Iddiali derkrn kac takilmisti? Memnun musun şuan? Ben de normal deyip kucuk kalsin istemem kocaman da olsun istemiyorum tabi. Boy kilo nasil senin kac cc nasil durdu?Ben drla kac cc takikicagi konusunda konusmadik.Ama normal li yoksa iddialimi olsun demisti.Ameliyata giren kadar normal olsun dedim.Son dk karar ile iddiali oldu
Canim izlemeye aldim seni bakabilirsinIddiali derkrn kac takilmisti? Memnun musun şuan? Ben de normal deyip kucuk kalsin istemem kocaman da olsun istemiyorum tabi. Boy kilo nasil senin kac cc nasil durdu?
Bende degistirmistim canim. Benimkide cok dardi .3 ayari vardi ben ortaya getirmistim. Nefes almakta zorlaniyodum diye .Kizlar bu arada bu ameliyat sutyeninin ayarini degistirsem bir problem olur mu,siz yaptiniz mi oyle? Cok sıkıyor nefesim daraldi resmen...
Cok aciyor valla dayanamadim actim zaten,dedigin gibi ortaya takicam,tesekkurlerBende degistirmistim canim. Benimkide cok dardi .3 ayari vardi ben ortaya getirmistim. Nefes almakta zorlaniyodum diye .
Pek sorun olucagini sanmiyorum degistirebilirsin
Merhaba, boyum 1.72 kilom 52. Benim ameliyat oncesi hic dokum yoktu destekli 75a yi bile dolduramiyordun.Doktorum hic dokum olmadigi icin 325 cc uzerinin yapay duracagini soyledi ve 325 takildi.Yontemim kas zari alti.Ilk basta kucuk oldugunu dusunerek uzulmustum ama dogallasip kendini saldikca tam ideal boyuta ulastilar.Umarim sizinde saglikli bi sureciniz olurCnm lütfen benide izlermisin
Ameliyatim 6 Nisan çok resim görmek istiyor insan senin önceki ölçülerin kaç ti? Ameliyat sonrası kaç oldu ?
Hangi yöntemle oldun ve kaç takıldı boy ve kilon kaç karşılaştırmak için soruyorum cevsplarsan çok sevinirim
Canım benim Allah gönlüne göre verir inşallah. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Heyecanını, sabirsizlanisini , korkularını.... İnşallah herşey çok güzel olacak. Bak ne güzel ameliyat tarihinde netletmis. İnşallah hayal ettigine sende kavusacaksin . Meme olayı o kadar rezil bı eksiklik ki bu kadın içine. Bunu ancak yaşayan bilir. Fotoğraf ina baktım orta düzeyde de olsa dokun varmış senin. Benim o kadar dokum olsa ameliyat falan dusunmezdim herhalde hiç. Bunun eksikliğini o kadar yaşadım ki . Çünkü bildiğin dümdüzdum ben . İğrenç ötesi bı psikolojiydi. Rabbime şükürler olsun ki yeni görüntüme kavusmami nasip etti. Ne kadar sukretsem az. Hele de evli olup ta dümdüz bı görüntü de olmak her gunumun özgüven eksikliği ile gecmesine neden oldu tam 4 yil. Çünkü her erkek ister karısının dolgun göğüsleri olmasını. şuan 4 ay dolmak üzere ve ameliyat olduğumu bende eşim de çoktan unuttuk bile. Hatta eşime bazen soruyorum yeni halime alisabildinmi falan diye ( önceden yalnızca uçlardan ibaret olduğum için tabi) sanki evlendigimizden beri hep boyleymissin gibi diyor ve çok mutlu oluyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. .. bu arada senin şimdiki halini pinokyo6 arkadaşımız a çok benzettim. Onun da önceki hali sen gibiydi. Bence sen 350 cc ile istediğin goruntuye kavusursun çünkü alt yapın musait buna.
Canım benimde beşinci gün bende çok şişim çok büyükler bunlar böyle büyük istemiyorum inş 2 beden küçülür bunlarKizlar sislikler artiyor mu sanki sislikleri artti gibi ameliyatin 5. Günü kollarimi daha rahat hareket ettirebiliyorum. Bandaj ve sporxu sutyeni ile yasamak zor.nefes alip vermek zor cabuk yoruluyorum.haftaya okul basliyor. Isbasi yapcam bir de iki cpcuk gozum korkmuyor degil
Bende yaptırmak istiyorum ama doktor önerisi ve fiyatlrı ortalama ne kadar kızlar yardımcı olur musunuzCanım benimde beşinci gün bende çok şişim çok büyükler bunlar böyle büyük istemiyorum inş 2 beden küçülür bunlar
Ben sincan devlet hastanesinde oldym uyar mı sizeBende yaptırmak istiyorum ama doktor önerisi ve fiyatlrı ortalama ne kadar kızlar yardımcı olur musunuz
buyuk kalmasi sorun degil daha fazla sismesinler de. Kambur yuruyorum zaten is yapmayi birak az konussam nefes nfee kaliyorum.gecicidir de isteCanım benimde beşinci gün bende çok şişim çok büyükler bunlar böyle büyük istemiyorum inş 2 beden küçülür bunlar
Ben sincan devlet hastanesinde oldym uyar mı size
Sizin uygunmuşBen de devlet hastanesinde oldum 4000 odedim adana ama
Doktor bana bandaj tskmadı çok sıkı drğil sütyen bi sorun olmaz inş bende çabuk yoruluyorumbuyuk kalmasi sorun degil daha fazla sismesinler de. Kambur yuruyorum zaten is yapmayi birak az konussam nefes nfee kaliyorum.gecicidir de iste
Evet csnımCnm sen Sincan devlet Hastanesi'nde Esabil ekere mi oldun ?
Onu bi görüşün fsrklı uygulamalara göre fiyst değişiyor en az gögüs 6.7 bin civarıEvet ankaradayım zaten ama ücretleri ne kadar devlette ve özelde ne kadar farklı
Evet csnım
Onu bi görüşün fsrklı uygulamalara göre fiyst değişiyor en az gögüs 6.7 bin civarı
Sizin ne kadara olduSizin uygunmuş
Doktor bana bandaj tskmadı çok sıkı drğil sütyen bi sorun olmaz inş bende çabuk yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?