Bence odemliler diye gözüne büyük görünüyor dur . Benim ameliyat öncesi halim uclardan ibarettim yalnızca. Meme namına bir şey yoktu bende yani..ama 350 cc çok ideal bir ölçü oldu benim için.artik belirgin bir şekilde yumuşamaya başladılar odemler azalıyor her geçen gün. Ama daha da kuculsunler istemiyorum açıkçası. Şuan çok ideal büyüklük te ler çünkü. Biraz yumusamaya baslasinlar sende seveceksin bence :)Anladim canim o zaman sütyen alisveris isini 2 aydan önce yapmam mantikli olmayacak artik sporcu sütyeniyle idare edicem :) Benim tek korkum bu kocaman hallerinin gecmemesi tekrar da ameliyat olacak gücüm yok baya zorlu gecti cünkü kas alti baya zorlayiciymis ilk gün ne yaptim ben deyip durdum zaten neyseki agrilar azaliyo
Aslinda bende 350 cc istiyodum ama dr um ya 330 yada 380 olabilir dedi ve sonrasinda biraz kücülme olabilecegini de söyleyince 330 cok az olur diye düsündüm cünkü benimde gögüs dokum yok gibi biseydi olmusken biraz büyük olsunlar dedim boyumda uzun kaldiririm herhalde diye düsündüm ama suan pisman gibiyim insallah dedigin gibi yumusamaya basladikca ve ödemler gittikce sevmeye baslarim :))Bence odemliler diye gözüne büyük görünüyor dur . Benim ameliyat öncesi halim uclardan ibarettim yalnızca. Meme namına bir şey yoktu bende yani..ama 350 cc çok ideal bir ölçü oldu benim için.artik belirgin bir şekilde yumuşamaya başladılar odemler azalıyor her geçen gün. Ama daha da kuculsunler istemiyorum açıkçası. Şuan çok ideal büyüklük te ler çünkü. Biraz yumusamaya baslasinlar sende seveceksin bence :)
Bence hiç pişman olma. 380 süper bı bı olcu. Ki boyun da uzunmus. Güzel dururlar sende bu ölçü. Fotoğraf koyduysan beni izlemeye alabilirsin. Bakmış olursun eski ve yeni hallerimeAslinda bende 350 cc istiyodum ama dr um ya 330 yada 380 olabilir dedi ve sonrasinda biraz kücülme olabilecegini de söyleyince 330 cok az olur diye düsündüm cünkü benimde gögüs dokum yok gibi biseydi olmusken biraz büyük olsunlar dedim boyumda uzun kaldiririm herhalde diye düsündüm ama suan pisman gibiyim insallah dedigin gibi yumusamaya basladikca ve ödemler gittikce sevmeye baslarim :))
Insallah canim bende senin gibi memnun olurum zaman gectikce. Fotograf koyma islerini pek bilmiyorum biraz ugrasayim o zaman hic denememistim de :)Bence hiç pişman olma. 380 süper bı bı olcu. Ki boyun da uzunmus. Güzel dururlar sende bu ölçü. Fotoğraf koyduysan beni izlemeye alabilirsin. Bakmış olursun eski ve yeni hallerime
Arkadaşlar o sütyen hangi sütyen nerden temin edebilirim Benim doktorum ozel sütyen önermedi sadece saran dakat sikmayan pamuklu meme kismi tam yerlesicek kesesi olan bir sütyen tak dedi...!!!???1ay o sutyenı cıkarma sakın sekıl verıyor ben hıc cıkarmadım damla 425cc oldum 3sene once
Canım amelıyat esnasında takılıyor o sutyen sen almıyosun doktorun getırıyor amelıyatta takıyorlarArkadaşlar o sütyen hangi sütyen nerden temin edebilirim Benim doktorum ozel sütyen önermedi sadece saran dakat sikmayan pamuklu meme kismi tam yerlesicek kesesi olan bir sütyen tak dedi...!!!???
Canım biz senle aynı dönemde ameliyat olmuştuk. Ne durumda göğüslerin. Yumusama falan. Benim kiler hala tam olarak yumusama di. Ortası da ayrik. Sporcu sutyeni takıyorum sekillenmesi için. Sert olduğundan sütyen de birlestirmiyor2. Ay fotosu koydum kızlar :)
Sütyen le birlesmiyor şuan ama dokundugum da bayağı yumusaklar. Son 15 gündür hızlı bir şekilde yumuşamaya basladilar canımCanım biz senle aynı dönemde ameliyat olmuştuk. Ne durumda göğüslerin. Yumusama falan. Benim kiler hala tam olarak yumusama di. Ortası da ayrik. Sporcu sutyeni takıyorum sekillenmesi için. Sert olduğundan sütyen de birlestirmiyor
Benimkiler de öyle işte. Elleyince yumuşak ama sütyen le Birlesmiyor :/Sütyen le birlesmiyor şuan ama dokundugum da bayağı yumusaklar. Son 15 gündür hızlı bir şekilde yumuşamaya basladilar canım
MerhabaMerhaba resimlere bakabilirsin. C cup oldu suan. Hem cok dogal hem de boyutu iyi oldu. Memnunum
İz var mı canım estetik olduğu belli oluyor mu bende yaptircamCanım biz senle aynı dönemde ameliyat olmuştuk. Ne durumda göğüslerin. Yumusama falan. Benim kiler hala tam olarak yumusama di. Ortası da ayrik. Sporcu sutyeni takıyorum sekillenmesi için. Sert olduğundan sütyen de birlestirmiyor
Ya çok merak ediyorum nolur görmek istiyorum nası görebilirim yeni üyeyim bilmiyorumBeşinci gün fotosu koydum kızlar.
Izledimnseni bakarsın albümeYa çok merak ediyorum nolur görmek istiyorum nası görebilirim yeni üyeyim bilmiyorum
Fotograflara nasil bakiliyo acaba? Benimde 5. günüm bu arada senin kac cc konuldu acaba canim? Benimkiler bana cok büyük geliyoda merak ediyorumBeşinci gün fotosu koydum kızlar.
350-400 CC sizin kacFotograflara nasil bakiliyo acaba? Benimde 5. günüm bu arada senin kac cc konuldu acaba canim? Benimkiler bana cok büyük geliyoda merak ediyorum
Benimki 380 cc ama önceden gögüs dokum pek yoktu ona ragmen bana kocaman geliyolar sizin esitsizlik mi vardi?350-400 CC sizin kac
Gayet güzel görünüyor :) 5. Gün hem de. Gün geçtikçe daha da güzelleşecek, burada olanlar hep öyle diyor :)Beşinci gün fotosu koydum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?