Ameliyat öncesi resmimi eklemiştim ben . Öyle olunca izlemeye alanlar oldu tabiki. Sen öncesini eklemeden görmek istedin ise almıyorlar. Doğruda yani zaman zaman sahte hesaplarda oluyor burada.Kimse izlemeye almadi bende israr etmedim,googledan ozellikle yabanci sitelerin fotolarindan bilgi almaya calistim,ama yetmemis :)
Göğüs altın ne kader peki ?Insallah oyledir,yada gozumun alismasi gerek aslinda mezura olcusu 91 suan... ama oyle gibi durmuyor,cokdaha buyuk gorunuyorlar
75 ama onceden kac cuptu diye sirma hic hepsi pushupliydi cunkuGöğüs altın ne kader peki ?
Hayırlısı olsun ozman ne diyelim inşallah istedigin gibi olurBenim için yorumlarınız okadar kıymetli okadar degerliki , benim bu forumda gördüğüm 400 CC göğüsler belkide istediğim dolgunlukta olduğu için böyle bir düşünce yaratıyor bana , karşı tarafın boyunu hesaba katarak ve kendi boyumu hesaba katmayarak tabi
Dediğin gibi druma söyleyebileceğim en güzel şey vucudumun alabileceği ve bana yakışan en dolgun göğüs dicem ki öylede dedim oda en son okeyledi çok abartı tabiki istemiyorum en azından gözümü doyursun yeter gerçekten psikolojim bozuldu eğer küçük olursa eğer mutsuz olursam diye forumdaki mutsuz bayanların yorumlarını okudukça iyice evham yapıyorum
Evet canim ameliyattan sonra olduHissedilmiyor olmasına sevindim,peki senin ameliyat sonucumu göğüs ucunda farklılık oldu
HuhuuuKızlarrr nasılsınızzz??Ben çok iyiyim 46. Günümü çok şükür saglikla doldurmus bulunuyorum.Her sey yolunda.Hatta bikini sezonunu erken açıp 2 tane fotograf yukledim bileAmeliyattan sonra ozguvenim o kadar yerine geldi ki..Diledigim kiyafeti giymek sutyensiz dolasmak dunyanin kacinci harikasi olur bilmiyorum ama lutfen ihtiyaci ve imkani olan kimse ertelemesinnn.Agridan sizidan hic korkmayin hele ki..İğneden korkan ben bile olduysam herkes olurr Şuan her seyi yapabiliyorum spor hayatima bile geri döndüm.Umarim herkese nasip olur.Herkes güzel, memeli günler diliyorum.
Bende gorebilirmiyim lutfennnKızlarrr nasılsınızzz??Ben çok iyiyim 46. Günümü çok şükür saglikla doldurmus bulunuyorum.Her sey yolunda.Hatta bikini sezonunu erken açıp 2 tane fotograf yukledim bileAmeliyattan sonra ozguvenim o kadar yerine geldi ki..Diledigim kiyafeti giymek sutyensiz dolasmak dunyanin kacinci harikasi olur bilmiyorum ama lutfen ihtiyaci ve imkani olan kimse ertelemesinnn.Agridan sizidan hic korkmayin hele ki..İğneden korkan ben bile olduysam herkes olurr Şuan her seyi yapabiliyorum spor hayatima bile geri döndüm.Umarim herkese nasip olur.Herkes güzel, memeli günler diliyorum.
