Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sag gogusum daha cok agiriyor ya solda nerdeyse agri yok sagda bandaj sislik sutyen agrisi var oyyy siz de durum nedir

Bende kısmetse nisan gibi olacam ve senin gibi bende 400 cc altında istemiyorum tabi vücudum buna izin verirse ki bence verir.Benimde göğüs dokum baya var sünme yok denecek kadar az sadece içi boşaldı yumuşadı.Oyüzden kesinlikle yaptırmışken hayalimdeki büyük göğüsleri istiyorum.Devlette olacam inşallah hepimizin gönlüne göre olur

Kızlar merhaba bende ameliyat olanlardanım birmeşy sorucam ameliyat olanlar kaç ay sonra normal sütyen taktınız acaba

Kızlar merhaba bende ameliyat olanlardanım birmeşy sorucam ameliyat olanlar kaç ay sonra normal sütyen taktınız acaba
Bana 35. gün sonra normal.sutyene gecmem icin izin verildi. Ama balensiz kullanicam. Digerlerinin tel yerleri dikis yerlerimi rahatsiz ediyor. Ona daha zaman var gibi :)

Gerçekten içimi rahatlattın 2. Regl hala olmadı benim döngüm 37 günü buldu hemşireyi aradım bizlik bişey yok dedi ne ağrı var ne de göğüslerimde bi şişlik sanki hiç Regl olamıcak gibiyim

İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Benim kas altı 350 cc takıldı. Şuan ki sütyen bedenim 80B . Çok memnunum ben ama. Eski halim le dolgulu 70A bile olmuyor du. 80B olduğuma hala bile inanamıyorum bazen. Çok güzel bi duygu . Ne kadar sukretsem az

Cnm Rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versin yıllarca bizde olmayan bir şeyi olmuşken tam olsun diyerekten daha büyüğünü daha dolgununu istiyor insan C cup oluyum da ister 350 ister 400 ne takarsa taksin artık valla psikolojim alt üst oldu Dr büyük istedigimi bile bilede minnoş bir boyut yapmaz diye düşünüyorum yoksa Dr beni iyi tanidi 45 dk lik bir görüşme yaptık ve ben hiç susmadim
Yani burnundan getirecegimi inanılmaz pimpirikli olduğumu çok iyi anladı nasıl bir boyut beni tatmin edebileceğini ifade ettim diye düşünüyorum , ve zannetmiyorum C cup vücuduma kötü dursun kiyaslamak gerekirse emzikli 3 yıl dolaştım zaten goguslerim C cup ti artı olarak kizkardesimle aynı boydayiz 1.56 kilom 52 ve kizkardesimin 49 , ben 38 bedenim kardeşim 36 beden onun göğüsleri C cup ama Allah tarafından tabi :) benden biraz zayıf olduğu halde kesinlikle abartı durmuyor oyuzden C cup yapinda ne takarsaniz takın dicem ve özellikle yüksek profil dicem ki dolgun olsun bu arada bende Ankara dayım araştırma Hastanesi'nde 2 operasyon birden olacak çok çok heyecanlıyım korkularimda çabası

Ben şuanda full dolgulu 75B takıyorum ,
Şu süngerli kazık gibi sutyenlerden kurtuluyumda hayırlısı ile vallahi yeni doğmuş gibi olcam nefret ediyorum ve ahtım var ameliyat olduğum gün evime çıkar çıkmaz balkona tüm dolgulu sutyenleri toplayıp zevkle yakacağım

hadi bakalım inşallah canım

arkadaşlar hem silikon hem yağ dolgusu yaptıran varmı ikisini aynı ameliyatla yaptıran yani . Böyle birşey yapılfığını duydum onu araştırıyorum. Daha doğal bir görüntü olur diye tahmin ediyorum ama bunu yaşamış birinden fikrini alırsam çok daha iyi olur

Bana 35. gün sonra normal.sutyene gecmem icin izin verildi. Ama balensiz kullanicam. Digerlerinin tel yerleri dikis yerlerimi rahatsiz ediyor. Ona daha zaman var gibi :)
Benim 3 ay olucak oldu ama doktorum 6 ay takma demişti artık sütyen takmıyorum dar bir şey giyememekten sıkıldım artık :)

Teşekkür ederiö canım doktorum bana 6 ay takma dedi benimde 1 hafta sonra 3 ay olucak ama sıkıldım artık normal sütyen takmak istiyorum :)

Cnm sanada geçmişler olsun , ameliyat olalı 3 ay oldu diyorsun hangi yöntem ile oldun bilmiyorum ama normal sütyen taktiginda dikiş yerini rahatsız ediyorsa eğer sağlık açısından tabiki takma ama burda okuduğum kadarıyla geneli 2 ay sonra normal sutyene geçiyor sende dene rahatsızlık vermiyorsa tak eğer drun tabi aksi birşey demiyorsa en iyisini onlar bilir

Bende var canim
Dr protezle birlikte yag enjeksiyonu yapmis daha dogal dursun ,silikon ele gelmesin diye. Belkide bu yuzden Odemlerim cok oldu ama suan daha iyi.

Bende var canim
Dr protezle birlikte yag enjeksiyonu yapmis daha dogal dursun ,silikon ele gelmesin diye. Belkide bu yuzden Odemlerim cok oldu ama suan daha iyi.
daha zor bir iyileşme dönemi geçiririm mi diyorsun koyulan silikon kaç cc ydi ? bana 225 cc üzerine yağ dolgusu dedi tabi doktor bunu anlatırken öyle güzel anlatıyorki aaaaa çok güzel hemen ameliyathaneye gidelim diye düşünüyosun ama üzerinden biraz zaman geçince korkular başlıyor.İyileşme dönemi ne kadar sürdü? ve en önemlisi şimdi mutumusun ?

Gecmiş olsun şimdiden :) Ayşegül hn ı araştırdım ben de. Ameliyat sürecini anlatırsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…