Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bence odemliler diye gözüne büyük görünüyor dur . Benim ameliyat öncesi halim uclardan ibarettim yalnızca. Meme namına bir şey yoktu bende yani..ama 350 cc çok ideal bir ölçü oldu benim için.artik belirgin bir şekilde yumuşamaya başladılar odemler azalıyor her geçen gün. Ama daha da kuculsunler istemiyorum açıkçası. Şuan çok ideal büyüklük te ler çünkü. Biraz yumusamaya baslasinlar sende seveceksin bence :)

Aslinda bende 350 cc istiyodum ama dr um ya 330 yada 380 olabilir dedi ve sonrasinda biraz kücülme olabilecegini de söyleyince 330 cok az olur diye düsündüm cünkü benimde gögüs dokum yok gibi biseydi olmusken biraz büyük olsunlar dedim boyumda uzun kaldiririm herhalde diye düsündüm ama suan pisman gibiyim insallah dedigin gibi yumusamaya basladikca ve ödemler gittikce sevmeye baslarim :))

Bence hiç pişman olma. 380 süper bı bı olcu. Ki boyun da uzunmus. Güzel dururlar sende bu ölçü. Fotoğraf koyduysan beni izlemeye alabilirsin. Bakmış olursun eski ve yeni hallerime

Bence hiç pişman olma. 380 süper bı bı olcu. Ki boyun da uzunmus. Güzel dururlar sende bu ölçü. Fotoğraf koyduysan beni izlemeye alabilirsin. Bakmış olursun eski ve yeni hallerime
Insallah canim bende senin gibi memnun olurum zaman gectikce. Fotograf koyma islerini pek bilmiyorum biraz ugrasayim o zaman hic denememistim de :)

1ay o sutyenı cıkarma sakın sekıl verıyor ben hıc cıkarmadım damla 425cc oldum 3sene once
Arkadaşlar o sütyen hangi sütyen nerden temin edebilirim Benim doktorum ozel sütyen önermedi sadece saran dakat sikmayan pamuklu meme kismi tam yerlesicek kesesi olan bir sütyen tak dedi...!!!???

Arkadaşlar o sütyen hangi sütyen nerden temin edebilirim Benim doktorum ozel sütyen önermedi sadece saran dakat sikmayan pamuklu meme kismi tam yerlesicek kesesi olan bir sütyen tak dedi...!!!???
Canım amelıyat esnasında takılıyor o sutyen sen almıyosun doktorun getırıyor amelıyatta takıyorlar

2. Ay fotosu koydum kızlar :)
Canım biz senle aynı dönemde ameliyat olmuştuk. Ne durumda göğüslerin. Yumusama falan. Benim kiler hala tam olarak yumusama di. Ortası da ayrik. Sporcu sutyeni takıyorum sekillenmesi için. Sert olduğundan sütyen de birlestirmiyor

Sütyen le birlesmiyor şuan ama dokundugum da bayağı yumusaklar. Son 15 gündür hızlı bir şekilde yumuşamaya basladilar canım

İz var mı canım estetik olduğu belli oluyor mu bende yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…