Yuvarlak iyidir bence :))Anlayacağın suçlu sensin Meliscim benim ne güzel damla kafamda oturmuştu ama seninkini görünce çok beğendim şimdide böyle kara kara düşünür oldum :)
Meliss i gördükten sonra gerçekten yuvarlak iyi ama tabi damlayıda görmek lazım.Ben bulamadım nette kesin damla diyeceğim resimYuvarlak iyidir bence :))
Senin ne istediginr baglı dekolte istiyosan yuvarlak derim bende de yuvarlak var boyum cok cok uzun olsa damla tercih ederdim ama ben yuvarlaktan asla vazgeçmem bu formda geneli yuvarlak zsten mesela göğsü sarkık olanlarda genelde yuvarlak tercih edilir çünkü zaten alt kısımda doku oloyo yuvarlaklar hem alt hemde üst kısım dolgulu oloyo yani göreceli damla yuvarlak..Meliss i gördükten sonra gerçekten yuvarlak iyi ama tabi damlayıda görmek lazım.Ben bulamadım nette kesin damla diyeceğim resim
Bende once hep damla istemistim.Ama dr damla olmaz dedi direk.Bende kabul ettim ama iyiki de yuvarlak takti diyorum .Bence sanada dr zaten uygun olani soyluycektir.Cnm benim aklımda hep damla vardı ama seninkileri görünce kafam karıştı çünkü çok doğal geldi bana ve aklım karıştı bir tane damla 400 veya üzeri görebilirsem ikisini kafamda karşılaştırma yapabilirim
Arzu hanım sizden bir ricam var ben netten resimlere bakınca anlayamıyorum siz gerçek ameliyat olan arkadaşlarımızın hem yuvarlak hemde damla modellerini gördüğünüz için bu ayrımı protezli göğüste yapabilirsiniz,acaba internette yuvarlak ve damla modeli göğüs resmi bana gönderebilirmisinizÜstte şişlik çoksa protezin aşşagı inmesi için doktor bandaj uygulayabilir.
Cnm seninkiler öyle tıp gibi durmuyor ama yani ben anlamayıp sana sormuştum damlamı yuvarlakmı diye.Güle güle kullan cnmBende once hep damla istemistim.Ama dr damla olmaz dedi direk.Bende kabul ettim ama iyiki de yuvarlak takti diyorum .Bence sanada dr zaten uygun olani soyluycektir.
Bu göğüsler silikonmu bilemem ama benim istediğim model.Sizce bu tarz göğüs damlamı oluyor
İnternette yabancı sitelerde before after fotoları var evet ama genelde yuvarlak protez kullanıldığı için şimdi damla protezi içinden bulmak çok zor tabi. Bizler bu sitede çok örnek gördük. Damla da yuvarlakta. Fakat size önerim kesinlikle çıplak hallerini görmeniz!! Çünkü ancak bu şekilde gerçek net sonucu görürsünüzArzu hanım sizden bir ricam var ben netten resimlere bakınca anlayamıyorum siz gerçek ameliyat olan arkadaşlarımızın hem yuvarlak hemde damla modellerini gördüğünüz için bu ayrımı protezli göğüste yapabilirsiniz,acaba internette yuvarlak ve damla modeli göğüs resmi bana gönderebilirmisiniz
Benimkine benzettim ya ben yuvarlak vé yuksek profil derim.Ust kisim dolu.Bu göğüsler silikonmu bilemem ama benim istediğim model.Sizce bu tarz göğüs damlamı oluyor
Yuvarlak hıgh profil (yüksek profil) :))Arxum round hight profil
Ne demek
Tamam canım sağolYuvarlak hıgh profil (yüksek profil) :))
Burada damla yaptırıp çok güzel sonuç alan kişilerde vardı ama isimlerini tam hatırlayamadım şu an.Meliss i gördükten sonra gerçekten yuvarlak iyi ama tabi damlayıda görmek lazım.Ben bulamadım nette kesin damla diyeceğim resim
Arsum şuan 3 gün oldu ameliyat olalı daha erken biliyorum şiş ama yine karnımda sallanan bir deri var bu geçer deyilmi yani dokular yapışmamış gibi normal bir durumdur inş.Yuvarlak hıgh profil (yüksek profil) :))
Sallanan deri derken? Ödemlerden dolayı öğlene doğru şişlik başlayabilir. Akşamda çok şiş olursun. Ama misal sabah ilk kalktığında karnın dümdüz olmalı. Benim sırtıma yapışık gibi olurdu misal. Senin durumun nasıl?Arsum şuan 3 gün oldu ameliyat olalı daha erken biliyorum şiş ama yine karnımda sallanan bir deri var bu geçer deyilmi yani dokular yapışmamış gibi normal bir durumdur inş.
MmmSabah bakmadım ama şiş baya bantı çıkartırken sünen bir deri var yapışik falan değil bu durumu yaşayan varmı
Açıkta yara yok,o sebepten enfeksiyon olmazAçıkcası 16 günde krem sürmek nasıl olur bilmiyorum doktoru dinlemekte fayda var ama ben 1 aydan önce sürmezdim ya ben biraz pinpirikliyimdir habire elinle dokun falan enfeksiyon kapmasın diye. Temiz bir aparatla sür bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?