Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba bende dün ameliyat oldum karnım o kadar şişki 7 aylık hamile gibiyim

Merhaba arkadaşlar. Ben de meme büyütme ameliyatı olacağım ancak iki farklı doktorla görüştüm ikisi de farklı şeyler söyledi. 70 a beden sütyenin içini zor dolduruyor göğüslerim. İlk gittiğim dr, kas altı 250 ila 300 cc arası demişti, sonraki doktor ise 175 ila 250 cc arası kas üstü diyor. Şimdi arada kaldım . Cildimin kas üstü yapılabilecek kadar sıkı ve kalın olduğunu söyledi ancak ben emin olamadım. Aranızda kas üstü taktırmış olan var mı?

Aynen canım. Göbeğim ve bel bolgemde acayip bı ödem oluştu benim de. Bir süre devam etti bir ay kadar falan herhalde. Sonra geçti

Canim 3200 silikon icin cok degil mi ya hangi marka alacaksin ki sen?
İlk görüşmeye gittiğimde Dr mentor marka demişti, fiyat 3000demişti medicalden kendin alıcaksın dedi, 1hafta sonra 2.ci görüşmeye gittiğimde silikona 2gün önce zam gelmiş dedi, git medicale konuş bakalım dedi, gittim sordum kadın doğruladı 3200oldu dedi, bende 200gelen zamsa iyi bari dedim napiyim. Mentor marka alıcam ama detayları yarın verir heralde. Daha açıp muayene bile etmedi 3kez gittim halbuki. 31ocakta 3.cu gidişimdi tahlilleri ve ultrasonu istedi işte onları yaptır gel planları yapalım muayene ozaman yaparım kaç cc takıcamızı belirleyelim dedi, tarih veririm dedi.

İyi geceler.. Çok şükür bugün ultrason çekildim sonuçları aldım, Dr ameliyatı olabilirsin hiç sorun yok dedi. Yarın estetik drunada gidip ona göstericem sonucu tarih verir artık heralde. Çok heycanlıyım.. :)

Ayşecim bende senin gibi ağır geçiriyorum hatta aynı gün olduk sanırım bugün tam 1 hafta oldu .Sol göğüste daha çok ağrı var benim fakat Dr.um ameliyat öncesi söylemişti çünkü sol göğsüm biraz daha küçüktü. Protez baskıyı orada arttırıyor yani. O değilde yahu ben protezin tıkır tıkır sesini duyuyorum sağ göğsümde. Hareket ettikçe sağ kolum o da gıcırdıyo. Hay Allah hiç beklemediğim şeyler oldu

benim 2 günüm ağrım yok fakat ödem çoğaldı heryerim şişti sırtım bile sol göğüs yanımda biraz ağrım var çürük gibi acıyo dokunamıyorum biliyorum daha çok az iki gün iyileşmek için fakat eski halimi özledim çok sıkıldım moralim çok bozuk

O zaman üzülmeyim hiç herkes de aynı şey var geçiçi demekki:)
Aynen, ki benim hiç göbeğim yoktur ,en son 3 aylık hamileyken böyleydi. Regl dönemim de yakın buradan okuduklarıma göre de gecikecek. Zaten antibiyotik beni hep geciktirir. O nedenle de şişer diye düşünüyorum

3. Aya yavaş yavaş yaklaşıyorum herkeste olan dalgalanma bende de oldu fakat dışardan hissedilmiyor sadece dokunduğumda ben anlıyorum herkes göğüslerimi çok beğenip kilo aldığım için büyüdüğünü sanıyor o kadar doğallar yani tek isteğim düzenli masaj yapabilmek ama henüz onu başaramadım olmuş ve olacak arkadaşlara da tavsiyem; hepimiz aynı aşamalardan geçtik yaşadığınız herşey normal, sevgilerle..

20’sinde ameliyat oldum, bugün 3. Gün, hala taş var gibi göğsümde, yürüyemiyorum bile, burun ameliyatı da oldum aynı gün,yüzüm gözümde şişti

Geçmiş olsun canım benim 4.günden sonra morardı ve şu an vücudum sarı yeşil dayak yemiş gibi☹.İnan bir ara niyeti bozdum çıkarttırıyım diye. Seni çok iyi anlıyorum

olur tabi canım anesteziden oluo o benim göbeğim leğen gibi olmustu hatta ayaklarım bile şişti

Mrb canım dalgalanma dediğin nasıl acıklarmısın benimde 1 ay oldu küçüldü ve inmeye başladı sağ gögüs dahav yumuşak sol hala sert.

Geçmiş olsun canım benim 4.günden sonra morardı ve şu an vücudum sarı yeşil dayak yemiş gibi☹.İnan bir ara niyeti bozdum çıkarttırıyım diye. Seni çok iyi anlıyorum
ben dün doktorumu aradım çıkartmak istiyorum diye biraz sabret geçicek dedi sakın haa öyle şeyler düşünme dedi ama psikolojim bozuldu kendi kendime nasıl yaptım böyle birşeyi Allahım ben kendime acımadım sen acı diyorum arada ağlıyorum arada iyi düşünüyorum nasıl geçer bilmiyorum hepimize çok çok geçmiş olsun

Ben ameliyatımı oldum kızlar sonunda küçük göğüslerimden kurtuldum, böyle bir mutluluk ve özgüven yaşamamıştım, artık tüm kıyafetler yakışıyor ve push-up sütyenlerimi çöpe attım. Doktor araştırmamda forumun çok yardımı oldu. Prof. Dr. Bekir Atik ve ekibine çooook teşekkür ederim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…