- 3 Ocak 2018
- 192
- 73
- 23
- 42
su iç bol bol narkozu etkisini at vucudundanMide koruyucu verdi dr zor olacagini biliyordum.ama yasamak farkli sezeryan agrisi gibi
M mildirt canim nasil oldun?doku az kaldığı için enjektörle kalçamdan yağ alıp protezlerin yanına koydu mosmor o kısımlar mememden çok acıyor lipo daha acılı bi işlem sanki inşallah çabucak toparlanırız hepimiz
Beni de. Brn de sali gunu olucam merak editorum nasil olacakİzlermisin beni , bende seni alayım izlemeye
Eğer doktorunuzda karar verdiyseniz bu soruyu en iyi doktorunuz sizi muayene ettikten sonra verecektir. Dokunuza vücut yapınıza göre verilmeli bu karar. Kas altı veya kas üstü oluşu da yine böyle bir muayene ile belli olur.takilacak cc yine doktorun bileceği bir şey. Öyle ki bazen ameliyat esnasında deneyerek cc boyutunu ayarlıyor doktorlar. Bence bu süreçte en zoru doktora karar vermek. Doktor seçimi tüm bu zorlu sürecin seyrini belirler. Güven duyabileceğiniz ve başarılı sonuçlar sunan bir doktor seçerseniz herşey yolunda gider. Tüm sorularınıza da cevap bulursunuz. Size bol şanslar..Ameliyat illaki zor olur arkadaşlar ama en zoru bence bu araştırma aşaması aklındaki yüzlerce soruya cevap bulmaya çalışmak.Ben bebeğimi miyom yüzünden kaybedince hep ikilemde kaldım sürekli okudum araştırdım miyom ameliyatını ve sonunda karar verdim oldum bir sene oldu bile.İnanın ameliyat bana daha kolay geldi bu araştırma bekleme sürecinden.Arkadaşlar lütfen kararsız kaldım ve ikileme düştüm yuvarlakmı yoksa damlamı.Ben damla istiyordum ama burda bir arkadaşımın sonuçlarını görünce yuvarlakta çok hoş durmuş deyip kararsız kaldım.Aranızda damla ve 400 cc veya üzeri taktıran varsa bana yardımcı olabilirmi.İnternette çok resim var ama ne nedir anlayamıyorum birde gerçeklik payı nedir bilmiyorum
Resmin varsa izlerim , olmayanları izlemiyorum canım.Beni de. Brn de sali gunu olucam merak editorum nasil olacak
Tabiki herşeyi doktora bırakma.. anlatmak istediğim senin isteklerini doktorun dinler ve olur mu olmaz mı seni o bilgilendirir. Ben ameliyat olalı 7 ay oldu. Ben de sen gibi sorularla doluydum. Doktorlar herşeye cevap vermiyorlar zaten. Fakat son söz onların karar senin sonuçta.Herşeyi doktora bırakın diye birşey yok bu estetik bir operasyon.Doktor sadece istediklerimizin olurunu yada olmazını anlatacaktır.
Canim bbenimkileri gordun zatenAmeliyat illaki zor olur arkadaşlar ama en zoru bence bu araştırma aşaması aklındaki yüzlerce soruya cevap bulmaya çalışmak.Ben bebeğimi miyom yüzünden kaybedince hep ikilemde kaldım sürekli okudum araştırdım miyom ameliyatını ve sonunda karar verdim oldum bir sene oldu bile.İnanın ameliyat bana daha kolay geldi bu araştırma bekleme sürecinden.Arkadaşlar lütfen kararsız kaldım ve ikileme düştüm yuvarlakmı yoksa damlamı.Ben damla istiyordum ama burda bir arkadaşımın sonuçlarını görünce yuvarlakta çok hoş durmuş deyip kararsız kaldım.Aranızda damla ve 400 cc veya üzeri taktıran varsa bana yardımcı olabilirmi.İnternette çok resim var ama ne nedir anlayamıyorum birde gerçeklik payı nedir bilmiyorum
Beni de izleyebilir misinizSütyen nasol oturuyo bandajdan dolayı oturmuştur bana öyle bişi olmadı sütyeni ona göre ayarlıyo lar normalde otormaması lazım seninkini çözemedim valla sen doktoruna sor bence
Üstte şişlik çoksa protezin aşşagı inmesi için doktor bandaj uygulayabilir.Sadece sütyen var bakslım şişlik inince ne olur eşitlenir umarım yarın kontrol var soracagım.
Cnm benim aklımda hep damla vardı ama seninkileri görünce kafam karıştı çünkü çok doğal geldi bana ve aklım karıştı bir tane damla 400 veya üzeri görebilirsem ikisini kafamda karşılaştırma yapabilirimCanim bbenimkileri gordun zaten
Yuvarlak vé 400 burda arzuminkiler 400 cc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?