Canim boyun kac seninBenim için yorumlarınız okadar kıymetli okadar degerliki , benim bu forumda gördüğüm 400 CC göğüsler belkide istediğim dolgunlukta olduğu için böyle bir düşünce yaratıyor bana , karşı tarafın boyunu hesaba katarak ve kendi boyumu hesaba katmayarak tabi
Dediğin gibi druma söyleyebileceğim en güzel şey vucudumun alabileceği ve bana yakışan en dolgun göğüs dicem ki öylede dedim oda en son okeyledi çok abartı tabiki istemiyorum en azından gözümü doyursun yeter gerçekten psikolojim bozuldu eğer küçük olursa eğer mutsuz olursam diye forumdaki mutsuz bayanların yorumlarını okudukça iyice evham yapıyorum
4 haftayi bitirdim hala sisliklerim var canim.Ama su icmiyourum malesef.Arkadaşlar gögüs şiiliği ne zaman inmeye başlıyor 15 gün mü
Canim boyun kac senin
Bence de druna birak
Ama bastan nasil istedigini soyle o mutlaka seni tatmin edicek sekilde yapicaktir
Bende ameliyat oncesi fotomu koyup fikir almistim burdaki kizlardan.Sagolsun bana cok Yardimci oldular.Seninde gogus seklin gayet guzel ,diklestirmeye gerek yok.350 cc bile bomba olur sende.Ben 168 boy 65 kiloyum ama bazan benimkiler bana buyuk geliyor .Boyum 1.56 cnm kilom 52 calisiyorum günlük hayatımda topuklu giyorum topuklu ile 1.65 sayarsak tabi
Şaka bir yana
38 bedenim ve düz hatlara sahip değilim oyuzden vücudum kaldırabilir diye düşünüyordum ama bilemiyorum size güzel olan bende çok hantal durabilir oyuzden druma gogsumun aldığı en büyük ve en dolgun ama vücuduma en yakışan silikonu dicem ki busefer çok büyük oldu deyip dert yanmak istemiyorum hayırlısı ya beni drum çok iyi anladı konuşmanın sonunda yıllardır bu sende eksik olduğunu düşündüğün için bukadar büyük seni tatmin edici bir sonuç istediğinin farkındayım ama merak etme sonuçtan memnun kalacaksın büyük göğüs isteyene küçük bir silikon zaten takamam doğal istemiyorsun mutsuz olmanı istemem dedi haa hocam aynen öyle dedim benim merak ettiğim burda tecrübeli ameliyat olmuş kişilerden resimlerimize yorum almak bizi dahada güçlendiriyor yada sadece benmi böyleyim bilemedim
Bende ameliyat oncesi fotomu koyup fikir almistim burdaki kizlardan.Sagolsun bana cok Yardimci oldular.Seninde gogus seklin gayet guzel ,diklestirmeye gerek yok.350 cc bile bomba olur sende.Ben 168 boy 65 kiloyum ama bazan benimkiler bana buyuk geliyor .
Kızlarrr nasılsınızzz??Ben çok iyiyim 46. Günümü çok şükür saglikla doldurmus bulunuyorum.Her sey yolunda.Hatta bikini sezonunu erken açıp 2 tane fotograf yukledim bileAmeliyattan sonra ozguvenim o kadar yerine geldi ki..Diledigim kiyafeti giymek sutyensiz dolasmak dunyanin kacinci harikasi olur bilmiyorum ama lutfen ihtiyaci ve imkani olan kimse ertelemesinnn.Agridan sizidan hic korkmayin hele ki..İğneden korkan ben bile olduysam herkes olurr Şuan her seyi yapabiliyorum spor hayatima bile geri döndüm.Umarim herkese nasip olur.Herkes güzel, memeli günler diliyorum.
