediğim gibi,ikisinide tanıyorum. Ben fikrimi söyledim,tabi karar senin
arzum77 bende Prof.Dr. Tayfun Aköz ve op.dr.Tamer yavaş arasında kaldım. Bu doktorları ve yaptığı işleri biliyor musun? Tayfun bey çok detaylı, ölçüp biçip muayene etti size sadece kas altı olur dedi, Tamer bey ise kas zarı altı uygulanabilir dedi. Tayfun beyin yaklaşımını daha çok beğendiysem de ağrı eşiği çok düşük biri olarak kas altı beni korkutuyor. Bir de her iki doktorun da hastalarını yada yaptığı işleri bilmiyorum, görmedim. O yüzden sizlerin görüşü benim için önemli.

Kızlar yuvarlak high profile kas altı yaptırdım 315 cc, 20 güne yaklasiyor. Özellikle yandan bakınca yarim küre, top gibi çok sinir bozucu bir görüntüsü var. Aynı şekilde görüntüye sahip olan ve zamanla duzelen var mi? Şu an konuşmak için biraz erken olduğunu biliyorum ama gördüğüm ve araştırdığım kadariyla indikten sonra bile görüntüde öyle aman aman bir değişme olmuyor. Moralim çok bozuk..

Merhaba,iki doktorunda adı geçiyor ama sık degil. Bu doktorun sonuçlarınıda gördüğümü hatırlamıyorum İnan’ın. Hani şu şu doktoru araştırıyorum diye genelde isimlerinin geçtiğini hatırlıyorum,ama ameliyat olan varmıdır kimdir bilmiyorum maalesef..
Meme dokunuz biraz varsa,protezi örterse kas zarı altı olabilir tabi. Ama misal benim gibi altta doku olup üstte dümdüz iseniz bazı bölgelerde protezi hissetme durumu olabilir zamanla.. Kas altı daha güvenli tabi. Agrı eşigi kişiye göre değişir,kimi kas altı olmasına rağmen çokta rahat atlatıyor. Ayrıca agrı kesicilerle ve biraz istirahat dikkatle daha kolay atlatılabilir.
Ağrıya odaklanmayın,Sorunsuz ve güvenli bir süreç geçireceğiniz bir seçim olsun

Arkadaşlar merhabalar bende uç ay önce ameleyat oldum uzun suredir girmiyotdum buraya baya mesajlar birikmiş.arkdaslat bende kilo verme ve emzirmeye bağlı göğüs sarkikligi vardı doku hic yoktu. Karar verdim ve oldum öyle çok çok ta araştırmadim çünkü kafa karışıklığı yapmak istemedim.doktoruma güvendim ve oldum 300cc yuvarlak kas altı oldum.ilk yirmi gün tabii zor geçti ama şuan uç ay oldu ve çok çok memnunum.unuttum bile herşeyi iki yasında kızım var kucagima alıp taşıyorum.yüzü koyun yatiyorum her isimi çok rahatlıkla yapıyorum.inanın hic korkulacak bisey değil izler bile kayboldu.birde ben memenin yaninda karin germede oldum.ve çok memnunum.memeler baya bi yumuşadı.çık doğal ağrı sizi hic olmuyor.tavsiye ediyorum kızlar hic korkmayın.ben ikisininde göze aldım ve yaptırdım ve iyikide yaptirmisim.

Öncelikle gecmis olsun. Görünümleri değişti mi bu süre icinde? Özellikle yandan bakınca yuvarlak mi duruyorlar yoksa damla şeklini aldılar mi söyleyebilir misiniz?

20. gunle 2. Ay farkini bekle ve gör cnm. Biraz sabır. Dedigin gibi degil. Coook değişiyor.

Nerede ve kime ameliyat oldunuz

Kızlar bişe sorcam.
ben sezeryan oldum epidural olarak. Ameliyathanede bulundum yani. O koşturma, yarı hissizlik hali.
Ama hiç komple uyutularak bi ameliyatım olmadı. O uyuma, belirsizlik psikolojisini düşünüp duruyorum. Bunu nasıl atlatabilirim? Siz ameliyat öncesi nasıldınız?

Onu anlatamadım ben canım seni Bilmem. Korku, kurbanlık mis gibi bir his derken uyutulmak. Sonra güzel , memelerinle uyanmak. Dusunmemeye çalış. ama olmuyor Tabi öyle demeyle.

Herkese selam!..İzmirdeki doktorları araştırıyorum, Fatih Uygur ve Cemil Tugay ile görüştüm.. Fatih Uygur'u eledim.. Cemil Beyi düşünüyorum ama biraz kafam karışık.. Max 325 cc önerildi..Ben 350-375 istiyordum..Yarın Cenk Tokat ile görüşeceğim.. @gizeml senden rica etsem beni izlemeye alır mısın? Ameliyat sonrası resimler ile kafamda bir şeyler oluşsun istiyorum Cenk Bey ile görüşmeden önce..

Fatih bey yi neden eledin canım.

Cenk beyin sonuçlarını begenirim @gizeml arkadaşımız yardımcı olacaktır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…