Ben ameliyat sutyeni ile birkikte 3 hafta bant kullandim. Sonra sadece ameliyat sutyeni. Sukur onu da çıktı. zamanla kendi seklini alacaktir :))Benim de aynı tam tarif ettigin gibiydi. Cok tuhaf bi görüntü vardi. Kontrole gittigimde lastik takti ve 3 hafta taktim lastiği. Cooook daha iyi oldu. Protez asagi indi yani. Memeye benziyo şimdi. O zmn tuhaf bisiydi. Simdi cok memnunum şükür
Geçmiş olsun bende ilk gün cok kustum su içsem kusuyodum o derece kusmak sorun degil ama kusarken insan kendini sıkıyo ve öyle acıyodu ki göğüslerim hiç unutmuyorum o günü doktora dedim hemen bitane ilaç soyledi onu aldım bitane içtim kusmayı kestimBenn de dun ameliyat oldum 325 cc mentor marka kullanildi yatarken ve otururken agrim var ben cok kustum 4- 5 kere simdi daha iyiyim ama midem iyi degil hlsizim
Evet yaşadığım için biliyorum ama geçicek emin ol ilk bi kaç güne gider miden rahatlarIlac almadim kendi kendine kesildi ama hala bulanti hissi var o daha yorucu oldu benim icin agrilardan cok
insallah gecerEvet yaşadığım için biliyorum ama geçicek emin ol ilk bi kaç güne gider miden rahatlar
Canim ben ameliyat olalı 7 ay oldu.Ben dün oldum amliyat bugün çıkacak sanırım sizin ne zaöan çıktı
bir an önce geçmesini diliyorum canım.Nasıl istediğin gibi oldu mu .Bana da doktor 325 en fazla dedi bakalım nasıl olacakinsallah gecer
Sadece sütyen var bakslım şişlik inince ne olur eşitlenir umarım yarın kontrol var soracagım.Yani bilemiyorum,ama bu durumu yaşayan üyeler vardı forumda. Süreçlerini yazmadılar maalesef...
Üstten elastik bandaj yaptımı doktor,yoksa sadece ameliyat sütyenimi var?
Canım gögüs yspın bana benzıyor aynı diyebişirim doktor bsna şimdi protez koyalım hoşuna gitmezse sonra diklrştirme ysparız dikleştirme daha zor dedi benim birde karın oldugu için cesaret edemedim bakalım yumuşayıncs ne olacak ama bence dogal olur gibime geliyor.Psunat benim de dikleştirme ve protez olacak ,çok istedim sadece protez olmasını korkumdan.Ama doktor olmaz dedi.Senin kaç cc takıldı sarkman çok muydu
Bende yarın kontrol var 3.günüm bandaj için geçbdeğildir umarım.Benim de aynı tam tarif ettigin gibiydi. Cok tuhaf bi görüntü vardi. Kontrole gittigimde lastik takti ve 3 hafta taktim lastiği. Cooook daha iyi oldu. Protez asagi indi yani. Memeye benziyo şimdi. O zmn tuhaf bisiydi. Simdi cok memnunum şükür
Geçmiş olsun bende kusmamak için çok zorlandım ilaç verdiler geçtiBenn de dun ameliyat oldum 325 cc mentor marka kullanildi yatarken ve otururken agrim var ben cok kustum 4- 5 kere simdi daha iyiyim ama midem iyi degil hlsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?