Ben ayrik olucagini sanmiyorum yinede druna ozellikle belirt ayrik dursun istemiyorum diye.Ama buyudukce yakinlasir diye dusunuyorum. Benim onceki halimi gordun degilmi. Senin goguslerin cok daha guzel vé kolay olur.Benim diklestirme yapildi,fazla doku cikarildi ,même ucu yukari cekildi vesonra protez konuldu. Sana sadece protezle cok guzel goguslerin olucak.Cok kesi yapilmiycak cok daha cabuk toparlanirsin.Cnm ya benim göğsüm gibi pek görmedim benim ki sanki size göre cokmu ayrık yani ameliyat sonrasını düşünürken sanki çok ayrık ve çirkin olacak gibi geliyor bana , çok bitişik tabiki beklemiyorum ama göğüs büyüdükçe o ayriklik cokmu çirkin durur sence çok resme baktım benimki gibi pek goremedim oyuzden gözümde csnlandiramiyorum ama emzirirken büyük ama ayrikti silikonluykende aynı olacak gibi((
Ben ayrik olucagini sanmiyorum yinede druna ozellikle belirt ayrik dursun istemiyorum diye.Ama buyudukce yakinlasir diye dusunuyorum. Benim onceki halimi gordun degilmi. Senin goguslerin cok daha guzel vé kolay olur.Benim diklestirme yapildi,fazla doku cikarildi ,même ucu yukari cekildi vesonra protez konuldu. Sana sadece protezle cok guzel goguslerin olucak.Cok kesi yapilmiycak cok daha cabuk toparlanirsin.
Ben sonuçtan cok memnun kalicagini dusunuyorum canim.Cokta dusunup kendini yorma bence.
Canım benim Allah gönlüne göre verir inşallah. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Heyecanını, sabirsizlanisini , korkularını.... İnşallah herşey çok güzel olacak. Bak ne güzel ameliyat tarihinde netletmis. İnşallah hayal ettigine sende kavusacaksin . Meme olayı o kadar rezil bı eksiklik ki bu kadın içine. Bunu ancak yaşayan bilir. Fotoğraf ina baktım orta düzeyde de olsa dokun varmış senin. Benim o kadar dokum olsa ameliyat falan dusunmezdim herhalde hiç. Bunun eksikliğini o kadar yaşadım ki . Çünkü bildiğin dümdüzdum ben . İğrenç ötesi bı psikolojiydi. Rabbime şükürler olsun ki yeni görüntüme kavusmami nasip etti. Ne kadar sukretsem az. Hele de evli olup ta dümdüz bı görüntü de olmak her gunumun özgüven eksikliği ile gecmesine neden oldu tam 4 yil. Çünkü her erkek ister karısının dolgun göğüsleri olmasını. şuan 4 ay dolmak üzere ve ameliyat olduğumu bende eşim de çoktan unuttuk bile. Hatta eşime bazen soruyorum yeni halime alisabildinmi falan diye ( önceden yalnızca uçlardan ibaret olduğum için tabiAhh hiç sorma meliscim heyecan bir yandan korku bir yandan ameliyat saatim 4 saatmis 2 operasyon birden olacak benim ve öğün tek beni aldı sadece senin ameliyatın olacak dedi , burundan çok göğüsleri düşünüyorum , burun konusunda çok rahatlattı drum bol kıkırdaklı ve kolay olduğunu ince derili olduğumu ve istediğim bir resmi gösterdim hafif kavis ve burun ucu çok hafif kalkık istiyorum ve güzel sonuç cikacagini söyledi gözlerin iri oyuzden çokta yakışacağını söyledi aslında burnu daha çok endiselenmem lazım sonuçta yuzumuzun odak noktası ama göğüs benim için çok daha önemli inan bana oyuzden burda aktif biri olduğunda soru yağmuruna tutuyorum affedin beni pozitif düşünüyorum bende sizler gibi her anımın albümünü yapacağım 7 yıldır terk etmedim bu formu bundan sonra da terk etmeyi dusunmuyorum benden sonra olacaklarada en az sizin kadar yardımcı olacağım inşallah şimdiden kendimi iç çamaşır sitelerinde buluyorum çok beğendiğim var hepsini de alacağım ALLAHİM ne olur C cup oluyum ve birazcık bitişik olsun azcik ya
Pozitif düşünelim pozitif enerji yayalim dimi
Güzel olacak güzel şöyle dolu dolu gogsumu gere gere göstereceğim kizcelerime :)
Çok şükür sarkiklik yok 2 çocuk emzirdigim halde bari o yönden mutlu oluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?