Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün 4. Gunum cok sukur daha iyiyim. Ama benimkiler yumusak gibi sanki ben mi anlamadim acaba

Meliss i gördükten sonra gerçekten yuvarlak iyi ama tabi damlayıda görmek lazım.Ben bulamadım nette kesin damla diyeceğim resim
Senin ne istediginr baglı dekolte istiyosan yuvarlak derim bende de yuvarlak var boyum cok cok uzun olsa damla tercih ederdim ama ben yuvarlaktan asla vazgeçmem bu formda geneli yuvarlak zsten mesela göğsü sarkık olanlarda genelde yuvarlak tercih edilir çünkü zaten alt kısımda doku oloyo yuvarlaklar hem alt hemde üst kısım dolgulu oloyo yani göreceli damla yuvarlak..

Bende once hep damla istemistim.Ama dr damla olmaz dedi direk.Bende kabul ettim ama iyiki de yuvarlak takti diyorum .Bence sanada dr zaten uygun olani soyluycektir.

Üstte şişlik çoksa protezin aşşagı inmesi için doktor bandaj uygulayabilir.
Arzu hanım sizden bir ricam var ben netten resimlere bakınca anlayamıyorum siz gerçek ameliyat olan arkadaşlarımızın hem yuvarlak hemde damla modellerini gördüğünüz için bu ayrımı protezli göğüste yapabilirsiniz,acaba internette yuvarlak ve damla modeli göğüs resmi bana gönderebilirmisiniz

Bende once hep damla istemistim.Ama dr damla olmaz dedi direk.Bende kabul ettim ama iyiki de yuvarlak takti diyorum .Bence sanada dr zaten uygun olani soyluycektir.
Cnm seninkiler öyle tıp gibi durmuyor ama yani ben anlamayıp sana sormuştum damlamı yuvarlakmı diye.Güle güle kullan cnm

İnternette yabancı sitelerde before after fotoları var evet ama genelde yuvarlak protez kullanıldığı için şimdi damla protezi içinden bulmak çok zor tabi. Bizler bu sitede çok örnek gördük. Damla da yuvarlakta. Fakat size önerim kesinlikle çıplak hallerini görmeniz!! Çünkü ancak bu şekilde gerçek net sonucu görürsünüz En ince bir sütyen bile göğsün şeklini şemalini değiştirir,kusurları kapatır çünkü
Damla yada yuvarlak... Bunun kararını doktorunuz versin. Siz beklentinizi doktora çok iyi anlatın,hatta görsellerle örnekler gösterin. Sizi anlayan bir doktor bulursanız zaten hayallerinize kavuşursunuz

Bu göğüsler silikonmu bilemem ama benim istediğim model.Sizce bu tarz göğüs damlamı oluyor
Benimkine benzettim ya ben yuvarlak vé yuksek profil derim.Ust kisim dolu.
Birde druna istedigin même sekli fotolarini goster.Ben begendigim vé begenmedigim même sekillerini gosterdim.Boylelikle druna daha cok Yardimci olursun sonuçta s'en memnun kalicaksin

Son düzenleme:
Arsum şuan 3 gün oldu ameliyat olalı daha erken biliyorum şiş ama yine karnımda sallanan bir deri var bu geçer deyilmi yani dokular yapışmamış gibi normal bir durumdur inş.
Sallanan deri derken? Ödemlerden dolayı öğlene doğru şişlik başlayabilir. Akşamda çok şiş olursun. Ama misal sabah ilk kalktığında karnın dümdüz olmalı. Benim sırtıma yapışık gibi olurdu misal. Senin durumun nasıl?

Sabah bakmadım ama şiş baya bantı çıkartırken sünen bir deri var yapışik falan değil bu durumu yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…